tooltip after the triger
tooltip after the triger
Rendeléshez hívja az alábbi számot:06/1-452-5186
Keresés

Rendeléshez hívja az alábbi számot:

06/1-452-5186

Család, kapcsolatok
Ingyenes e-könyvek alvásról, egészségről, kapcsolatokról...
Dormeo E-magazin
Érdekes, hasznos cikkek, információk exkluzív ajánlatokról, kedvezményekről!

Iratkozzon fel e-magazinunkra, és olvassa érdekes és szórakoztató cikkeinket alvásról, egészségről, a hálószoba berendezéséről, álomfejtésről, a gyerekek alvási szokásairól, és tájékozódjon legjobb ajánlatainkról első kézből!

Feliratkozom
Adatai 100%-ig biztonságban vannak!
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz!

Mit árul el róla a Facebook profilja?

Mit árul el róla a Facebook profilja?

A Facebook profil többet árul el az emberről, mint azt gondolnánk. Nézze meg, mi mindent tudhat meg a kiszemelt férfi profiljából. Az illető el sem tudja képzelni, milyen titkokat árul el magáról.

Miről árulkodik a fényképe

A profilképek elárulják, hogyan és milyen célra használja a Facebookot. De ne feledje, hogy egy unalmas fotó nem jelenti azt, hogy ő maga is unalmas. Az ilyen kép arra is utalhat, hogy az üzleti partnerei vagy a főnöke is az ismerősei közé tartozik.

Partin készült fotó

Egy olyan kép, amelyen borosüvegből iszik, önmagában még nem problémás. A srác egyszerűen szeret bulizni. De ha már nem a húszas évei elején jár, valószínűleg azt akarja bizonyítani, hogy még mindig fiatal és nagy bulizós. Ami azt jelenti, hogy egyértelműen nem áll még készen egy komoly kapcsolatra.

A házi kedvencével együtt látható a képen

Az, hogy szereti az állatokat, pozitív jel lehet. De ha a profilképei között csak róla és a terrierjéről készült képek találhatók, az riasztó.

Híres ember társaságában van lefényképezve

Ezzel azt akarja mutatni, hogy milyen menő, hiszen sikerült egy híres ember közelébe kerülnie. Ez félelmetesnek tűnhet, de megmutatja, mi iránt érdeklődik és milyen a jelleme. Ha egy rockbandával van lefényképezve, teljesen más képet mutat magáról, mint ha egy rock énekessel, igaz?

Egy gyönyörű lánnyal látható a képen

Ebben az esetben nehéz a döntés. Gyakorlatilag lehetetlen megállapítani, mi a pontos helyzet. Lehet az unokatestvére vagy a nővére. De ha a lányon túl kevés a ruha és szorosan mellette áll, nem lehet tudni, hogy a barátnője-e vagy egy éjszakai klub go-go táncosa.

Mit jelent, ha állandóan frissíti az állapotát?

Ha gyakran változtatja a profilképét és az állapotában megjelenő üzeneteket, az azt mutatja, hogy kommunikatív és szeret kapcsolatot tartani a barátaival. Nyilvánvalóan szoros a kapcsolata a baráti körével. De hogy mikor ment vécére, mit szokott enni, mikor megy tönkre a munkahelyén a kávégép, és mi a műszaki hiba pontos oka, az már túl sok.

Az állapotában megjelenő üzenet

Ha állandóan szenved, vagy ha nagyon nehéz az élete, ez azt jelenti, hogy Ön olyan emberrel találkozott össze, aki érzelmileg valószínűleg erősen függő. És ha az üzenetei általában kritikákat tartalmaznak, valószínűleg olyan ember, aki ritkán van megelégedve, és akinek a magas elvárásait nagyon nehéz teljesíteni.  

Mit jelent az, hogy gyakran tölt ki kvízeket és teszteket

Ha kiteszi az oldalára a jó kvízeredményeket, akkor valószínűleg erős versenyszellem él benne, és szereti a jóféle kihívásokat. Az ilyen férfi aktív és szereti, ha zajlik az élet, ezért ne várja tőle, hogy azzal a kérdéssel foglalkozzon, mit is vegyen Önnek a születésnapjára. A részletek és a komplikációk ugyanis nem az ő világa.

Miről árulkodnak az ismerősei

Már az ismerősök száma és a nemek megoszlása is sokat elárul róla.

Ha sok ismerőse van

A sok ismerős pozitív jel lehet, mert arra utal, hogy optimista, szeret ismerkedni és laza. Persze ez ugyanakkor azt is jelenti, hogy nagyon ambiciózus, és így próbálja mások szemében jobbnak mutatni magát. De az is lehet, hogy egyszerűen csak népszerű.

Ha állandóan új, nőnemű ismerősökre tesz szert

Lehet, hogy olyan férfival került össze, aki a barátai ismerősei között kizárólag csinos nőkre vadászik. Az ilyen férfival kellemes dolog flörtölni a neten, de a tartós kapcsolat szóba sem jöhet.

Ha nagyon kevés barátja van

Ez nem jelenti azt, hogy valami gond van vele. Sőt, akár jó jel is lehet. Valószínűleg nagyon hű barát, aki nem enged bárkit közel magához. Ám ha összebarátkozott valakivel, mély kapcsolatot alakít ki az illetővel.

Érdekes, hasznos cikkek, információk exkluzív ajánlatokról, kedvezményekről!

Iratkozzon fel e-magazinunkra, és olvassa érdekes és szórakoztató cikkeinket alvásról, egészségről, a hálószoba berendezéséről, álomfejtésről, a gyerekek alvási szokásairól, és tájékozódjon legjobb ajánlatainkról első kézből!

Feliratkozom
Adatai 100%-ig biztonságban vannak!
További termékek:

Memosan Topper Roll-up 5+2

Tegye még kényelmesebbé a kanapéját, és aludjon végre jól egy 7 cm vastag memóriahabos kiegészítő matracon. Ébredjen kipihenten, és kezdje könnyedén az új napot. Most ingyenes kiszállítással!

32.990 Ft

Részletesebben

Memosan Topper Roll-up 3+2

Ezt az 5 cm vastag memóriahabos kiegészítő matracot használhatja régi ágyon, kanapén vagy akár kempingezéskor is, mivel könnyen mozgatható. Most ingyenes kiszállítással!

28.990 Ft

Részletesebben

Siena kétszemélyes szett

Kétszemélyes Siena paplan és 2 db Siena párna szettben. Nem csak Önnek és családjának kitűnő befektetés, hanem praktikus ajándék barátok számára is. Most 50% kedvezménnyel és ingyen szállítással!

33.970 Ft

16.990 Ft

Részletesebben

Memosan párnaszett

Anatómiai tervezésű memóriahabos párna levehető huzattal. Tökéletesen alkalmazkodik a fej és a nyak vonalaihoz, csökkenti a vállakra nehezedő nyomást. Most 1-et fizet, 2-t kap, és a szállítás díját is mi álljuk!

19.980 Ft

9.990 Ft

Részletesebben