Az Ön kosara üres.

Próbálja ki a
Photo
Video

Ez a praktikus, kétféle keménységi szintet biztosító 2 az 1-ben gyerekmatrac lépést tart a kisgyermek fejlődésével. Antiallergén Ecocellből készült és aranyos mintával ellátott, mosható huzattal, 2 színben kapható.

Rendelje meg most ingyenes szállítással!
Baby gyerekmatrac
Feladó 29 990 Ft
Nincs készleten. Kérjük, hívjon minket: 061-452-5186
 • Rövid leírás
 • Termék részletei
 • További információk
 • Technikai információ
Rövid leírás

Ez a praktikus, kétféle keménységi szintet biztosító 2 az 1-ben gyerekmatrac lépést tart a kisgyermek fejlődésével. Antiallergén Ecocellből készült és aranyos mintával ellátott, mosható huzattal, 2 színben kapható.

Tudjon meg többet
Termék részletei

A Baby-pedic gyerekmatrac innovatív, praktikus matrac, amely alkalmazkodik kisgyermekének növekedéséhez és fejlődéséhez. A fejlődés első néhány hónapjában a kisbabának keményebb matracra van szüksége, míg később puhábbra. Ezért alkotta meg a Dormeo ezt a matracot, amely megfelel kisgyermeke szükségleteinek, születésétől egészen az első megtett lépésekig!

A matracnak van egy keményebb és egy puhább oldala, így garantálja gyermeke számára a jó alvást

A kisgyermekeknek változó keménységű matracra van szükségük intenzív fejlődésük időszakában. A Dormeo Baby-pedic matracot úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen kisgyermeke szükségleteinek fejlődése különböző szakaszaiban.

A keményebb oldal szilárd alátámasztást biztosít a kisbabának

A kisbabáknak életük első hónapjaiban keményebb, szilárd alvási felületre van szükségük, hiszen még nem képesek egyedül változtatni helyzetükön, amikor hason fekszenek. A keményebb, stabil felület megakadályozza, hogy arcuk belesüppedjen a matracba, így egyenletes légzést biztosít számukra, és megkönnyíti arra tett próbálkozásaikat, hogy felemeljék a fejüket.

Ha a baba a hátán fekszik, a keményebb matrac biztosítja gerince helyes pozícióját, ily módon elősegítve egészséges fejlődését.

A puhább oldal kisgyermekek számára biztosít nagyobb kényelmet, amikor meg akarnak fordulni

Amikor a kisbabák fejlődésük során elérik a totyogós szintet, megfelelőbb számukra a puhább matrac. Az ilyen matrac ugyanis alkalmazkodik a kisgyerek mozgásához, amikor megfordul, továbbá fejlődésben lévő testéhez is. A puha felületnek köszönhetően minden alvási teszhelyzet kényelmes lesz számára, így kisgyermekünk békésen és mélyen fog aludni.

A Baby-pedic matracot úgy alakítottuk ki, hogy születése után azonnal megfeleljen kisbabája szükségleteinek. Alkalmas a legkisebb gyerekek számára, fejlődésük különböző szakaszaiban:

- kisbabák számára, akik még nem képesek önállóan felemelni a fejüket, - totyogós kisgyermekeknek, akik már képesek egyedül megfordulni.

Ez a csúcsminőségű anyagokból készült, kiváló minőségű matrac kiemelkedő alátámasztást biztosít a gerincnek, ami kisgyermeke növekedése és fejlődése szempontjából kulcsfontosságú. Ugyanakkor kényelmes fekvést tesz lehetővé, így biztosítva gyermekének mély és békés alvást.

A matrac belseje 2 rétegből áll

Az egészséges és békés alvás érdekében különleges matracot alkottunk, amely hozzájárul kisgyermeke egészséges fejlődéséhez.

 1. A matrac egyik oldala keményebb mint a másik, hiszen a kisbabáknak keményebb alvási felületre van szükségük, mivel nem tudnak megfordulni. A keményebb felület megakadályozza, hogy az arcuk belesüppedjen a matracba, ugyanakkor az ilyen matrac biztosítja az akadálytalan, egyenletes légzést.
 2. Amikor kisgyermeke eléri a totyogós kort, a puhább felület lesz számára a megfelelő. Ezért a matrac másik oldala puhább, és alkalmazkodik a gyermek mozgásához, amikor megfordul, valamint fejlődésben lévő testéhez is.

Jól szellőző Ecocell az izzadás szabályozásáért

A Baby-pedic rugalmas és kemény Ecocellből készül, egy sokmillió apró sejtből álló anyagból, amelyben a levegő folyamatosan áramlik minden irányban. Ez a lenyűgöző tulajdonsága biztosítja a matrac jó szellőzését és azt, hogy a nedvesség úgy párolog el, hogy Ön még csak észre sem veszi. Így kisgyermekének nem lesz melege alvás közben.

Antiallergén tulajdonságok az egészséges fejlődésért

A poratkákra való allergia gyakran kisgyermekkorban alakul ki, különösen ha a a gyermek egy poratkákkal teli matracon alszik. Az Ecocell® mesterségesen előállított anyag, amelyben nem telepednek meg a poratkák, hiszen nem adottak a fejlődésükhöz alapvetően szükséges feltételek. Ezért a Baby-pedic kitűnő választás gyermeke egészséges alvásához és egészséges jövőjéhez.

A matrac azok számára is megfelelő, akik allergiától vagy asztmától szenvednek.

Tartós, levehető huzat – gyakori mosásra kiválóan alkalmas

A Dormeo Baby-pedic tartós, levehető huzattal van ellátva, amely vízhatlan és garantálja mindazt a kényelmet, amelyre kisgyermekének szüksége van. Kiváló minőségű anyagokból készül, megóvja a matracot a szennyeződéstől és meghosszabbítja annak hasznos élettartamát.

Kék a fiúknak, barack a lányoknak

Hogy a matrac a lehető legvonzóbb legyen, a huzat két színben kapható - kék vagy barack, szép, a kicsikhez illő mintával.

Főbb előnyök:

 • Kiváló a gerincnek: kétrétegű matracbelső garantálja az eltérő mértékű alátámasztást kisgyermeke különböző fejlődési szakaszaiban
 • A keményebb oldal kisbabák, a puhább totyogós kisgyermekek számára megfelelő
 • A matrac belseje jól szellőző Ecocellből készül, mely lélegzik és szabályozza az izzadást
 • A matrac antiallergén és antibakteriális
 • Levehető, mosható vízhatlan huzattal van ellátva
 • 12 év minőségi garancia
 • 30 nap pénz-visszafizetési garancia
 • Olasz gyártmány

A www.dormeo.hu weboldalon található információk tájékoztató jellegűek, és nem helyettesítik az orvosától vagy gyógyszerészétől kapott tájékoztatást.

További információk

Ajánljuk:

 • újszülöttteknek életük első napjától kezdve,
 • kisbabáknak 6 hónapos korig (a keményebb oldalt),
 • totyogós kisgyermekeknek 7 hónapos kortól kezdve (a puhább oldalt).

Technikai információ
Anyagok Ecocell®
Dormeo program gyerekek
Dormeo termékcsalád Grow
Huzat Vízálló
Keménység Kemény
Magasság 10 cm
Matracbelső Ecocell®
Megfordítható belső Igen
Mosható huzat Igen

Vásárlók véleményei 0 vélemény

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star