Az Ön kosara üres.

Próbálja ki a
X
Free Helpline
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipi scing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam.

Álomfejtés

Találatok 1-10 / 57

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • ''Jeges'' álmok - mit jelentenek?

  ''Jeges'' álmok - mit jelentenek?

  Sokféle formában szerepelhet álmainkban a jég: sétálhatunk rajta, jégheggyel találkozhatunk, jeges csúcsot láthatunk, vagy éppen a poharunkban csilingelő jégkockákról álmodhatunk. Mindannyinak megvan a maga jelentése: lássuk, melyik mire utalhat.

 • 8 gyakori szorongásos álom és jelentésük

  8 gyakori szorongásos álom és jelentésük

  Az embereknek nagy százalékának már volt része valamelyik, a cikkben felsorolt szorongásos álomban. Ön is álmodott már zuhanással, üldözéssel vagy a dolgok elvesztésével? Most megtudhatja mi is pontosan ezeknek az álmoknak a jelentése és oka.

 • A hangya jelentése álmainkban

  A hangya jelentése álmainkban

  ''Azt álmodtam, hogy nyár van, és egy elhagyatott napsütötte réten fekszem bikiniben. Egy magányos hangya jelent meg a hasamon, és kellemesen csiklandozta a szőrpihéket'' - e heti álomfejtésünkben a hangyával mint álomszimbólummal foglalkozunk.

 • A régi kedvesemről álmodtam

  A régi kedvesemről álmodtam

  Mit jelent az, ha a régi kedvesünkről álmodunk? A valóságban ő utána vágyakozunk, vagy valami egészen másról van szó?

 • A rémálmainkban szereplő állatok

  A rémálmainkban szereplő állatok

  Mely állatok üldöznek bennünket leggyakrabban álmunkban és miért? Tudjon meg többet a legfélelmetesebbnek hitt állatokról, és arról, vajon a valóságban is olyan vérszomjasak és veszélyesek-e, mint álmainkban. Lehet, hogy nem is kellene annyira rettegnünk?

 • A visszatérő álmok jelentése

  A visszatérő álmok jelentése

  Azokat nevezzük visszatérő  vagy ismétlődő álmoknak, amelyek egynél többször fordulnak elő. Nagy ellentmondás övezi őket és a pontos jelentésüket. Van néhány olyan kérdés, amelyet jó, ha Ön is feltesz magának, ha visszatérő álmai vannak.

 • Álmok esőről és viharról

  Álmok esőről és viharról

  Ha álmában ez a fontos álomszimbólum jelenik meg, az bátorságot és reményt ad. Rendkívül jó dolog ha egy megoldatlan problémára végre felfedezzük a megoldást! Az álomban megjelenő eső vagy vihar megkönnyebülést és önbizalmat fog adni.
 • Álmok terhességről

  Álmok terhességről

  Mivel sokan kérték tőlünk olyan álmok értelmezését, amelyekben ugyanaz az álomszimbólum található, ezúttal egyszerre több álmot fogunk megmagyarázni. A téma a terhesség ill. terhességgel kapcsolatos álmok.

 • Álmomban a férjem elhagyott

  Álmomban a férjem elhagyott

  Gyakran álmodom azt, hogy vitába keveredem a férjemmel, akivel 30 éve boldog házasságban élek, és ő elhagy. Nem tudom, hová ment vagy költözött. Keresem őt, de azt sem tudom, merre induljak.

 • Álmomban lekéstem a buszt

  Álmomban lekéstem a buszt

  Álmainkban teljesen hétköznapinak tűnő történések is hordozhatnak fontos, rejtett jelentést. Álomfejtőnk ezúttal egy lekésett buszról és a buszon ülő házastársról szóló álomra ad lehetséges magyarázatokat. Olvassa el az álom üzenetét cikkünkben. 

Találatok 1-10 / 57

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6