tooltip after the triger
tooltip after the triger
Rendeléshez hívja az alábbi számot:06/1-452-5186
Keresés

Rendeléshez hívja az alábbi számot:

06/1-452-5186

Otthon, háztartás
Ingyenes e-könyvek alvásról, egészségről, kapcsolatokról...
Dormeo E-magazin
Érdekes, hasznos cikkek, információk exkluzív ajánlatokról, kedvezményekről!

Iratkozzon fel e-magazinunkra, és olvassa érdekes és szórakoztató cikkeinket alvásról, egészségről, a hálószoba berendezéséről, álomfejtésről, a gyerekek alvási szokásairól, és tájékozódjon legjobb ajánlatainkról első kézből!

Feliratkozom
Adatai 100%-ig biztonságban vannak!
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz!

Trendek a belső építészetben

Trendek a belső építészetben

Az otthon az a hely, ahol az ember kipihenheti a munkahelyi fáradalmakat, és feltöltődhet energiával. Sok múlhat azonban a lakásunk belső elrendezésén. Fontos szerepe van a kényelemnek és a barátságos környezetnek: az otthon egyre inkább személyessé válik.

Ha öreg, attól még nem haszontalan

Nem kell teljesen új bútorokat vásárolnunk, ha szeretnénk felfrissíteni a lakásunkat. A régi bútorok átalakíthatók, átfesthetők, máshová helyezhetők, vagy más funkciót tölthetnek be annak érdekében, hogy felfrissítsék az otthonunk megjelenését. A régi bútort új élettel töltheti meg – használja a képzelőerejét.

Tiszta vonalak és kevesebb függöny

Egyre fontosabbá válnak a tiszta, egyenes vonalvezetésű bútorok. Kikerülnek a lakásból a klasszikus függönyök és helyükbe lépnek olyan modern anyagok, amelyek megakadályozzák a fény behatolását otthonunkba. Egyre divatosabbá válik olyan dekorációs anyagok használata, amelyekkel új életet és dinamizmust varázsolhatunk otthonunkba.

3D falak

A falakat már nem klasszikus módon festik (a tapéta már a múlté), hanem különböző anyagokkal vonják be, például:

• üveg korál,
• vinyl,
• kézi festés,
• műanyagok,
• különböző csempék …

Természetesen nem egész falakat vonnak be ilyen módon, csak egyes falrészeket.

A természet színei

Egyre nagyobb jelentőséget kapnak a természetes tónusok – szeretjük bevinni a természetes jelleget az otthonunkba, ezért sok ember a nappali szobájában is a természet hangulatát szeretné idézni. Nagy ablakok, meleg faltónusok, népszerű zöld szín … A legdivatosabb színek meleg és természetes tónusúak, és egyre vegyesebb az összetételük:

  • erős csokoládébarna tónusok,
  • arany,
  • égetett és rozsdás narancssárga,
  • olajzöld,
  • füstös eukaliptuszzöldes-kékes tónusok, valamint
  • misztikus, sötét, kékes-szürkés tónusok.

Színek kombinációja

A szobákat, sőt a falakat sem festik már csupán egy színnel, hanem egyre több a kombináció:

  •  semleges, szürke és metál (ha nem túl fényes);
  •  zöldes tónusok (szürkétől sárgáig vegyítve) sötét mahagóni és kínai narancs-piros színnel;
  •  visszafogott földszínek hangsúlyos, erős színekkel vegyítve, például: csokoládé szín jeges kék színnel, ha modern hatást szeretnénk kelteni, valamint erős arany szín zölddel kombinálva a hagyományosabb vonal kedvelőinek.

Technológia és kényelem

Egyre több ember alakít ki otthonában internetes sarkot, amely hamarosan kisebb fajta irodává alakul át, még akkor is, ha nincs igazán hely hozzá. Ezért fontos, hogy hogyan helyezzük el a számítógépes sarkot a helyiség egészében úgy, hogy az esztétikus legyen, és a számítógép ne tűnjön nem odaillő tárgynak.

Az öregedő népesség hatása

Az építészet és a belső építészet egyre inkább egy általános irányvonalat követ a fejlett nyugati világban – ez az öregedő népesség. Ez az oka annak, hogy nagy figyelmet szentelünk az univerzális környezet tervezésére és kialakítására. Ha lehetséges, elkerüljük a meredek lépcsőket és a szűk folyosókat, szobákat.

Személyes stílus és egyedi jelleg

A jó építész nem árasztja el Önt saját ötleteivel, hanem igyekszik Önre hallgatni és alkalmazkodni az Ön igényeihez és kéréseihez. Az otthon csakis az Ön személyiségének, kívánságainak és költségvetésének figyelembevételével töltheti be rendeltetését és funkcionálhat megfelelően

Érdekes, hasznos cikkek, információk exkluzív ajánlatokról, kedvezményekről!

Iratkozzon fel e-magazinunkra, és olvassa érdekes és szórakoztató cikkeinket alvásról, egészségről, a hálószoba berendezéséről, álomfejtésről, a gyerekek alvási szokásairól, és tájékozódjon legjobb ajánlatainkról első kézből!

Feliratkozom
Adatai 100%-ig biztonságban vannak!
További termékek:

Memosan párnaszett

Anatómiai tervezésű memóriahabos párna levehető huzattal. Tökéletesen alkalmazkodik a fej és a nyak vonalaihoz, csökkenti a vállakra nehezedő nyomást. Most 1-et fizet, 2-t kap, és a szállítás díját is mi álljuk!

19.980 Ft

9.990 Ft

Részletesebben

Mamut ágykeret

Tömör forgácslemezből készült, modern ágykeret, amelyet Ön is összeszerelhet. 4 elegáns színben választható, amely minden hálószobába illik.

47.990 Ft

Részletesebben