tooltip after the triger
tooltip after the triger
Rendeléshez hívja az alábbi számot:06/1-452-5186
Keresés

Rendeléshez hívja az alábbi számot:

06/1-452-5186

Segítség a vásárláshoz

A dormeo.hu-n a vásárlás gyors és egyszerű. Önnek csupán 6 egyszerű lépést kell követnie. Amennyiben kérdései lennének, hívjon minket bizalommal a 06-1/452-5186-os telefonszámon; ügyfélszolgálati kollégáink örömmel segítenek Önnek.

I. Kosároldal

  1. Válassza ki a kívánt terméket és a kívánt mennyiséget. Matracok, ágyrácsok és esetenként más termékek vásárlásánál is ki kell választania a kívánt méretet, mielőtt a kosarába tenné a terméket.
  2. Miután a kosarába helyezte az első terméket, látni fogja kosara teljes tartalmát. Ha szeretne tovább böngészni és más termékeket is a kosarába tenni, egyszerűen kattintson a 'Vissza a főoldalra' linkre. Ha szeretne eltávolítani egy terméket a kosarából, kattintson a 'Kiveszem a kosárból' linkre, közvetlenül a termék neve mellett.
  3. Ha minden megvásárolni kívánt terméket beletett a kosarába, kattintson a zöld színű 'Következő lépés' gombra az oldal alján.
  4. A következő lépésben meg kell adnia a szállítási adatokat, azaz a pontos címet, ahová a termékeket szeretné megkapni. Ezután kattintson a 'Rendelés elküldése' gombra. Ezzel be is fejeződött a vásárlás.
  5. Ha a rendelést sikerült elküldenie, akkor a következő szöveget kell látnia képernyőn: 'Köszönjük megrendelését!'. Továbbá arról is tájékoztatjuk, hogy az Ön által megadott e-mail címre hamarosan elküldjük rendelése visszaigazolását.
  6. Amennyiben szeretné módosítani vagy esetleg törölni rendelését, megteheti telefonon, a 06-1/452-5186-os ügyfélszolgálati telefonszámon vagy a contact@dormeo.hu e-mail címre küldött e-mailben.

II. A rendelések megerősítése

Miután elküldte rendelését a dormeo.hu oldalon, Ön egy e-mailt fog kapni az Ön által a rendelésében megadott e-mail címre, amely tartalmazza rendelése adatait. Ez az e-mail igazolja a rendelés jóváhagyását és rögzítését. Amennyiben Ön helytelen vagy nem érthető adatot talál a visszaigazoló e-mailben, kérjük, azt jelezze ügyfélszolgálatunk felé a 06-1/452-5186-os telefonszámon vagy a contact@dormeo.hu e-mail címen.

Rendelése leadását követően hamarosan telefonon fogja keresni Önt kollégánk, hogy egyeztesse Önnel rendelése részleteit. Tőle érdeklődhet a kiszállítás várható időpontjáról is.

III. A termékek kiszállítása

A Studio Moderna 2000 TV-Shop Hungary Kft. gondoskodik a termékek rendelésben megadott címre való házhoz szállításáról szerződéses futárszolgálati partnerei segítségével.

További gyakran feltett kérdésekre a válaszokat itt találja meg.