Az Ön kosara üres.

Próbálja ki a

Go Roller festőhenger szett

Go Roller festőhenger szett
Photos
  • Videók
  • Képek
Go Roller festőhenger szett Go Roller festőhenger szett Go Roller festőhenger szett Go Roller festőhenger szett Go Roller festőhenger szett
Go Roller festőhenger szett

ID: 102790307| SKU: 1000060636

Felejtse el az imbolygó létrákat, az egész lakást beborító fóliákat és a levakarhatatlan festékpöttyöket! Fesse ki lakását gyorsan és hatékonyan a Go Rollerrel! Ennek a könnyen használható festőeszköznek a segítségével elkerülheti a rendetlenséget, a padlóra csöpögő festék okozta bosszúságot, és a festék pazarlása nélkül festheti ki otthonát.

11 999 Ft
8 999 Ft Club5* ár
Kérjük, hívjon minket: 061-452-5186
Termék részletei

Gyors és egyszerű, tiszta és nagyszerű

Ön sem szereti a hagyományos szobafestéssel járó előkészületeket? Mondjon nemet a festékcsöppekre, a lakást beborító festőfóliára és a ragadós festékes vödrökre! Lakása kifestéséhez használja a Go Rollert, az egyetlen olyan festőeszközt, amihez nem kell festőtálca. Ennek a 2 az 1-ben festőhengernek beépített festékadagoló van a nyelében, ami folyamatosan biztosítja az egyenletesen festett falhoz szükségesfestékutánpótlást.

Használatához nincs szükség sem hajolgatásra, sem pedig festőtálcára

Ha Ön szereti saját maga kifesteni az otthonát, de fárasztja a hagyományos módszer, a Go Rollert Önnek találták ki.

Beépített festékadagolója folyamatossá teszi a festékutánpótlást, így Önnek nem kell folyton a festőtálcához rohangálnia, és elkerülheti a festék lecsöpögésével járó ragadós rendetlenséget.

1,2 m hosszú, kihúzható nyelével a magasabb falrészek és a plafon is elérhető

Nincs szükség létrára, hiszen a Go Roller nyele 1,2 méterre meghosszabbítható, ezáltal a szobafestés lényegesen gyorsabbá és biztonságosabbá válik. Mozgatása és kezelése gyerekjáték.

Egy szobát kevesebb mint egy óra alatt kifesthet vele.

Könnyű súlyú, így kezelése nem igényel különösebb erőfeszítést. A 23cm széles festőhenger széles csíkokban hordja fel a festéket, így nagy felületek kifestésére alkalmas.

Ha végzett a festéssel, csak fecskendezze vissza a maradék festéket a vödörbe, így azt egy másik alkalommal még felhasználhatja.

Vélemények

A festéshez már nem használok létrát Még a plafont is elérem vele, csak ki kell húznom a nyelét, és már festhetek is tovább. Nagyszerű eszköz!

Hogyan működik a Go Roller?

Töltse meg a festékadagoló-csövet, és már festhet is!

A Go Roller használata egyszerű, csak festéket kell tölteni a nyelébe,onnan pedig a festék egyenesen a hengerre kerül. Praktikusan széles, 23 cm széles festőhengerrel és 530 ml festék felvételére alkalmas adagolónyéllel rendelkezik. A Go Roller kiváló választás kis és közepes méretű helyiségek kifestésére.

Ha végzett a festéssel, csak fecskendezze vissza a maradék festéket a vödörbe, így azt egy másik alkalommal még felhasználhatja.

Tisztítása egyszerű és gyors

Folyasson vizet az adagolócsövön át addig, amíg tiszta víz nem jön ki annak másik felén. A Go Roller tisztítása pillanatok alatt elvégezhető.

Kiknek ajánljuk?

  • azoknak, akik saját maguk szeretnék otthonukat kifesteni
  • azoknak, akik el szeretnék kerülni a falfestéssel járó macerás előkészületeket
  • azoknak, akik egy könnyű súlyú, egyszerűen kezelhető festőhengert kívánnak vásárolni
  • azoknak, akik nem szeretik a hagyományos festéssel járó rendetlenséget

Műszaki jellemzők:

  • 23 cm széles festőhenger
  • 530 ml kapacitású adagolócső
Technikai információ
Anyag aluminium, műanyag, PP
Súly 1140 g

Vásárlók véleményei 0 vélemény

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Értékelés