Az Ön kosara üres.

Próbálja ki a
X
Free Helpline
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipi scing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam.

Baby-pedic gyerekmatrac

Baby-pedic gyerekmatrac
Photos
 • Videók
 • Képek
Baby-pedic gyerekmatrac Baby-pedic gyerekmatrac Baby-pedic gyerekmatrac Baby-pedic gyerekmatrac Baby-pedic gyerekmatrac Baby-pedic gyerekmatrac
Baby-pedic gyerekmatrac

SKU: 99-1000026465

Ez a praktikus, kétféle keménységi szintet biztosító 2 az 1-ben gyerekmatrac lépést tart a kisgyermek fejlődésével. Antiallergén Ecocellből készült és aranyos mintával ellátott, mosható huzattal, 2 színben kapható.

Rendelje meg most ingyenes szállítással!
Feladó 37 990 Ft
Ingyenes szállítás
Nincs készleten. Kérjük, hívjon minket: 061-452-5186
Termék részletei

A Baby-pedic gyerekmatrac innovatív, praktikus matrac, amely alkalmazkodik kisgyermekének növekedéséhez és fejlődéséhez. A fejlődés első néhány hónapjában a kisbabának keményebb matracra van szüksége, míg később puhábbra. Ezért alkotta meg a Dormeo ezt a matracot, amely megfelel kisgyermeke szükségleteinek, születésétől egészen az első megtett lépésekig!

A matracnak van egy keményebb és egy puhább oldala, így garantálja gyermeke számára a jó alvást

A kisgyermekeknek változó keménységű matracra van szükségük intenzív fejlődésük időszakában. A Dormeo Baby-pedic matracot úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen kisgyermeke szükségleteinek fejlődése különböző szakaszaiban.

A keményebb oldal szilárd alátámasztást biztosít a kisbabának

A kisbabáknak életük első hónapjaiban keményebb, szilárd alvási felületre van szükségük, hiszen még nem képesek egyedül változtatni helyzetükön, amikor hason fekszenek. A keményebb, stabil felület megakadályozza, hogy arcuk belesüppedjen a matracba, így egyenletes légzést biztosít számukra, és megkönnyíti arra tett próbálkozásaikat, hogy felemeljék a fejüket.

Ha a baba a hátán fekszik, a keményebb matrac biztosítja gerince helyes pozícióját, ily módon elősegítve egészséges fejlődését.

A puhább oldal kisgyermekek számára biztosít nagyobb kényelmet, amikor meg akarnak fordulni

Amikor a kisbabák fejlődésük során elérik a totyogós szintet, megfelelőbb számukra a puhább matrac. Az ilyen matrac ugyanis alkalmazkodik a kisgyerek mozgásához, amikor megfordul, továbbá fejlődésben lévő testéhez is. A puha felületnek köszönhetően minden alvási teszhelyzet kényelmes lesz számára, így kisgyermekünk békésen és mélyen fog aludni.

A Baby-pedic matracot úgy alakítottuk ki, hogy születése után azonnal megfeleljen kisbabája szükségleteinek. Alkalmas a legkisebb gyerekek számára, fejlődésük különböző szakaszaiban:

- kisbabák számára, akik még nem képesek önállóan felemelni a fejüket, - totyogós kisgyermekeknek, akik már képesek egyedül megfordulni.

Ez a csúcsminőségű anyagokból készült, kiváló minőségű matrac kiemelkedő alátámasztást biztosít a gerincnek, ami kisgyermeke növekedése és fejlődése szempontjából kulcsfontosságú. Ugyanakkor kényelmes fekvést tesz lehetővé, így biztosítva gyermekének mély és békés alvást.

A matrac belseje 2 rétegből áll

Az egészséges és békés alvás érdekében különleges matracot alkottunk, amely hozzájárul kisgyermeke egészséges fejlődéséhez.

 1. A matrac egyik oldala keményebb mint a másik, hiszen a kisbabáknak keményebb alvási felületre van szükségük, mivel nem tudnak megfordulni. A keményebb felület megakadályozza, hogy az arcuk belesüppedjen a matracba, ugyanakkor az ilyen matrac biztosítja az akadálytalan, egyenletes légzést.
 2. Amikor kisgyermeke eléri a totyogós kort, a puhább felület lesz számára a megfelelő. Ezért a matrac másik oldala puhább, és alkalmazkodik a gyermek mozgásához, amikor megfordul, valamint fejlődésben lévő testéhez is.

Jól szellőző Ecocell az izzadás szabályozásáért

A Baby-pedic rugalmas és kemény Ecocellből készül, egy sokmillió apró sejtből álló anyagból, amelyben a levegő folyamatosan áramlik minden irányban. Ez a lenyűgöző tulajdonsága biztosítja a matrac jó szellőzését és azt, hogy a nedvesség úgy párolog el, hogy Ön még csak észre sem veszi. Így kisgyermekének nem lesz melege alvás közben.

Antiallergén tulajdonságok az egészséges fejlődésért

A poratkákra való allergia gyakran kisgyermekkorban alakul ki, különösen ha a a gyermek egy poratkákkal teli matracon alszik. Az Ecocell® mesterségesen előállított anyag, amelyben nem telepednek meg a poratkák, hiszen nem adottak a fejlődésükhöz alapvetően szükséges feltételek. Ezért a Baby-pedic kitűnő választás gyermeke egészséges alvásához és egészséges jövőjéhez.

A matrac azok számára is megfelelő, akik allergiától vagy asztmától szenvednek.

Tartós, levehető huzat – gyakori mosásra kiválóan alkalmas

A Dormeo Baby-pedic tartós, levehető huzattal van ellátva, amely vízhatlan és garantálja mindazt a kényelmet, amelyre kisgyermekének szüksége van. Kiváló minőségű anyagokból készül, megóvja a matracot a szennyeződéstől és meghosszabbítja annak hasznos élettartamát.

Kék a fiúknak, barack a lányoknak

Hogy a matrac a lehető legvonzóbb legyen, a huzat két színben kapható - kék vagy barack, szép, a kicsikhez illő mintával.

Főbb előnyök:

 • Kiváló a gerincnek: kétrétegű matracbelső garantálja az eltérő mértékű alátámasztást kisgyermeke különböző fejlődési szakaszaiban
 • A keményebb oldal kisbabák, a puhább totyogós kisgyermekek számára megfelelő
 • A matrac belseje jól szellőző Ecocellből készül, mely lélegzik és szabályozza az izzadást
 • A matrac antiallergén és antibakteriális
 • Levehető, mosható vízhatlan huzattal van ellátva
 • 12 év minőségi garancia
 • 30 nap pénz-visszafizetési garancia
 • Olasz gyártmány

A www.dormeo.hu weboldalon található információk tájékoztató jellegűek, és nem helyettesítik az orvosától vagy gyógyszerészétől kapott tájékoztatást.

Technikai információ
Dormeo program gyerekek
Dormeo termékcsalád Grow
Huzat Vízálló
Keménység puha/ kemény
Magasság 10 cm
Matracbelső Ecocell®
Megfordítható belső Igen
Mosható huzat Igen
További információk

Ajánljuk:

 • újszülöttteknek életük első napjától kezdve,
 • kisbabáknak 6 hónapos korig (a keményebb oldalt),
 • totyogós kisgyermekeknek 7 hónapos kortól kezdve (a puhább oldalt).

Vásárló véleményei 0 vélemény

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Értékelés