tooltip after the triger
tooltip after the triger
Rendeléshez hívja az alábbi számot:06/1-452-5186
Keresés

Rendeléshez hívja az alábbi számot:

06/1-452-5186

A Dormeóról

Dormeo: a matracok 21. századi reneszánsza

A Dormeo matracok modern, kiváló minőségű anyagokból előállított matracok, melyek valóban alkalmazkodnak az Ön testének formájához, így biztosítva az egyedülálló alvási kényelmet. Ezek a forradalmian új, Olaszországban gyártott matracok ugyancsak kiemelkedő védelmet nyújtanak a poratkák, gombák és baktériumok ellen, hogy Ön kivételesen tiszta és egészséges környezetben pihenhessen. Csak a Dormeo matracok egyesítik ezeket a különleges tulajdonságokat, amelyek hosszú évekig gondoskodnak az Ön tökéletes, kényelmes alvásáról.

A Dormeo kiváló olasz szaktudásnak köszönhető hírneve egészen a reneszánsz firenzei textiliparáig vezethető vissza. Import angol gyapjúból olasz mesteremberek olyan textíliát készítettek, amely mindenkit elkápráztatott. Ez az örökség a mai napig is él, és gyarapszik ezen a területen - itt készülnek a Dormeo matracok. A Dormeo huzatok hihetetlenül puhák, mégis erősek a különleges firenzei szövésnek köszönhetően, amelyet minden matracnál alkalmaznak.

A Dormeo története

A Dormeo története 2002-ben, egy sorozat memóriahabos matraccal indult. Nagy űr mutatkozott a piacon, a memóriahabos matracok vagy rendkívül drágák, vagy igen gyenge minőségűek voltak.

Olasz gyártó lévén úgy gondoltuk, hogy kiváló minőségű memóriahabos matracokat tudnánk előállíttani, melyeket innovatív tulajdonságokkal látnánk el, és olcsóbban tudnánk adni, mint amennyiért a memóriahabos matracokhoz általában hozzá lehet jutni. A nagyszerű dolgok az egyszerű ötletekből születnek, így a Dormeo gyorsan Európa vezető memóriahabos matracmárkájává nőtte ki magát.

Ecocell® belsővel rendelkező korszerű matracaink alkalmazkodnak az Ön testének formájához és hőmérsékletéhez, így biztosítva a kitűnő éjszakai alvást.

A Dormeo megpróbálja az Ön vásárlását is a lehető legegyszerűbbé tenni, ezért a rendelési folyamatot megpróbáltuk világossá és egyszerűvé alakítani.

'Orvosként a legnagyobb meggyőződéssel tudom ajánlani a Dormeo matracokat.'

Dr. Holly Neglio