tooltip after the triger
tooltip after the triger
Rendeléshez hívja az alábbi számot:06/1-452-5186
Keresés

Rendeléshez hívja az alábbi számot:

06/1-452-5186

Renew Silver-Ion fedőmatrac

Renew Silver-Ion fedőmatrac
 
free-delivery
Renew Silver-Ion fedőmatrac

Normál ár:

Akciós ár:

Megtakarítás:

Club5* ár:

A termék jelenleg nem rendelhető.

Kényelmes és egészséges alvás

A Dormeo Renew Silver-ion fedőmatraccal régi, kényelmetlen ágyát kényelmes alvási környezetté változtathatja, és a kényelem teljesen új szintjét tapasztalhatja meg éjszakáról éjszakára. A fedőmatrac 4 cm vastag viszkoelasztikus memóriahabból készül, mely fokozott kényelmet biztosít. Luxus puhaságot kölcsönöz túl kemény ágyának, miközben nem vesz el a szükséges alátámasztásból.

A Renew Silver-ion fedőmatrac csak interneten kapható!

A memóriahab alkalmazkodik teste vonalaihoz és hőmérsékletéhez, és a súlytalanság érzetével ajándékozza meg. Testére nem fog nyomás nehezedni, így vérkeringése is javul, ami jobb minőségű alvást tesz lehetővé, felesleges forgolódás nélkül. Az ellennyomás kiküszöbölésének köszönhetően ez a fedőmatrac enyhíti a derék-, hát- és vállfájdalmakat is.

A huzatban található ezüst-ion szálak hatnak a mikróbák ellen. Elűzik a mikroorganizmusokat, nem engedve, hogy megtelepedjenek a szövet felszínén, így biztosítva a higiéniát és a frissességet. A memóriahab nem kínál kedvező feltételeket a poratkáknak sem, allergiások számára is megfelelő választás. A még nagyobb fokú higiénia érdekében ez a fedőmatrac cipzáros huzattal van ellátva, melynek köszönhetően a huzat levehető, és mosógépben kimosható.

A fedőmatrac belsejét egy belső huzat veszi körül, mely 100% poliészterből készül. Ez a huzat óvja a matracot, amíg Ön a külső huzatot kimossa.

ÖSSZETÉTEL

Belső rész: 4 cm viszkoelasztikus memóriahab
Külső huzat: 100% ezüst-ion szálakkal dúsított poliészter
belső huzat: 100% poliészter

Ingyenes kiszállítással szeptember 15-ig!

 

Normál ár:

Akciós ár:

Megtakarítás:

Club5* ár:

A termék jelenleg nem rendelhető.
Amit még ajánlunk Önnek:
Silver paplan

Silver paplan

Ez a jól szellőző, meleg paplan, melynek huzatába ezüstbevonatú szálakat szőttek. Kényelmes és pihentető alvást biztosít egész éjszakára, évszaktól és hőmérséklettől függetlenül.

Normál ár:

Akciós ár:

Megtakarítás:

Club5* ár:

Kosárba

Legyen Ön is Dormeo hírlevélolvasó és nyerjen!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és legyen Ön a szerencsés, aki Dormeo pehelyágynemű szettet nyer, amit újonnan feliratkozó olvasóink között sorsolunk ki.

Küld
Adatvédelmi nyilatkozat