tooltip after the triger
tooltip after the triger
Rendeléshez hívja az alábbi számot:06/1-452-5186
Keresés

Rendeléshez hívja az alábbi számot:

06/1-452-5186

Család, kapcsolatok
Ingyenes e-könyvek alvásról, egészségről, kapcsolatokról...
Dormeo E-magazin
Érdekes, hasznos cikkek, információk exkluzív ajánlatokról, kedvezményekről!

Iratkozzon fel e-magazinunkra, és olvassa érdekes és szórakoztató cikkeinket alvásról, egészségről, a hálószoba berendezéséről, álomfejtésről, a gyerekek alvási szokásairól, és tájékozódjon legjobb ajánlatainkról első kézből!

Feliratkozom
Adatai 100%-ig biztonságban vannak!
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz!

Tökéletes ajándékok minden nőtípusnak

Tökéletes ajándékok minden nőtípusnak

... a kreatív típusnak

A kreatív nők szeretnek alkotni: varrnak, festenek, vagy csak szívesen készítenek valamilyen dísztárgyat. Tele vannak jó ötletekkel, és néha egy kissé álmodozóak, de mindig könnyen felismerhetőek az egyéni stílusukról.

Mivel ajándékozza meg?

Egy hobbikészlet biztosan megfelelő választás lesz.

 • Menjen el egy kreatív hobbiboltba és keresse meg a legújabb eszközöket és kiegészítőket.
 • Nézzen be a könyvesboltba, és vegyen a kreatív hölgynek egy olyan könyvet, amelyet maga alakíthat ki: írhat bele, fényképeket, rajzokat ragaszthat bele, készíthet belőle szakácskönyvet, emlékkönyvet vagy utazási naplót.
 • A kreatív nő nagyra fogja értékelni, ha Ön igazán megerőlteti magát és készít neki egy olyan fényképes naptárt, amely a számára kedves fényképeket tartalmazza.

 ... az egészséges életmód megszállottjának

Az egészséges élet híve állandóan túrákat szervez, ő felel az irodában a kollégák felfrissüléséért, és ő az, aki hétvégén mindig kirándulni megy. Ha ezen felül marad még szabad ideje, beiratkozik egy főzőtanfolyamra – az egészség megőrzése rendkívül fontos a számára.

Hogyan válasszon olyan ajándékot, amely megfelel egy ilyen nő életmódjának?

A nyilvánvaló választás valamilyen sporteszköz. Egy sporteszközzel nem lőhet mellé. Ha valamivel eredetibb ajándékot szeretne, fizessen elő neki egy egészséges életmóddal kapcsolatos vagy egészséges recepteket közlő magazinra. Nagyszerű választás a vegetáriánus recepteket tartalmazó könyv, gyümölcscentrifuga, vagy néhány cserép zöldfűszer.

... a vendéglátó típusnak

A legjobban azt élvezi, ha házibulit vagy családi vacsorát szervezhet. A konyhája mindig valamilyen nagy ünnepség főhadiszállása. Ha éppen nem meghívókat vagy köszönő leveleket küld szét, akkor a kedvenc receptjeit állítja ábécé sorrendbe.

Mivel ajándékozza meg?

Segítsen neki, hogy ezentúl még jobban élvezze a partiszervezést!

 • Adjon neki egy olyan kötényt, amelyet az egyik kedvenc fényképével tett személyesebbé, vagy egy különleges üzenettel megvésett vágódeszkát, esetleg egy készlet poháralátétet, általa kedvelt motívumokkal.
 • Egy szép boros készlet kitűnő választás, de elmehet egy konyhai felszereléseket árusító boltba is, és vehet neki egy elegáns teáskannát, vicces sütiformákat vagy egy tematikus rendezőt, amelybe összegyűjtheti az összes kedvenc receptjét. 

... a számítógép megszállottjának

Állandóan a Facebookon beszélget a barátaival, a rokonaival és a gyerekeivel, vagy különféle internetes játékokat játszik velük. A számítógép megszállottja mindkét lábával szilárdan a 21. században áll – és az, hogy ő nő, nem akadályozza meg abban, hogy szeresse a hagyományosan férfias játékokat!

Hogyan teheti boldoggá a számítógép megszállottját?

 • Mivel valószínűleg van már iPodja, iPadje és az összes többi legújabb játékszere, vegyen egy tokot vagy valamilyen más kiegészítőt az egyik elektronikus barátja számára.
 • Hogy egy személyesebb ajándékkal kombinálja a modern technikát, ajándékozza meg egy digitális képkerettel, amelyre előzőleg Önöket ábrázoló fényképeket töltött fel.

 ... az intellektuális típusnak

Rendszeresen pallérozza az elméjét, szereti a jó könyveket, a bonyolult rejtvényeket és az egyéb kihívásokat. Valószínűleg a közösségben is aktív szerepet vállal, önkéntesként dolgozik, és megvan a maga véleménye az aktuális eseményekről.

Hogyan stimulálhatja az intellektuális nő agyhullámait?

 • Egy jó könyv biztosan meghozza a kívánt hatást – ha nem tudja, mit válasszon, jusson eszébe, hogy egy klasszikus mindig jó választás.
 • Az intellektuális típust könnyen lenyűgözheti egy jó dokumentumfilmmel vagy egy nem hollywoodi filmet tartalmazó DVD-vel.
 • Ha valódi kihívás elé akarja állítani, vásároljon neki egy rejtvényeket tartalmazó könyvet vagy egy észjátékot, amely legalább néhány órára lefoglalja majd.

... a belső énjével áll kapcsolatban

Szíve mélyén hippi, aki még mindig a régi zenei gyűjteményét hallgatja. Hűen ragaszkodik a stílusához, gyakran hoz létre műtárgyakat. Szereti a jógát, az őszinte embereket és az ihletet, amiből soha nem fogy ki!
Hogyan teheti boldoggá a belső énjét?

 • Valószínűleg örülni fog néhány illatosított gyertyának vagy egy füstölőnek.
 • Nem tévedhet nagyot, ha vesz neki egy pozitív gondolatokat tartalmazó könyvet, egy szép mintájú posztert, valamilyen érdekes ékszert vagy kényelmes pizsamát.
 • Igazán le akarja nyűgözni? Adományozzon a nevében egy alapítványnak, fogadjon örökbe egy delfint, vásároljon gyógyszert harmadik világbeli országok számára, vagy tegyen máshogy jót!

... a mindig trendinek

Mindig ismeri a legutolsó divatot, leggyakrabban vásárlás közben, a város egyik legmenőbb butikjában futhat össze vele. Mindig a legapróbb részletekig tökéletes a megjelenése, akár a kozmetikushoz megy, akár egy elegáns étterembe ebédelni.   És mit adhat egy olyan nőnek, akinek mindene megvan?

 • Egy elegáns selyem köntös vagy egy finom kiegészítő: egy kézitáska, egy pár kesztyű, esetleg egy kalap.

 Jó választás lehet valamilyen szép, klasszikus ékszer, egy boroskészlet vagy egy finom parfüm.

Érdekes, hasznos cikkek, információk exkluzív ajánlatokról, kedvezményekről!

Iratkozzon fel e-magazinunkra, és olvassa érdekes és szórakoztató cikkeinket alvásról, egészségről, a hálószoba berendezéséről, álomfejtésről, a gyerekek alvási szokásairól, és tájékozódjon legjobb ajánlatainkról első kézből!

Feliratkozom
Adatai 100%-ig biztonságban vannak!
További termékek:

Memosan Topper Roll-up 5+2

Tegye még kényelmesebbé a kanapéját, és aludjon végre jól egy 7 cm vastag memóriahabos kiegészítő matracon. Ébredjen kipihenten, és kezdje könnyedén az új napot. Most ingyenes kiszállítással!

32.990 Ft

Részletesebben

Memosan Topper Roll-up 3+2

Ezt az 5 cm vastag memóriahabos kiegészítő matracot használhatja régi ágyon, kanapén vagy akár kempingezéskor is, mivel könnyen mozgatható. Most ingyenes kiszállítással!

28.990 Ft

Részletesebben

Siena kétszemélyes szett

Kétszemélyes Siena paplan és 2 db Siena párna szettben. Nem csak Önnek és családjának kitűnő befektetés, hanem praktikus ajándék barátok számára is. Most 50% kedvezménnyel és ingyen szállítással!

33.970 Ft

16.990 Ft

Részletesebben

Memosan párnaszett

Anatómiai tervezésű memóriahabos párna levehető huzattal. Tökéletesen alkalmazkodik a fej és a nyak vonalaihoz, csökkenti a vállakra nehezedő nyomást. Most 1-et fizet, 2-t kap, és a szállítás díját is mi álljuk!

19.980 Ft

9.990 Ft

Részletesebben