tooltip after the triger
tooltip after the triger
Rendeléshez hívja az alábbi számot:06/1-452-5186
Keresés

Rendeléshez hívja az alábbi számot:

06/1-452-5186

Család, kapcsolatok
Ingyenes e-könyvek alvásról, egészségről, kapcsolatokról...
Dormeo E-magazin
Érdekes, hasznos cikkek, információk exkluzív ajánlatokról, kedvezményekről!

Iratkozzon fel e-magazinunkra, és olvassa érdekes és szórakoztató cikkeinket alvásról, egészségről, a hálószoba berendezéséről, álomfejtésről, a gyerekek alvási szokásairól, és tájékozódjon legjobb ajánlatainkról első kézből!

Feliratkozom
Adatai 100%-ig biztonságban vannak!
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz!

Nők, akik túl sokat tudtak

Nők, akik túl sokat tudtak

Ha utánanéz az interneten azoknak a férfiaknak, akik tetszenek Önnek, kielégítheti a kíváncsiságát, és egy esetleges randevún elkerülheti a kellemetlen helyzeteket, de ne feledje, hogy ez egy kétélű fegyver!  Ha tovább olvas, megtudhatja, hogyan tehet tönkre egy lehetséges románcot azzal, ha már az Interneten megismeri a férfit.

Képzelje el….

A barátja partiján találkozik egy szexis pasival. Azonnal beszédbe elegyedik vele, ő pedig a következő pillanatban vacsorára hívja Önt.

Randevú: másnap. Hely: az ő lakása.

Miközben különféle sajtokat kóstolgatnak, pirítóst sütnek, és az ötödik pohár kiváló minőségű bort isszák, a férfi az indonéziai utazásáról mesél. Egy meglepő anekdotával fejezi be a történetet egy utastársáról, aki „majdnem összejött” egy prostituálttal, akiről végül kiderült, hogy férfi. Ön nevetve így válaszol: 'Jaj, ne már, hogyhogy nem ismerte fel? A fényképen kilométernyi távolságból is látszik, hogy férfi!' Stop! A pasi azonnal elkomolyodik. 'Milyen fényképen?'

Hoppá!

Ön kezd elvörösödni, miközben próbálja NEM bevallani, hogy tanulmányozta és elemezte az összes adatát, fotóalbumát, és az elmúlt két évben a falán megjelent bejegyzéseket. Majd adott magának egy kis plusz munkát is, és ellenőrizte, milyen találatokat dob ki a Google az ő nevével. Annyira, hogy ha a rendőrség kérné, részletes leírást tudna adni nekik a pasi lakásáról, az összes valaha volt barátnőjéről és munkahelyéről.

Igaz, hogy az Internet gazdag információforrássá vált, és az Ön kíváncsisága nem ismer határokat … ha utánanéz a szimpatikus férfival kapcsolatos információknak, azzal kielégítheti a kezdeti kíváncsiságát, sőt az első randi előtt még csillapíthatja is az idegességét, de ne feledje, hogy az Internetes kutakodás kétélű fegyver, vagyis sokféleképpen visszaüthet Önre.

Tudatlanság és játék

Az emberek sokféle információt megosztanak az olyan weboldalakon, mint a Facebook, Twitter vagy Myspace – kezdve a kedvenc zenéjüktől és a kedvenc ételüktől, egészen a kedvenc írójukig és utazásukig. Ha Ön az összes részletet előre tudja, csak unatkozni fog az első randevún és semmi újat nem fog megtudni.

'Na ne, tényleg?'

És ami még rosszabb, az az, hogy időnként meglepődést kell majd színlelnie, ha meggyőzőnek szeretne látszani, például: 'Hihetetlen, hogy te is abba a suliba jártál!' Kérdezze meg magától, milyen tehetségesen tud hazudni, mert lehet, hogy a pasi egyenesen át fog látni Önön.

Túlságosan gyors és hibás következtetések

Netezés közben nagyon érdekes információkra bukkanhat, de nem szabad ezekre túlságosan támaszkodni, máskülönben esetleg rossz képet alkot magának a 'vizsgált' egyénről. Ne feledje, hogy nem minden információ igaz, és talán rossz következtetésekre juthat általuk (pl. hogy a BMW, amelyben ül, nem feltétlenül az övé.).

A férfi és női (!) barátai

Habár számos közmondás állítja, hogy olyanok a barátaid, amilyeneket megérdemelsz, ez nem feltétlenül igaz. Tudnia kell, hogy a kiszemelt férfi nem jár el szórakozni mind az 546 ismerősével, és ha van közöttük három csélcsap, az nem jelenti azt, hogy ő maga is egy Casanova.

Ezenkívül nem tanácsos megnézni a profiljában lévő összes gyönyörű nőt, mivel:

  1. legtöbbjük a valóságban nem is néz ki olyan jól, és
  2. a pasi Önnel akar vacsorázni menni, tehát nincs miért aggódni.

Téves illúzió, hogy ismeri őt

Azzal, ha kémkedik egy férfi után, hamar az az érzése támadhat, mintha jól ismerné és közel állna hozzá. Ez olyan lépések megtételére ösztönözheti Önt, amelyeket egyébként nem tenne meg, például hogy már a második randevún ágyba bújik vele.

Az Önök közötti intimitás téves képzete miatt Ön hamarosan romantikus filmeket kezd rendezni a fejében, amelyben természetesen Önök ketten a főszereplők (miközben Ön a medence mellett hódol mindenféle örömöknek, a férfi hirtelen egy eljegyzési gyűrűvel és a szívből jövő szavakkal lepi meg, amelyekkel elmondja, hogy Ön álmai asszonya, és csakis Önre vágyik).

Csalódás lesz a vége...

Ha azonban a dolgok nem alakulnak ilyen jól, csalódást érezhet. Óriási csalódást.

El fogja rontani az örömét

Tartsa magát távol a Facebooktól és a többi közösségi oldaltól!

Élvezze annak a varázsát, hogy a saját szájából hallja a férfi életének érdekes részleteit, nem pedig az internetről értesül róluk. Egy másik emberrel való megismerkedés nagyon izgalmas és inspiráló lehet. Miért akarná kihagyni?

Érdekes, hasznos cikkek, információk exkluzív ajánlatokról, kedvezményekről!

Iratkozzon fel e-magazinunkra, és olvassa érdekes és szórakoztató cikkeinket alvásról, egészségről, a hálószoba berendezéséről, álomfejtésről, a gyerekek alvási szokásairól, és tájékozódjon legjobb ajánlatainkról első kézből!

Feliratkozom
Adatai 100%-ig biztonságban vannak!
További termékek:

Memosan Topper Roll-up 5+2

Tegye még kényelmesebbé a kanapéját, és aludjon végre jól egy 7 cm vastag memóriahabos kiegészítő matracon. Ébredjen kipihenten, és kezdje könnyedén az új napot. Most ingyenes kiszállítással!

32.990 Ft

Részletesebben

Memosan Topper Roll-up 3+2

Ezt az 5 cm vastag memóriahabos kiegészítő matracot használhatja régi ágyon, kanapén vagy akár kempingezéskor is, mivel könnyen mozgatható. Most ingyenes kiszállítással!

28.990 Ft

Részletesebben

Siena kétszemélyes szett

Kétszemélyes Siena paplan és 2 db Siena párna szettben. Nem csak Önnek és családjának kitűnő befektetés, hanem praktikus ajándék barátok számára is. Most 50% kedvezménnyel és ingyen szállítással!

33.970 Ft

16.990 Ft

Részletesebben

Memosan párnaszett

Anatómiai tervezésű memóriahabos párna levehető huzattal. Tökéletesen alkalmazkodik a fej és a nyak vonalaihoz, csökkenti a vállakra nehezedő nyomást. Most 1-et fizet, 2-t kap, és a szállítás díját is mi álljuk!

19.980 Ft

9.990 Ft

Részletesebben