Az Ön kosara üres.

Próbálja ki a

Blaster Brush mosókefe

Blaster Brush mosókefe
Photos
  • Videók
  • Képek
Blaster Brush mosókefe Blaster Brush mosókefe Blaster Brush mosókefe Blaster Brush mosókefe Blaster Brush mosókefe Blaster Brush mosókefe
- 40%
Blaster Brush mosókefe

ID: 100676878| SKU: 1000048078

A praktikus, gyors és környezetbarát Blaster Brush mosókefe a legtöbb jármű mosására alkalmas. Kevesebb, mint  perc alatt ragyogó állapotba tudja hozni a legpiszkosabb autót is. Tisztítsa meg a nehezen elérhető helyeket és takarítson meg pénzt a drága autómosók helyett.

Rendelje meg 40% kedvezménnyel!

Normál ár: 9 999 Ft


Akciós ár: 5 999 Ft

Nincs készleten. Kérjük, hívjon minket: 061-452-5186
Termék részletei

Az autója kevesebb, mint 10 perc alatt szalontisztaságú lesz

Unja már, hogy a hagyományos módon mossa a kocsiját? Hogy rengeteg pénzt kell az autómosóban hagynia egy ilyen egyszerű feladat miatt? A nagyteljesítményű Blaster Brush segítségével megszabadulhat ettől a gondtól, mivel ez a speciális mosókefe akár 2 emeletnyi magasságba is képes felpermetezni a vizet, így Ön könnyedén hozhatja az unalmas, piszkos autóját csillogó, ragyogóan tiszta állapotba – kevesebb, mint 10 perc alatt!

Biztonságos és környezetbarát, ezért kiváló választás az autómosáshoz

A Blaster Brush-hoz 100%-ban karcolásmentes sörtéket használtak, amelyek nem karcolják meg az autót, tehát nem okoznak kárt benne. És ha ez még nem lenne elég, a magasnyomású mosó akár 75%-kal kevesebb vizet használ, mint egy átlagos kézi mosó – ezért biztonságos és környezetkímélő opciót jelent az autómosásban. 

Kényelmes kialakítás az optimális hatékonyság érdekében – ideális lakókocsikhoz, teherautóhoz is

A Blaster Brush-t hagyományos kerti locsoló végéhez csatlakoztathatja. A kényelmes be/ki kapcsoló gombbal könnyen ellenőrizheti a vízmennyiséget. A teleszkópos nyél hossza megkétszerezhető, ezért nagyobb járművek, például terepjárók, lakókocsik és hajók mosására is alkalmas. 

A kerti locsolóhoz csatlakoztatva hihetetlenül könnyen és nagy hatásfokkal tisztíthat

A Blaster Brush használata rendkívül biztonságos, egyszerű és eredményes. Egyszerűen csatlakoztassa a Blaster Brush-t a kerti locsolócsőhöz, majd állítsa a teleszkópos nyelet a kívánt hosszúságra. Indítsa el a vizet, kapcsolja be a kefét, és máris letakaríthatja a sarat, a port, a piszkot és a koszt.

A praktikus be/ki kapcsoló gombbal változtathatja a vízsugár erejét

A be/ki kapcsoló gomb segítségével változtathatja a vízsugár erejét – ha egy vízzel és autómosó samponnal teli vödörbe meríti a Blaster Brush-t, kapcsolja ki a gombot. Miután a kocsi valamennyi részét besamponozta a kefével, kapcsolja be a vízsugarat, és öblítse le a sampont, hogy az autó szépen, csíkmentesen ragyogjon!   A magasnyomású vízsugár akár kétemeletnyi magasságra is képes felérni. 100%-ban karcolásmentes sörtéi és praktikus be/ki kapcsoló gombja van. Hagyományos kerti locsolócsőhöz csatlakoztatható. 

Ajánljuk:

  • remek tisztítóeszköz bárki számára, aki szereti kézzel mosni az autóját
  • azoknak, akik pénzt akarnak megtakarítani autómosáskor
  • bárkinek, akit egy olyan környezetbarát megoldás érdekel, amellyel akár 75%-kal kevesebb vizet használhat fel
  • mindenkinek, aki gyorsan, könnyen és hatékonyan szeretné lemosni a járművét
  • különösen ajánljuk nagyméretű, nehezen mosható járművek tulajdonosainak – mint amilyenek a terepjárók, lakókocsik és hajók

Vásárlók véleményei 0 vélemény

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Értékelés