Az Ön kosara üres.

Próbálja ki a

Alvás

Találatok 1-10 / 103

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 11
 • 3+1 árulkodó jel, hogy ideje matracot cserélnie

  3+1 árulkodó jel, hogy ideje matracot cserélnie

  Ha folyamatosan forgolódik éjszakánként, és emiatt gyakran felébred, esetleg hát, derék- vagy lábfájdalmat tapasztal, vagy fáradtabban kel fel, mint ahogy lefeküdt, lehetséges, hogy matraca a hibás. Hét év alatt a matracunkon körülbelül 20 ezer alkalommal fekszünk és ennyi idő alatt bizony elhasználódik, ezért érdemes lecserélni, ha meg akarjuk előzni a problémákat.

  Ha bármelyik tüntetet felismeri cikkünkből, ne halogassa tovább a matraccserét! 

 • 8 érdekes tény, amit eddig nem tudott az ágyakról

  8 érdekes tény, amit eddig nem tudott az ágyakról

  Milyen jól ismeri a saját ágyát? És az ágyakat általában? Tény, hogy életünk egyharmadát ágyban töltjük, ami miatt feltételezhető, hogy ágyszakértők is vagyunk, ám valószínűleg van jó néhány dolog, amit Ön sem tudott az ágyakról. Ha szeretné egy kicsivel jobban megismerni életének egyik legfontosabb bútorát, olvasson tovább!

 • Így szabaduljon meg a hálószobai allergénektől

  Így szabaduljon meg a hálószobai allergénektől

  Az alvási zavaroknak és az allergiáknak különböző okai lehetnek, pl. poratkák, gombák és penész. Jelenlétükről a köhögés, szipogás, bedugult orr, viszkető vagy könnyező szem és fertőzött légutak formájában tapasztalt, éjszakai tünetek árulkodnak, melyek rendszeresen megszakítják Ön vagy családja alvását. Jó hír: van megoldás!

 • 3 egyszerű tipp, hogy végre jól aludjon

  3 egyszerű tipp, hogy végre jól aludjon

  Az alvási problémákat könnyedén vesszük – egészen addig, amíg minket nem érint. Az alváshiány hatással lehet az életünk minden területére: a közérzetre, a karrierre, a kapcsolatokra és az egészségre is. De mi van akkor, ha azt mondjuk, az alvás minőségének megváltoztatása az alábbi lépések követésével könnyebb lehet, mint gondolná? Tegyen egy próbát!

 • 4 nagyszerű relaxációs technika a könnyű elalváshoz

  4 nagyszerű relaxációs technika a könnyű elalváshoz

  Milyen gyakran fordul elő Önnel, hogy esténként csak forgolódik, és a jövőn vagy a múlton való aggódás miatt nem tud elaludni? Ideje, hogy végre Ön is könnyen álomba merüljön, és háborítatlanul pihenjen. Ennek a 4 relaxációs technikának minden bizonnnyal hasznát látja!

 • 7 alvásmegvonásról szóló kísérlet és tanulmány

  7 alvásmegvonásról szóló kísérlet és tanulmány

  Rengeteg kutatás vizsgálja, hogy az alvásmegvonás milyen hatást gyakorol a testre és az elmére, miközben még mindig rengeteg ember kételkedik abban, hogy az alváshiány valóban káros lehet számukra. Az alábbi kísérletek és kutatások egészen biztosan meggyőzik majd arról, hogy az alvással jobb nem viccelni…

 • A matracválasztás 12 alapszabálya

  A matracválasztás 12 alapszabálya

  Szeretne új matracot vásárolni, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Nem tudja, mi mindenre kell odafigyelnie, mielőtt meghozza a végső döntést? Összegyűjtöttük, melyek azok a legfontosabb tényezők, amiket mindenképpen vegyen számításba matracvásárláskor. Olvasson tovább!

 • A nőknek tényleg több alvásra van szükségük, mint a férfiaknak?

  A nőknek tényleg több alvásra van szükségük, mint a férfiaknak?

  A nők sok szempontból kiemelkedőbbek lehetnek a férfiaknál… Ügyesebben osztják meg a figyelmüket, sokkal empatikusabbak, képesek életet adni egy másik emberi lénynek. De tényleg több alvásra is szükségük van, mint a férfiaknak? Ez a szükség vajon a gyengeség jele lenne – vagy csak egy újabb bizonyítéka annak, hogy a nők sokkal több dolgot végeznek el naponta, és jobban elfáradnak, mint a férfiak?

 • A pihentető éjszakai alvás egy jó matraccal kezdődik

  A pihentető éjszakai alvás egy jó matraccal kezdődik

  A jó alvás fontossága megkérdőjelezhetetlen. Egy kiadós alvást követően Ön energikusan ébred, és készen áll az új nap kihívásaira. Amennyiben fáradtan vagy hátfájással kel, ideje matracát lecserélni. Ha bizonytalan, melyik matracot válassza - egy klasszikus fém rugósat vagy memóriahabból készült darabot -, mostantól kezdve nem kell kompromisszumot kötnie, mivel a Dormeo Air Plus matracok mindkét technológia legjobb tulajdonságait ötvözik.

 • Ezért nem érdemes elhanyagolni az alvást

  Ezért nem érdemes elhanyagolni az alvást

  Köztudott, hogy a jó alvás rendkívül fontos a mentális frissességünk és egészségünk megőrzéséhez. De azzal is tisztában van, hogy a megjelenésünkre is kihat? Lássuk, miért nem érdemes elhanyagolni az alvást, és kialvatlanul nekivágni a mindennapoknak!

Találatok 1-10 / 103

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 11