tooltip after the triger
tooltip after the triger
Rendeléshez hívja az alábbi számot:06/1-452-5186
Keresés

Rendeléshez hívja az alábbi számot:

06/1-452-5186

Család, kapcsolatok
Ingyenes e-könyvek alvásról, egészségről, kapcsolatokról...
Dormeo E-magazin
Érdekes, hasznos cikkek, információk exkluzív ajánlatokról, kedvezményekről!

Iratkozzon fel e-magazinunkra, és olvassa érdekes és szórakoztató cikkeinket alvásról, egészségről, a hálószoba berendezéséről, álomfejtésről, a gyerekek alvási szokásairól, és tájékozódjon legjobb ajánlatainkról első kézből!

Feliratkozom
Adatai 100%-ig biztonságban vannak!
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz!

Szex a vakáció alatt- tippek szülők számára

Szex a vakáció alatt- tippek szülők számára

A napi munka által okozott stressz után eljön a gondtalan nyaralás ideje. Ismét találunk időt a családra. A pároknak újra van idejük arra, hogy egymás szemébe nézzenek. Ha meglátják a szikrát egymás szemében, a pár feneketlen mélységbe, a közelség bugyborékoló tavába zuhan, és minden gondolatukkal csupán egyetlen dologra összpontosítanak: a jó szexre.  

Újra egyedül vannak, egymás társaságában. Végre. Ha nem lenne a gyanútlan gyermek, aki a legtökéletesebb pillanatban zavarja meg őket: „Anya, pisilni kell!”

Pillanat, amely csak az Önöké

Az alapvető megoldás, amely azonnal kínálja magát, hogy egy időre elküldjük a gyerekeket valahová: nyári táborba, a nagymamához vagy a nagypapához, a nagynénihez vagy a nagybácsihoz, sportiskolába vagy nyelvtanfolyamra. Vagy legalább egy egynapos kirándulásra.

Lesz egy kis nyugalmunk, de aggódni is fogunk, mert olyan sok veszély leselkedik rájuk, hogy csak akkor tudunk majd fellélegezni, ha újra itthon lesznek a gyerekek.

Készítsenek tervet

Ha ez a lehetőség nem áll fenn, vagy ha nem akarják elpasszolni a gyerekeiket, alapos tervet kell készíteniük a vakáció idejére, hogy időnként a szerető szülők is egyedül tudjanak maradni. Az egész csak két dologtól függ: hová mennek és hány évesek a gyerekek.

A kisbabák sokat alszanak – hála Istennek

A csecsemők okozzák a legkevesebb gondot, mert szeretnek aludni és sokat is alszanak, ráadásul hamarabb ki is fáradnak. Régen a cumit alkoholba vagy vörös borba mártották. A cél ugyan szentesíti az eszközt, de ma már nem alkalmazzák ezt a gyakorlatot.

Nos, ez az elégedettség csak addig érvényes, amíg a kisbabák el nem kezdenek totyogni és járni, mert akkor már egy percre sem maradnak nyugton. Sosem lehetünk biztosak benne, hogy ott maradnak, ahová tettük őket. Ezeket a gyerekeket, a kicsivel nagyobbakat, akik tele vannak energiával, a lehető legjobban le kell foglalni.

Ne felejtsék otthon a hordozható DVD lejátszót

A szállodai szobában a gyerekek figyelmét egy időre jól el lehet terelni a tévével, sátorozáskor pedig jó ötlet a mini DVD– tegyék a füldugót a gyerek fülébe, és rakjanak be valamilyen mesét, vagy akár rock klasszikusokat – a hatás lenyűgöző lesz.

Jó, ha a gyerekeknek van megfelelő társaságuk – tinik, barátok, osztálytársak. Ily módon hamar elfeledkeznek a felnőttekről, főleg a szülőkről. Csak arra kell ügyelni, hogy ne maradjanak felügyelet nélkül. A legtöbb pár képes olyan egyezséget kötni, ami mindenkinek megfelel, és megszervezik, hogy valaki szemmel tartsa a gyerekeket, míg mások valamilyen ártatlan trükkel nyernek maguknak időt. Ők tudják, hogyan.

Keressék a lehetőséget

Ha szállodában, bungalóban, nyaralóban vagy más, hasonló helyen szállnak meg, amely legalább minimális magánszférát biztosít, kétségtelenül találni fognak lehetőséget a szexhez. Ezenkívül egy órácskára leküldhetik a gyerekeket a szálloda játszóházába, úszótanfolyamára vagy más olyan tevékenységre, ahol felügyelet alatt vannak.

Sátorban – hát, ez kemény helyzet

Nehezebb a dolguk, ha sátorozni mennek, vagy ha lakókocsit használnak szállóhelyül. Az ilyen esetben nagyon kevés a hely, és a falak csak megnyugtatásul vannak ott. Sátorozáskor ezért erős kreativitásra van szükség.

Hasonló a helyzet, ha vitorlás- vagy halászhajón szállnak meg.

Szerezzenek maguknak egy órányi egyedüllétet

Napközben be tudjuk „palizni” a gyerekeket fagylaltra vagy jéghideg kólára, amiért hajlandók elmenni a kemping másik végére vagy egy félórányira fekvő városba. Nem beszélve arról, hogy nincs olyan távoli hely, ahová ne mennének el este szívesen moziba vagy diszkóba. Még ha csak a kíváncsiság kedvéért is. Meg is vagyunk – csodálatos lehetőség arra, hogy egy órát kettesben töltsenek.

Éjszaka – menjenek el úszni

Ha egyszerűen nem tudják eltávolítani a gyerekeket a sátorból, nem marad más, mint találni egy csendes zugot. Ezt nappal nagyon nehéz megvalósítani. Este valószínűleg könnyebb elszabadulni a gyerekektől vagy elmagyarázni nekik, hogy anya és apa este szeret úszni. Higgyék el, nincs annál jobb, mint kiszabadulni a fülledt sátorból és átadni magunkat a langyos éjszaka és a meleg víz nyújtotta menedéknek és egyéb örömöknek.

Legyenek kreatívak

Nos, adtunk néhány jó ötletet azzal kapcsolatban, hogyan őrizhetik meg a nyári napok romantikus hangulatát, miután maguk mögött hagyták a munkahelyi feladatokat és az idegesítő főnököt, és csak egymásra gondolnak, annak ellenére, hogy van egy rakás gyerekük.

Az a legjobb, ha megerőltetik egy kicsit az agyukat, és a lehető legtöbb fantáziával próbálnak helyzeteket teremteni. Mert általában azok a legértékesebb pillanatok, amelyeket a legnagyobb erőfeszítéssel, szabályosan lopnunk kell magunknak. Ez különösen a szexre igaz.

Érdekes, hasznos cikkek, információk exkluzív ajánlatokról, kedvezményekről!

Iratkozzon fel e-magazinunkra, és olvassa érdekes és szórakoztató cikkeinket alvásról, egészségről, a hálószoba berendezéséről, álomfejtésről, a gyerekek alvási szokásairól, és tájékozódjon legjobb ajánlatainkról első kézből!

Feliratkozom
Adatai 100%-ig biztonságban vannak!
További termékek:

Memosan Topper Roll-up 5+2

Tegye még kényelmesebbé a kanapéját, és aludjon végre jól egy 7 cm vastag memóriahabos kiegészítő matracon. Ébredjen kipihenten, és kezdje könnyedén az új napot. Most ingyenes kiszállítással!

32.990 Ft

Részletesebben

Memosan Topper Roll-up 3+2

Ezt az 5 cm vastag memóriahabos kiegészítő matracot használhatja régi ágyon, kanapén vagy akár kempingezéskor is, mivel könnyen mozgatható. Most ingyenes kiszállítással!

28.990 Ft

Részletesebben

Siena kétszemélyes szett

Kétszemélyes Siena paplan és 2 db Siena párna szettben. Nem csak Önnek és családjának kitűnő befektetés, hanem praktikus ajándék barátok számára is. Most 50% kedvezménnyel és ingyen szállítással!

33.970 Ft

16.990 Ft

Részletesebben

Memosan párnaszett

Anatómiai tervezésű memóriahabos párna levehető huzattal. Tökéletesen alkalmazkodik a fej és a nyak vonalaihoz, csökkenti a vállakra nehezedő nyomást. Most 1-et fizet, 2-t kap, és a szállítás díját is mi álljuk!

19.980 Ft

9.990 Ft

Részletesebben