tooltip after the triger
tooltip after the triger
Rendeléshez hívja az alábbi számot:06/1-452-5186
Keresés

Rendeléshez hívja az alábbi számot:

06/1-452-5186

Horoszkóp
Ingyenes e-könyvek alvásról, egészségről, kapcsolatokról...
Dormeo E-magazin
Érdekes, hasznos cikkek, információk exkluzív ajánlatokról, kedvezményekről!

Iratkozzon fel e-magazinunkra, és olvassa érdekes és szórakoztató cikkeinket alvásról, egészségről, a hálószoba berendezéséről, álomfejtésről, a gyerekek alvási szokásairól, és tájékozódjon legjobb ajánlatainkról első kézből!

Feliratkozom
Adatai 100%-ig biztonságban vannak!
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz!

Éves horoszkóp 2014

Éves horoszkóp 2014

A 2014-es év csodálatos lesz a Kosok számára, a Nyilasok konkrét formába önthetik régi álmaikat, a Mérlegek átlépik saját határaikat, és nem hagyják, hogy mások befolyásolják őket. Tudja meg, Ön mire számíthat az új évben.

Kos

A 2014-es év csodálatos lesz az Ön számára, mert minden, régóta függőben lévő feladatot sikerül befejeznie. Nagy rugalmasságra lesz szüksége ahhoz, hogy megmutassa a világnak, mire képes. Ez az év kedvez a nagy energiát igénylő tevékenységeknek: kalandos túrákra és hasonlókra indul. Bizonyos kényszerhelyzeteket azonban időnként nem lehet elkerülni. Az otthonával kapcsolatos döntéseit a környezete nagyobb hűhó és minden további kérdések nélkül fogadja el.

Őrizze meg a kiegyensúlyozottságát és az erejét.

Ne adjon teret az önelégültségnek és a határozatlanságnak. A csillagok állása ebben az évben segíteni fogja életcéljai megvalósításában.Kapcsolatai terén nagyfokú tapintatra és diplomáciára lesz szüksége.

Előtérbe kerül a kreativitása

De vigyázzon: ne térjen el a munkájától, és ne engedje, hogy a türelmetlenség kedvét szegje. Kreatív vállalkozásai gyümölcsét az év vége felé tudja majd élvezni.

Bika

A 2014-es év nagy változásokat hoz mind a szakmai, mind a magánéletében. Megszabadul néhány kellemetlen szokásától, amelyek valószínűleg megzavarják a lelki békéjét. Azt tanácsoljuk azonban, hogy hallgasson a lelkiismeretére. Kezdjen olyan új tevékenységekbe, amelyek meghozzák Önnek az annyira áhított változást és megkönnyebbülést.

A mentális állapota az év során jobb lesz, mint általában

Az idei év során az Önhöz közel állóktól megkaphatja az élethez szükséges inspirációt. A legnagyobb értéke azonban az egyszerűsége, és az a képessége, hogy bármilyen helyzethez tud alkalmazkodni. Itt az ideje, hogy megújult bátorsággal és diplomáciával nézzen szembe a világgal. Kerülje az útjába kerülő csábításokat. Álljon készen rá, hogy tanácsot adjon, és elfogadja a környezetében élők tanácsait. Az Önt érdeklő területeken kiválóan fog teljesíteni.

Ikrek

A 2014-es év lágy és derűs életet hoz az Ön számára. A napok akadálytalanul fognak folyni, mint egy nyugodt folyó. Ebben az időszakban a bolygók semmilyen ártalmas hatást nem fognak gyakorolni Önre. Jól gondolja meg azonban, mielőtt bármilyen új vállalkozásba kezd. Most jött el az ideje annak, hogy megvalósítsa a terveit és az elképzeléseit. Újra kell rangsorolnia a kapcsolatait. Nem kell sokat vágyakoznia a szerencse után, magától is jönni fog.  

Otthon és a munkahelyén béke és harmónia várja

A környezete az év nagy részében kifinomult lesz. Idén jobban fog teljesíteni az életben, mint a korábbi években. Bizonyos viták, amelyek nyugtalanították, mostanra megoldódnak. Ebben az időszakban jóra fogja használni a képességeit. Ne legyen nyuszi, és bármi történjék is, vesse bele magát a dolgok sűrűjébe. A kockázatok vállalásával közelebb kerülhet céljai megvalósításához. Ne hagyja, hogy a körülmények elrontsák a hangulatát. 

Rák

2014-ben többet fog foglalkozni a magánéletével, mint a karrierjével. A kapcsolatai hirtelen sokkal többet jelentenek az Ön számára, mint korábban. Több lehetősége lesz arra, hogy feljebb jusson a társadalmi ranglétrán. A kulcsszó nem a beszéd, inkább a hallgatás. A családi kapcsolatok az év nagy részében kiegyensúlyozottak maradnak. Kreatív munkái idén elismerésben és támogatásban részesülnek.  

Vigyázzon, nehogy túl sokat képzeljen magáról

Ha teljesen meg akar érteni másokat, hajoljon le hozzájuk. Szabaduljon meg tekintélyelvű viselkedésétől. Tanulja meg féken tartani a belső vágyait és érzéseit ebben az időszakban. Szavakban és tettekben is mutassa ki kedvességét az Önhöz közel állóknak.

Oroszlán

A 2014-es év rendkívül termékeny lesz az Ön számára. Akaraterejének és kemény munkájának köszönhetően képes lesz megvalósítani a terveit és elképzeléseit. Az év során radikális változásokra számíthat az életében. Sikerül befejeznie néhány olyan projektet, amelyeket évekkel ezelőtt kezdett el. Fontos döntéseket fog hozni mind a szakmai, mind a magánéletében.

Rengeteg ideje lesz arra, hogy élvezze az életet

Ügyeljen azonban arra, hogy ha megérett rá az idő, lendüljön akcióba, hogy meg tudjon felelni hosszú távú kötelezettségeinek. Akadályok kerülnek az útjába. Meg kell tanulni az akaraterejével leküzdeni ezeket az akadályokat. Akárhogyan is, tegyen meg minden Öntől telhetőt. Most lesz alkalmas az idő arra, hogy megmutassa képességeit az érintetteknek. Az évet haszonnal zárja. Őrizze meg az erejét, hogy jó hangulatban tölthesse az egész évet.

Szűz

2014-ben erős és energikus lesz, és nagyon jó hangulatban fog az életre tekinteni. Az élete többnyire tiszta eget nem fogják esőfelhők megzavarni. Ebben az időszakban tökéletes lesz az összhang a cselekedeteiben. Olyan szintre jut el, ahol energiában és támogatásban részesül a környezetében élő emberektől. Ez egy olyan időszak az életében, amelyben jobb irányba fordul az élete. A művészi tevékenységek megadják Önnek az annyira vágyott elégedettséget és belső erőt.

Ebben az évben kitágul a társasági köre

Új kapcsolatokra és összeköttetésekre tesz szert az életben. Külföldi kapcsolatokat létesít. Nagy változásokra számíthat, például egy régen várt előléptetésre, vagy a művészete elismerésére. Összpontosítson minden erejével arra, hogy a lehető legjobban teljesítsen az életben. A közösséget is segítheti, vállalhat például társadalmi vagy jótékonysági munkát. Ez egy olyan időszak az életében, amikor sok elismerést kap a környezetétől.

Mérleg

A 2014-es év mentes lesz a nagyobb csapásoktól és megpróbáltatásoktól, amelyek annyira jellemezték az elmúlt éveket. Idén szabadon kormányozhat az élet tengerén. Gyümölcsöző területre téved, az életben pedig olyan nagy szabadságot élvezhet, mint még soha. Esélyt kap arra, hogy a kapcsolataiban képes legyen felejteni és megbocsátani.

Itt az ideje, hogy átlépje a saját határait

Egy belső fény fogja vezetni egész évben. A külvilággal kapcsolatos látásmódja nagyot változik. Idén nem fogják mások befolyásolni, inkább Ön lesz hatással másokra. Ez a megfelelő idő arra, hogy bölcs döntéseket hozzon az életével kapcsolatban. A kulcsszó a precizitás. Vigyázzon, ne mindig az érzelmek uralják az életét.

Skorpió

A 2014-es év új meglepetésekkel szolgál a Skorpió számára. Ez egy általánosan biztató időszak lesz, ami a legjobbat hozza ki Önből. Ahhoz, hogy előrejuthasson az életben, tudatában kell lennie a környezetében zajló változásoknak. Amennyiben nem zárkózik el előle, valamilyen költözés is benne lehet a pakliban. A kihívást jelentő feladatok nem a semmiből fognak előbukkanni. Ezeket kezelje bátorsággal, de kerülje az önteltséget és a halogatást.

Állítson fel rangsort az élettel kapcsolatos elképzeléseit és terveit illetően. 

Választ talál néhány olyan megválaszolatlan kérdésre, amelyek jó ideje kísértették. Az életét tökéletes harmónia és béke fogja jellemezni. Ha a magasabb körök képviselőivel találkozik, ne felejtse megosztani velük reményeit és elképzeléseit. Itt az ideje, hogy keményen megdolgozzon a szebb jövőért. Ne hagyja, hogy a múlt emlékei és veszteségei letörjék a lelkesedését.

Nyilas

Ebben az évben végre konkrét formába öntheti régi álmait és elképzeléseit. Az ezzel kapcsolatos tettei legyenek egyszerűek és pontosak.  Az év során jelentős változások következhetnek be az életében. Vigyázzon, hogy a fontos otthoni feladatokban Ön beszéljen, és Ön hozza meg a döntéseket. A valóságban bizonyos akadályokkal kell majd szembenéznie, de ne veszítse el a lelkesedését.

Engedje el a múlt emlékeit, ne hagyja, hogy kísértsék a lelkét

Ami elmúlt, elmúlt. Megújult erővel és energiával nézzen szembe a világgal. Nagyon pezsgő társadalmi életet fog élni, a társadalom minden rétegéből fog szerezni kapcsolatokat. Ebben az időszakban nagy nehézséget fognak okozni a magánéleti döntései. Bízzon magában, és hagyja, hogy az események gyorsan és szabadon megtörténjenek. Bízzon az ösztöneiben az életének ebben a szakaszában.

Bak

A 2014-es év kellemes meglepetéseket tartogat az Ön számára. A dolgai az kedve szerint fognak alakulni, de fontos, hogy odafigyeljen a kapcsolataira, és gondoskodjon például egy idősebb családtagról vagy hasonlók. Tegyen erőfeszítést azért, hogy a környezetében élő emberek élete is jobbra forduljon. Ez az időszak kiválóan alkalmas vakációra vagy hosszabb pihenésre.

Ez az év nagyobb és jobb dolgok véghezvitelére fogja inspirálni

Ha arra kerül a sor, hogy megmutassa a kreativitását a külvilágnak, ne hagyja rejtve az egyéniségét. Próbálja megoldani a kapcsolati problémáit. Természetesen lesznek belső konfliktusok és feszültségek a magánéletében. Meg kell tanulnia egyensúlyban tartani a dolgokat az életben. Tegye le újra a voksot egy elkötelezett élet mellett, és szebb jövő, szebb év vár Önre. 

Vízöntő

Ebben az évben rendkívül erősek lesznek az érzelmei. Az életét inkább az érzelmek, semmint a mentális vagy fizikai elképzelések fogják irányítani. A magánéletében nagy sikereket ér el. Éljen harmóniában az Önt körülvevő környezettel. Előtérbe kerül a kreativitása, de hagyja, hogy az inspiráció új szárnyakat hozzon létre a változásokhoz. Magánéletében lassan és megfontoltan fog cselekedni ebben az évben. Bármit is tesz, ne feledkezzen meg az erkölcsről.

Az év során hatalmas lehetőségeket kap az előrejutásra

Használja ki őket. Ne utasítsa vissza az élet különböző területeiről érkező segítséget. Szükség idején kell valaki, akire számíthat. Támaszkodjon a közvetlen családtagjaira és a barátaira. Teljes körű támogatásuknak köszönhetően az év nagy részében nyerő helyzetben lesz.

Halak

Ez az év jóságot, erőt és jókedvet hoz az életébe. Szokatlanul sok lehetőség adódik majd az életében. Mostanáig felfedezetlen, ismeretlen területekre tud behatolni. Változatos gondolatai és a nagy változások megváltoztatják az érdeklődési körét. Engedje el a múltat, hogy a jelenben magabiztosan és megújult energiával nézhessen szembe a világgal. Sürgető érzés fogja el, hogy kiváljon a tömegből.

A magánéletében ne kössön kompromisszumokat

Emelje fel a hangját, ha bármiféle igazságtalanságot tapasztal maga körül. Itt az ideje, hogy felszínre hozza az Önben szunnyadó kreativitást. Ne rejtse el az Önben lakozó tehetséget és kíváncsiságot. A szerencse váratlan, távoli helyekről érkezik. Ne habozzon jogot formálni arra, ami az Öné, különösen az évben ebben a szakaszában.

Forrás:  www.findyourfate.com

Érdekes, hasznos cikkek, információk exkluzív ajánlatokról, kedvezményekről!

Iratkozzon fel e-magazinunkra, és olvassa érdekes és szórakoztató cikkeinket alvásról, egészségről, a hálószoba berendezéséről, álomfejtésről, a gyerekek alvási szokásairól, és tájékozódjon legjobb ajánlatainkról első kézből!

Feliratkozom
Adatai 100%-ig biztonságban vannak!
További termékek:

Siena egyszemélyes szett

Praktikus, mosható paplan és állítható magasságú párna szettben. A szundikáláshoz és hosszú alvásokhoz egyaránt kitűnő ágynemű a kényelmes és ellazító pihenés garanciája. Most 50% kedvezménnyel és ingyenes szállítással!

22.980 Ft

11.490 Ft

Részletesebben

Siena kétszemélyes szett

Kétszemélyes Siena paplan és 2 db Siena párna szettben. Nem csak Önnek és családjának kitűnő befektetés, hanem praktikus ajándék barátok számára is. Most 50% kedvezménnyel és ingyen szállítással!

33.970 Ft

16.990 Ft

Részletesebben

Aloe Vera pamut matracvédő

Hosszabbítsa meg a matraca élettartamát a Dormeo Aleo Vera pamut matracvédővel, amely a környezetbarát tulajdonságokkal rendelkező természetesen puha anyagoknak köszönhetően tisztán tartja a matrac felületét.

6.990 Ft

Részletesebben