tooltip after the triger
tooltip after the triger
Rendeléshez hívja az alábbi számot:06/1-452-5186
Keresés

Rendeléshez hívja az alábbi számot:

06/1-452-5186

Horoszkóp
Ingyenes e-könyvek alvásról, egészségről, kapcsolatokról...
Dormeo E-magazin
Érdekes, hasznos cikkek, információk exkluzív ajánlatokról, kedvezményekről!

Iratkozzon fel e-magazinunkra, és olvassa érdekes és szórakoztató cikkeinket alvásról, egészségről, a hálószoba berendezéséről, álomfejtésről, a gyerekek alvási szokásairól, és tájékozódjon legjobb ajánlatainkról első kézből!

Feliratkozom
Adatai 100%-ig biztonságban vannak!
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz!

Asztrológiai előrejelzés júliusra

Asztrológiai előrejelzés júliusra

A múlt hónap nehéz volt, de júliusban a dolgok javulni kezdenek. A júliust optimista felütéssel kezdjük. Azon vesszük észre magunkat, hogy új barátságokat kötünk, új terveket szövünk, és még az is megtörténhet, hogy a szabadságon egy új szerelem lehetősége kacsint ránk. Összességében, a múlt hónappal összehasonlítva, a július olyan lesz, mint egy séta a parkban. Összességében, a múlt hónappal összehasonlítva, a július olyan lesz, mint egy séta a parkban. Összességében, a múlt hónappal összehasonlítva, a július olyan lesz, mint egy séta a parkban.Összességében, a múlt hónappal összehasonlítva, a július olyan lesz, mint egy séta a parkban.Összességében, a múlt hónappal összehasonlítva, a július olyan lesz, mint egy séta a parkban.

Legyünk megértőek a Vízöntőkkel

Azok, akiknek a horoszkópját a Vízöntő dominálja, azt fogják észrevenni, hogy július 13. péntek körül a dolgok nem az elvárások szerint fognak alakulni, mivel az Uránusz hátrálásba kezd. Ebben az időszakban legyen megértő Vízöntő csillagjegyű barátaival.

A Merkúr hátrál, mi is lelassulunk

Ráadásul június 15-én megkezdődött a Merkúr hátrálása, és ez mindannyiunk számára nagyon lelassíthatja az előrejutást ebben a néhány hétben. Az Oroszlánok szeretnek pihenni. A július 13-i hétvégével szemben ne támasszon nagy elvárásokat, és ha utazásra indul, számítson késésekre. Ezen a hétvégén meggyűlhet a baja a hatóságokkal is, úgyhogy semmiképpen ne lépje túl a sebességhatárt!

Egy szürke hétfő

A július 16-a arra emlékeztet bennünket, hogy milyen mogorva is tud lenni a hétfő. Váratlan érzelmi kitörésekre és vitákra számíthat. Ön úgy érezheti, hogy különlegesen energikus és motivált, de néhányan nagyon nagy hibákat fognak elkövetni. Ne játsszon a szerencséjével.

Új ötletek, régi barátok

Az Újhold után az élet javulni kezd. Új ötletek és új lehetőségek közelednek július 20-án pénteken, és azt fogjuk látni, hogy a munka és a szórakozás jól kiegészíti egymást egész hétvégén. Ez egy remek időszak lesz részletes projektekhez, utazáshoz és partikhoz. A Merkúr hátrálása visszahozhat az életünkbe régi barátokat. Ez a hétvége nagyszerű alkalom arra, hogy a múltunk helyszíneit meglátogassuk. A mellőzöttek is meglephetnek bennünket!

Indul a banzáj

Úgy érezhetjük, hogy a július 23-i hétfő meglehetősen rutinszerűen fog kezdődni, de estére beindulnak a partik. Lehetséges, hogy úgy döntünk, hogy rövid utazást teszünk és felvesszük a kapcsolatot régi barátokkal, vagy csak a számítógépen keresztül beszélgetünk velük.

Július utolsó néhány napján az élet meglehetősen izgalmassá válhat, de a dolgokat nagyon stabilnak és őszintének is fogjuk érezni. A döntéseink realisták, mégis optimisták lesznek, a szenvedélyünk pedig a magasba szökik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Érdekes, hasznos cikkek, információk exkluzív ajánlatokról, kedvezményekről!

Iratkozzon fel e-magazinunkra, és olvassa érdekes és szórakoztató cikkeinket alvásról, egészségről, a hálószoba berendezéséről, álomfejtésről, a gyerekek alvási szokásairól, és tájékozódjon legjobb ajánlatainkról első kézből!

Feliratkozom
Adatai 100%-ig biztonságban vannak!
További termékek:

Siena egyszemélyes szett

Praktikus, mosható paplan és állítható magasságú párna szettben. A szundikáláshoz és hosszú alvásokhoz egyaránt kitűnő ágynemű a kényelmes és ellazító pihenés garanciája. Most 50% kedvezménnyel és ingyenes szállítással!

22.980 Ft

11.490 Ft

Részletesebben

Siena kétszemélyes szett

Kétszemélyes Siena paplan és 2 db Siena párna szettben. Nem csak Önnek és családjának kitűnő befektetés, hanem praktikus ajándék barátok számára is. Most 50% kedvezménnyel és ingyen szállítással!

33.970 Ft

16.990 Ft

Részletesebben

Aloe Vera pamut matracvédő

Hosszabbítsa meg a matraca élettartamát a Dormeo Aleo Vera pamut matracvédővel, amely a környezetbarát tulajdonságokkal rendelkező természetesen puha anyagoknak köszönhetően tisztán tartja a matrac felületét.

6.990 Ft

Részletesebben