A kosarad üres.

Próbáld ki a

GYIK

Általános kérdések

K: Hogyan vehetem fel Önökkel a kapcsolatot?

  • E-mail: Csapatunk várja az Ön kérdéseit és észrevételeit. A nekünk küldött e-mailekre az érkezés sorrendjében válaszolunk, és igyekszünk ezt a lehető leggyorsabban megtenni.
   Írjon e-mailt a Dormeo csapatának: contact@dormeo.hu

   A termékekre, márkákra, sajtómegjelenésekre vonatkozó kérdésekre e-mailben tudunk a leggyorsabban válaszolni.
 • Telefon: Hívjon minket, és mi örömmel válaszolunk kérdéseire és észrevételeire.

  Rendeléseit telefonon is könnyedén leadhatja. Várjuk hívását a következő telefonszámon: 06/1-452-5186 (H-P: 7.00-19.00, Szo-V:7.00-18.00).

  Amennyiben már meglévő rendelése után érdeklődne, forduljon bizalommal vevőszolgálatos kollégáinkhoz a 06/1-452-5129-es számon ((H-P: 8.00-16.00).

K: Van bármilyen előnye az ügyfélfióknak?

Úgy hisszük, van. Ráadásul igen sok!

 • Egy új megrendelésnél Önnek nem kell az adatait ismételten megadnia, így a vásárlás gyorsabb, és lényegesen könnyebbé válik.
 • Elkészítheti kívánságlistáját, és könnyen hozzáadhatja az Önt érdeklő termékeket.
 • Megnézheti e-mail feliratkozásait, amelyeket egyszerű módon meg is szüntethet.
 • Megtekintheti aktuális utalványait és kuponjait, amelyeket beválthat.
 • Mindenkinél hamarabb értesülhet a legjobb akciókról.

K: Honnan tudhatom, hogy a vásárlás biztonságos Önöknél?

Garantáljuk Önnek, hogy a vásárlás folyamatának minden egyes lépése 100%-ig biztonságos. Személyes adatait teljes mértékben megvédjük.

A témával kapcsolatos további információkért kérjük, olvassa el a Biztonságos vásárlás garancia, a Biztonságos vásárlás, az Adatvédelmi nyilatkozat és az Általános vásárlási feltételek menüpontokat.

K: Hogyan írhatok egy termékről vásárlói véleményt?

Egy termékről roppant könnyű véleményt beküldeni. Görgessen le az oldalon, és kattintson az "Írja meg nekünk véleményét!" linkre, majd gépelje be a megosztani kívánt visszajelzést.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy csak az ügyfélfiókba való bejelentkezés után tud véleményt írni. Ha Ön még nem rendelkezik ügyfélfiókkal, kattintson ide, és hozzon létre egyet.

Kérjük, a véleményküldéssel kapcsolatos jogi információkért olvassa el a Felhasználási feltételek menüpontot.

K: Hogyan lájkolhatom a Facebook oldalukat?

Facebook oldalunk lájkolásához kattintson ide. Köszönjük!

K: Hogyan iratkozhatok fel az e-mail listájukra?

Az e-mail listánkra történő feliratkozáshoz kattintson ide. Köszönjük!

K: Hogyan iratkozhatok le az e-mail listákról?

Ha a jövőben nem szeretne tőlünk több e-mailt (ajánlatokat, cikkeket, stb.) kapni, kérjük, jelentkezzen be ügyfélfiókjába, kattintson a "Hírleveleim" menüpontra, ahol e-mail feliratkozásait egyszerűen kezelni tudja.

Kérjük, jól gondolja meg, mert ha egyszer leiratkozott egy e-mail listáról, nem áll módunkban Önt arra visszatenni.

K: Hogyan használhatom a kapott kuponokat?

A kuponok használata roppant egyszerű.

 1. Megrendeléskor a fizetés első lépésénél látni fogja a kupon helyét.
 2. Másolja be a kuponkódot a megfelelő mezőbe, majd kattintson a "Kupon beváltása" gombra.
 3. A kupon által elérhető előny, kedvezmény, stb. automatikusan megjelenik a jobb oldalon, az árinformáció mellett.

Despre conditiile folosirii cuponului citeste mai multe in Termeni si Conditii.

Termékek – matracok

K: Honnan tudom, hogy a matrac melyik felét kell felfelé fordítanom?

Minden matracon található egy címke, melynek segítségével a megfelelő pozícióban helyezheti el matracát. Ha a matracnak mind a két oldala használható, a címke azt is jelzi, hogy melyik oldal puhább, és melyik keményebb.

K: Hogyan használjam a földelőkábelt?

Ha matracához földelőkábel is tartozik, csatlakoztassa azt a legközelebb eső, földelt tárgyhoz, például a radiátorhoz. Így levezetheti a súrlódás által keletkező sztatikus elektromosságot, illetve megakadályozhatja, hogy a por és a poratkák lerakódjanak.

K: Hogyan tisztíthatom a matracomat?

Ha a matrac huzata levehető, távolítsa el azt a cipzár segítségével, és olvassa el a bevarrt címkén található tisztítási utasításokat. Ha a címke tartalmazza a "mosógépben mosható" szimbólumot, a huzatot kimoshatja a mosógépben. – Ne feledje ellenőrizni a megengedett mosási hőmérsékletet.

K: Mi a helyzet akkor, ha a felhasználó súlya nagyobb, mint a matrachoz ajánlott terhelés?

Minden matracunk 140 kg-os terhelési teszten esett át. Mivel a teszt eredményei megfelelőek voltak erre a súlyra, nem gondoljuk, hogy magasabb terhelés problémát jelentene.

K: Lehetséges nem szabványos méretet is rendelni?

Igen, lehetséges. Az előrelátható várakozási idő 3 hónap.

K: Milyen különbségek vannak a Dormeo matracok között?

A Dormeo matracokat vásárlóink igényének megfelelően alakítottuk ki. A matracok különböző anyagokból készültek, belsejük felépítése eltérő, egyszeres vagy többszörös terhelési zónákkal rendelkeznek, huzataik nedvszívó vagy baktérium- és folttaszító tulajdonságai eltérőek, ahogyan az általuk biztosított sztatikus elektromosság elleni védelem is más.

A Dormeo matracok különböző alakúak és méretűek, hogy mindenki megtalálja az ágyához megfelelő matracot. Mindenki számára van matracunk – a puhább vagy keményebb alvási felületet kedvelők, az allergiában szenvedők számára is.

Csak böngésszen a Dormeo kínálatában, és mi biztosak vagyunk abban, hogy nálunk megtalálja az igazit.

K: Milyen magasak a matracok?

A Dormeo matracok magassága különböző. Tekintse meg az egyes matracok technikai jellemzőinél leírt részleteket.

K: Milyen kemények a matracok?

 • Az Aloe Vera matrac a legkeményebb a Dormeo matracok közül. Egy Aloe Verával kezelt, kemény Ecocell belsőből, valamint huzatból áll.
 • A Memory 2+12 Fresh közepesen kemény matrac. Az optimális, kiegyensúlyozott kombináció eléréséhez a Memory 2+12 Fresh matracot kétféle anyagból gyártják, amelyek funkciójukat tekintve kiegészítik egymást: 12 cm elasztikus Ecocell® matracbelső és 2 cm memóriahab a matrac huzatába varrva.
 • A 3 alátámasztási zónával rendelkező iMemory Silver matracnak egy keményebb, dupla Ecocell belseje, illetve egy puhább, memóriahabos oldala van. Huzatának szálai Climalite kezelést és ezüstbevonatot kaptak. Az előbbinek köszönhetően magába szívja a felesleges nedvességet, az utóbbi révén pedig véd a baktériumok ellen.

K: Miért ilyen nagy az Aloe Vera és az iMemory Silver matracok közötti árkülönbség?

Az Aloe Vera egy alapmatrac, ami 1 Ecocell belsővel és mindössze egyetlen zónával rendelkezik. Az iMemory Silver ezzel szemben egy technológiailag összetettebb, Ecocellből és hőszabályzó memóriahabból készült, dupla, megfordítható belsővel és 3 zónával rendelkező matrac. Huzatának szálai ráadásul ezüstkezelést kaptak, ezért ez a matrac jobban szívja a nedvességet, és a baktériumok ellen is véd.

Az iMemory Silver matrac ezenkívül levehető, mosható huzattal rendelkezik, míg az Aloe Vera nem.

K: Alkalmas az Aloe matrac allergiában szenvedők számára?

Igen. A CleanEffect kezelésnek köszönhetőenaz Aloe Vera matracok védelmet nyújtanak a poratkák és más allergénekkel szemben.

K: Elvesztik hatásukat az iMemory matrac huzatának mikrokapszulái a mosás után?

Nem, a mosás nem befolyásolja a hatást.

K: Milyen hosszan tart az Aloe Vera hatása a matrachuzatban?

Az Aloe Vera impregnálás hatása tartós és állandó.

K: Mi a memóriahab, és milyen előnyei vannak?

A memóriahab egy csúcstechnológiájú anyag, amit a NASA fejlesztett ki annak érdekében, hogy az űrhajósok testére minél kisebb nyomás nehezedjen a felszállás során.

A memóriahab hőre érzékeny anyagból készül. Hőérzékenysége teszi lehetővé, hogy a matrac képes legyen idomulni a rajta alvó ember testének alakjához és testsúlyához. A hőmérséklet emelkedésével a memóriahab puhábbá válik, és ezáltal rendkívül pihentető éjszakai alvást tesz lehetővé.

A memóriahab további jótékony hatásaihoz tartozik, hogy csökkenti a testben keletkező fájdalmat, és segít megelőzni a végtagok elgémberedését. Szerkezete miatt tökéletesen alkalmazkodik a test körvonalaihoz, egyenletesen elosztja a testre nehezedő nyomást, annak megszűntével pedig visszanyeri eredeti formáját. A test fájdalompontjainak átlaghőmérséklete magasabb, mint más testrészek hőmérséklete, és ez a szervezet fájdalommal való megküzdésének egy természetes, biológiai módja. Mivel a memóriahab a test ezen pontjainál nagyobb arányban változtatja meg a formáját, csökken a fájdalompontokra nehezedő nyomás, így a hab elősegíti a gyorsabb gyógyulást.

A memóriahab segít az alvónak ideális testhelyzetben elhelyezkedni, és fekvés közben megfelelő helyzetben tartja a gerincet. Az alvás közben felvett helyes testtartás hosszú távon számos gerincprobléma kialakulásától óv meg. Egy megfelelő matrac pedig a hátfájdalmak megelőzésében is segítséget nyújt.

K: Kimoshatom a memóriahabot?

Nem.

K: Milyen sűrűségű a memóriahab?

A memóriahab sűrűsége az adott terméktől függően eltérő. Általában 30 - 36 kg/m3, de az Octaspring matracoknál ez az érték 80 kg/m3. Tekintse meg a termékek oldalán található technikai információkat.

K: Ágyrácsra kell tenni a matracot?

Határozottan azt javasoljuk, hogy matracát ágyrácsra helyezze. A matrac ezáltal mindig megfelelően szellőzik, az ágyrács pedig további megtámasztást nyújt a test számára.

Ha Dormeo ágyrácsot vásárol, azt Dormeo matraca jótállásának kiterjesztésével köszönjük meg. További információkért kérjük, olvassa el a Felhasználási feltételek menüpontot.

K: Mire terjed ki a matracra vonatkozó jótállás?

A matracokra vonatkozó jótállást két részre bonthatjuk:

 • a matracbelsőre vonatkozó (6-15 év) jótállás gyártási hiba esetére
 • átvételkor észlelt egyéb problémára

K: Az új matracokra vonatkozó jótállás miért rövidebb idejű?

A matracok és áraik differenciálása marketingdöntés volt. A legegyszerűbb és legalacsonyabb árú matracok jótállási ideje a legrövidebb, míg a fejlettebb és drágább matracokra hosszabb jótállási idő vonatkozik.

Termékek – fedőmatracok

K: Kell tennem a fedőmatrac alá egy extra lepedőt?

Nem. A fedőmatracot közvetlenül a matracra, a lepedőt pedig a fedőmatracra helyezheti.

Termékek – párnák

K: Miért keményedik meg a memóriahabból készült párna hidegben?

A memóriahab egy hőre érzékeny anyag, ami azt jelenti, hogy reagál az Ön testhőmérsékletére. Hidegben kemény, melegben puha. Ha a memóriahabot eltávolítják a hő forrásától, ismét megkeményedik.

K: Mi a különbség a memóriahabból készült és a Wellsleep szálat tartalmazó párnák között?

A memóriahabból készült párnák felveszik a test formáját, a fej alatt keményebb felület található. A Wellsleep egy pelyhes, libatollra hasonlító mikroszál. A Wellsleep mikroszál rendkívül puha, szellős és extra térfogatot ad a párnának.

Vagyis a memóriahab párnák általában keményebbek, a Wellsleep párnák pedig puhábbak és pelyhesebbek.

K: Melyik párna a legmegfelelőbb számomra?

A párna kiválasztása az Ön igényeitől függ, de általában azt szoktuk javasolni, hogy a következő szempontok alapján válasszon párnát: anatómiai vagy klasszikus forma, alvási pozíció (hanyatt, hason vagy oldalt), előnyben részesített anyag, és keménység (puha vagy kemény). A Termékválasztó segítségével, különböző szempontok megadásával Ön könnyedén megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelő párnát.

K: Mi a különbség az ortopédiai és az anatómiai párnák között?

 • Az ortopédiai párna megfelelő alátámasztást biztosít, és megakadályozza, hogy a test helytelen pozícióban feküdjön.
 • Az anatómiai párna átöleli a testet, és felveszi a test alakját.

Anyagok

K: Hogyan használják fel az Aloe Verát a termékeikben?

A természet ajándékának számító Aloe Verával gondosan kezelt matracbelsőink, huzataink és párnáink ennek az ősi növénynek köszönhetően kivételes puhaságot nyújtanak alvás közben.

Az Aloe Vera kezelés nemcsak regenerálja a szöveteket, hanem selymes tapintású, és természetes alvási környezetet biztosít.

Legfőbb jellemző: puhaság

Legfőbb előny: sima szövetfelület és alvási környezet

K: Hogyan használják fel a bambuszt a termékeikben?

Az antibakteriális és nedvszívó bambuszrostok természetes hőmérséklet-szabályozó tulajdonságának köszönhetően a paplanok, párnák és matracok nyáron és télen is tökéletesen használhatók. Mivel a bambusz a pamutnál vagy a viszkóznál is hatékonyabban vezeti el a nedvességet, száraz és egészséges alvási környezetet biztosít.

Ez az alapanyag ráadásul fenntartható és környezetbarát is.

Legfőbb jellemzők:

 • antibakteriális
 • az anyag részben természetes anyagokból készült, és hatékony nedvszívó tulajdonságokkal rendelkezik

Legfőbb előnyök:

 • száraz alvási környezet
 • kényelmes és ellazít

Kiegészítő jellemző:

 • rendkívül nedvszívó

Kiegészítő előny:

 • csökkenti a verejtékezést, így az ágynemű friss marad

K: Hogyan használják fel a pamutot a termékeikben?

A Dormeo pamut ágyneműi (párnahuzatok, paplanhuzatok, lepedők, stb.) azok számára készültek, akik a tiszta és természetes alvásélményt részesítik előnyben. Pamutszöveteink természetesen harmonikusak, a huzatok még az érzékeny bőrhöz is gyengédek, és nagyon kellemes tapintásúak. A tartós és erős pamut természetesen lélegző alvási környezetet teremt, és a legmagasabb fokú puhaságot és rugalmasságot biztosítja.

Fő jellemző:

 • természetes

Fő előny:

 • kellemes érzet

Kiegészítő jellemzők (fontossági sorrendben):

 • erős, tartós
 • nedvszívó

Kiegészítő előnyök (fontossági sorrendben):

 • könnyen kezelhető, praktikus, strapabíró
 • kényelmes alvási környezet

K: Hogyan használják fel a selymet a termékeikben?

Ez a luxusszál már i.e. 6000 évvel ezelőtt is az egyik legnagyobb kényeztetést jelentette az emberiség számára. Rugalmasságának, ellenállóképességének, kellemes tapintásának és puhaságának köszönhetően az egyik legértékesebb és legszebb ágynemű-alapanyagnak számít. Ez a remek, csillogó anyag megtartja a test melegét, jelentős mennyiségű nedvesség felszívására képes, kivételes alvási környezetet nyújt, és tökéletes választás a puhaságot, a kellemes közérzetet kedvelők számára.

Fő jellemző:

 • nagyon könnyű

Fő előny:

 • puha, kellemes és hihetetlenül meleg

Kiegészítő jellemzők (fontossági sorrendben):

 • természetes
 • csillogó
 • megfelelő kezelés esetén tartósabb a többi ágyneműnél

Kiegészítő előnyök (fontossági sorrendben):

 • egyedülállóan természetes érzést nyújt
 • csodálatosan szép
 • tartós

K: Hogyan használják fel az ezüst bevonatú szálakat a termékeikben?

Az ezüst bevonatú szálakat a Dormeo matracok, párnák és paplanok huzatába szövik bele. A szövet ennek ellenére megőrzi eredeti tulajdonságait, és ugyanolyan puha marad, mint más textíliák, ám az ilyen huzat rendelkezik a tiszta ezüst minden előnyével is. Az ezüst bevonatú szálakat tartalmazó huzat antibakteriális, és segít megelőzni a kellemetlen szagok kialakulását. Az Ön alvási környezete ennek köszönhetően friss marad, ezáltal stresszmentes, nyugodt pihenést biztosít.

Fő jellemző:

 • antibakteriális

Fő előny:

 • egészséges és biztonságos alvási környezet

Kiegészítő jellemző:

 • megelőzi a szagképződést

Kiegészítő előny:

 • friss alvási környezet

K: Hogyan használják fel a TENCEL® rostokat a termékeikben?

A Tencel® rost egy, a paplanokhoz és párnákhoz használt természetes töltet. A természetes Tencel rost puha, mint a selyem, erős, mint a poliészter, hűvös, mint vászon, meleg, mint a gyapjú és nedvszívó, mint a pamut. Mivel gyártása nem szennyezi a környezetet, a Tencel® rost áttörést jelent a textilgyártás technológiájában, és az egyik legkorszerűbb, élvonalbeli megoldásnak számít.

Alapanyaga a cellulóz, és mind paplanokhoz, mind pedig párnákhoz tökéletes, mivel rendkívül puha, és kiválóan szellőzik. A levegő könnyen áthalad rajta, így tökéletes alvást és pihenést biztosít.

A Tencel® szálak puhaságukkal, remek nedvszívó tulajdonságukkal és a meleg megtartásával járulnak hozzá az optimális alvási környezet kialakításához. Maga a rost biológiailag 100%-ban lebomlik, így egy ilyen töltettel rendelkező ágynemű nagyszerű választás minden környezettudatos fogyasztó számára.

Fő jellemzők:

 • természetesen hűsít
 • megakadályozza a baktériumok elszaporodását
 • vegyszermentes

Fő előny:

 • friss és száraz alvási környezetet teremt
 • egészséges
 • természetes

Kiegészítő jellemzők (fontossági sorrendben):

 • puha, mint a selyem, erős, mint a poliészter, hűvös, mint a len, úgy tartja a meleget, mint gyapjú, és olyan kiváló nedvszívó, mint a pamut
 • biológiailag lebomlik
 • előállítása környezetbarát módon történik

K: Hogyan használják fel a Wellsleep Advanced mikroszálakat a termékeikben?

 

 

 

 • könnyű és meleg

 

 • olyan, mint a pehely

 

 • könnyen kezelhető

 

 • tisztítása egyszerű

K: Hogyan használják fel a gyapjút a termékeikben?

Ez ebből a vékony és ellenálló szálból készült termékek kiválóan szigetelnek. A gyapjú segít állandó szinten tartani a testhőmérsékletet, így tökéletes ágynemű-alapanyag. A gyapjúszálak kiváló szigetelőréteget alkotnak, ezáltal a testet melegen tartják, és azt mind hidegben, mind pedig melegben megfelelően védik. A gyapjúból készült ágynemű finom puhaságot és egyedülálló kényelmet nyújt az alváshoz.

Mivel a gyapjúnak nagy a nedvességfelvevő képessége, a bőrön száraz érzetet kelt még akkor is, amikor a gyapjúszövet jelentős mennyiségű nedvességet szív fel, így mindig száraz és meleg alvási környezetet biztosít. Mivel képes a bőrről elvezetni az izzadtságot, egész éjjel egyenletes hőmérsékletet biztosít a test számára.

Fő jellemző:

 • Természetes és minőségi

Fő előnyök:

 • Környezetbarát, fenntartható alapanyag, biológiailag lebomlik

Kiegészítő jellemzők (fontossági sorrendben):

 • hőszigetelő, enyhíti a reumatikus panaszokat
 • nedvességszabályozó
 • ellenálló

Kiegészítő előnyök (fontossági sorrendben):

 • egyenletes testhőmérsékletet biztosít
 • tartós

K: Hogyan használják fel a merinót a termékeikben?

A rendkívül puha és kényelmes merinó gyapjú a több ezer éves evolúció és a szelektív állattenyésztés eredménye. A Dormeo merinó gyapjúból készült termékei a hagyományos gyapjúhoz képest vékonyabbak és nagyon kellemes tapintásúak.

A merinó rendkívül jól szellőző anyag, ami száraz és meleg érzetet biztosít. Hatékonyan vezeti el a nedvességet a bőrről, így megbízhatóan száraz, kellemes és kényelmes alvási környezetet biztosít.

A bőrbarát, kellemes tapintású merinó gyapjú taszítja a port, és minden évszakban természetes hőszabályozással teszi kellemessé az alvási környezetet.

Fő jellemző:

 • természetes
 • rendkívül puha és kényelmes

Fő előnyök:

 • környezetbarát, fenntartható alapanyag, biológiailag lebomlik
 • gyengéd a bőrhöz

Kiegészítő jellemző:

 • ellenálló

Kiegészítő előnyök:

 • könnyen kezelhető, gépben mosható, tartós

K: Hogyan használják fel az Ecocell®-t a termékeikben?

Az Ecocell® egy csúcsminőségű, a test vonalaihoz alkalmazkodni képes, kiváló kényelmet biztosító anyag. Mindhárom irányban rugalmas, sejtes struktúrájának köszönhetően kiválóan szellőzik, mivel nem gátolja a levegő áramlását. Ez az erős anyag megtartja az alakját, akármilyen nyomás nehezedik is rá. Az Ecocell® hab elaszticitása révén a matrac leköveti a test egyedi vonalait. Maga az anyag újrahasznosítható, és kis súlyának köszönhetően könnyen kezelhető.

Fő jellemző:

 • kiválóan alkalmazkodik a test alakjához

Fő előny:

 • nagyon kényelmes alvást tesz lehetővé

Kiegészítő jellemzők (fontossági sorrendben):

 • hatékony szellőzést biztosít
 • újrahasznosítható
 • kis súlyú

Kiegészítő előnyök (fontossági sorrendben):

 • friss, száraz, egészséges alvási környezetet nyújt
 • környezetbarát
 • könnyen kezelhető

K: Hogyan használják fel az Ecogreen®-t a termékeikben?

A hagyományos matrachabok "zöld" alternatívája

Természetes, nyitott sejtszerkezetének köszönhetően az Ecogreen hab szabad utat enged a levegő áramlásának és lélegzővé teszi a belőle készült matracot. Tökéletesen alkalmazkodik a test körvonalaihoz, és erős, megbízható megtámasztást nyújt a gerincnek.

Rugalmasan adaptálódik a nyomáspontokhoz, ahol arra a testnek legnagyobb szüksége van. Előállítása természetes eredetű anyagok és szintetikus, újrahasznosított polimerhab kombinációjával történik. Az Ecogreen ezért jelent "zöld" alternatívát a hagyományos habokhoz képest, és így remek választás azok számára, akiknek egy matrac kiválasztásakor nemcsak saját jó közérzetük, de a természet védelme is fontos szempont. Az alvási környezetet egy szabadban töltött tavaszi naphoz hasonlóan frissen és tisztán tartja.

Fő jellemzők:

 • a hagyományos matrachabok "zöld" alternatívája
 • kiválóan alkalmazkodik a test alakjához

Fő előnyök:

 • előállítása természetes alapanyagok felhasználásával történik
 • rendkívüli kényelmet jelent az alvó test számára

Kiegészítő jellemzők (fontossági sorrendben):

 • hatékony szellőzést biztosít
 • újrahasznosítható
 • kis súlyú

Kiegészítő előnyök (fontossági sorrendben):

 • friss, száraz, egészséges alvási környezetet nyújt
 • környezetbarát
 • könnyen kezelhető

K: Hogyan használják fel a Memóriahabot® a termékeikben?

A viszkoelasztikus hab, vagy más néven memóriahab forradalmi változást jelent, és megváltoztatja azt a módot, ahogyan testünk alvás közben pihen. Mivel tökéletesen adaptálódik a vele érintkező test alakjához, így személyre szabott alvási környezetet biztosít. A testet minden alvási pozícióban a legnagyobb kényelmet nyújtó módon öleli körül. A Dormeo memóriahab matracai és párnái tökéletes megtámasztást biztosítanak anélkül, hogy az izmokra és csontokra nyomást gyakorolnának. Rendkívül kényelmesek, hipoallergének, így különösen kedvező megoldást jelentenek az allergiában szenvedők számára. A memóriahab ezen felül védelmet nyújt a poratkákkal szemben, ezáltal gondoskodik a kellemes és tiszta alvási környezetről.

Fő jellemző:

 • hőérzékeny

Fő előny:

 • körülöleli a testet

Kiegészítő jellemzők (fontossági sorrendben):

 • nem alakulnak ki rajta nyomáspontok
 • hipoallergén
 • újrahasznosítható

Kiegészítő előnyök (fontossági sorrendben):

 • rendkívüli kényelmet jelent az alvó test számára
 • bőrbarát
 • környezetbarát

K: Hogyan használják fel a viszkoelasztikus memóriahabot a termékeikben?

A memóriahab-gyártásban a legújabb technológiai áttörést jelentő, viszkoelasztikus memóriahab még tökéletesebben alkalmazkodik a testhez, ezáltal még nagyobb kényelmet nyújt. Viszkoelasztikus tulajdonságainak köszönhetően a memóriahab speciális, hőszabályozó tulajdonságokkal is rendelkezik, mivel a belsejében található mikrokapszulák segítenek alvás közben szabályozni a hőt. A matrachuzatba szőtt ezüstszálak védenek a baktériumok és az allergének ellen, valamint frissen tartják a matracot.

A viszkoelasztikus memóriahab kiváló feltételeket biztosít a gerinc és a csigolyák megfelelő pozíciójához, emellett megszünteti a nyomási pontokat, és csökkenti a fájdalom kialakulásának esélyét.

Fő jellemző:

 • hőszabályozó PCM mikrokapszulák
 • hőérzékeny

Fő előnyök:

 • szabályozza az alvási felület hőmérsékletét
 • körülöleli a testet

Kiegészítő jellemzők (fontossági sorrendben):

 • nem alakulnak ki rajta nyomáspontok
 • megelőzi a szagképződést
 • antibakteriális

Kiegészítő előnyök (fontossági sorrendben):

 • rendkívüli kényelmet jelent az alvó test számára
 • friss alvási környezet biztosít
 • egészséges

Rendelések

K: Hogyan rendelhetek a Webáruházból?

Válassza ki a terméket, majd kattintson a mellette lévő megrendelés gombra. Ezzel a termék a bevásárlókosarába kerül. A bevásárlókosárba helyezett termékek ott maradnak, amíg megrendeli vagy törli azokat, így Ön böngészhet tovább, és rendelhet újabb termékeket. A jobb felső ’Kosár' linken keresztül bármelyik oldalról visszatérhet.

A kosár oldalon leellenőrizheti, milyen termékek vannak a kosarában. Amennyiben valamelyiket el szeretné távolítani, kattintson a mellette lévő 'Törlés' linkre.

Ha mindent rendben talál, és már nem szeretne további termékeket a kosarába tenni, akkor kattintson a ’Megrendelés’ gombra a szállítási adatok megadásához.

A webáruházból történő megrendelés esetén a következő adatokat kell megadnia:

Vezeték
Keresztnév
E-mail cím
Telefonszám
Szállítási cím (megye, város, irányító szám, utca, házszám)
(Amennyiben a számlázási cím eltér a szállítási címtől, kérjük, a Megjegyzés rovatban szíveskedjen jelezni)

Ha mindennel kész van, kattintson a 'Megrendelés' gombra, és válassza ki a fizetés módját. Fizethet bankkártyával, készpénzzel a futárnak.

A megrendelés gomb megnyomásával véglegesíti a rendelést.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a webáruházban feltüntetett árak, csak a webáruházon keresztül történő vásárlás esetén érvényesek.

K: Hogyan kereshetek termékeket?

A weboldal tetején található keresőmezőbe írja be a keresett termék nevét. Kereshet szótöredékre is. Ha valamit nem talál, kérjük próbáljon meg más szóra keresni, illetve használja a weblap menüpontjaiban található termékcsoportosítást.

K: Mi történik akkor, ha több rendelést adok le egy nap? Ilyenkor egyszeri a postaköltség, illetve egy csomag fog érkezni?

Kérjük, ilyen esetben vegye fel a kapcsolatot vevőszolgálatunkkal a 061-452-51-29-es telefonszámon vagy a contact@dormeo.hu e-mail címen, ellenkező esetben a rendszer automatikusan külön megrendelésként fogja kezelni őket.

K: A hétvégén leadott rendelések mikor lesznek feldolgozva?

A megrendeléseket napi folyamatossággal feldolgozzuk, még hétvégén is.

K: Módosíthatom vagy visszavonhatom a rendelésemet?

Ha Ön a már leadott rendelését módosítani vagy törölni szeretné, küldje el az erre vonatkozó kérést e-mailben, és mi módosítjuk vagy töröljük a rendelést. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha a termék már elhagyta a raktárat, nem áll módunkban a rendelést módosítani vagy törölni.

K: Mi a rendelésem állapota?

Örömmel megnézzük Önnek, hogy rendelése melyik szakaszban van. Ezt a leggyorsabban úgy tudjuk megtenni, ha Ön ír nekünk egy e-mailt a contact@dormeo.hu email címre, és mi azonnal eljuttatjuk Önhöz a kért információt. Kérjük, az emailben tüntesse fel nevét, címét és telefonszámát.

K: A megvásárolni kívánt termék nincsen raktáron. Mit tehetek?

Termékeinkből sajnos csak egy bizonyos mennyiséget tartunk, így az ilyen esetekben nem tudjuk Önnek a kiválasztott terméket elküldeni. Azonban örömmel és bármikor szívesen segítünk Önnek egy helyettesítő terméket találni. Hívja a 06/1-452-5186-es telefonszámot.

Szerencsére az ilyen esetek nagyon ritkák, és a kiválasztott terméket újrarendeljük.
A megrendelés megváltozott állapotáról telefonon vagy e-mailben értesítjük Önt.

Áruszállítás

K: Mennyibe kerül a kiszállítás?

19 998 Ft értékű vásárlásig 1499 Ft, 19 998 Ft feletti rendelés esetén 999 Ft a szállítás költsége. Club5* tagként 19 998 Ft értékű vásárlásig 999 Ft, 19 998 Ft feletti rendelés esetén 0 Ft a szállítás költsége.

K: Mennyit kell várnom a megrendelésem kiszállításáig?

A termékeket általában 4-7 munkanapon belül kiszámítjuk. Ha 8 munkanapon belül nem kapja meg a terméket, kérjük, írjon nekünk e-mailt a contact@dormeo.hu email címre, vagy hívjon minket a 06/1-452-5129-es telefonszámon, és mi megkeressük a termék tartózkodási helyét.

K: Hogyan kerül hozzám a megrendelt termék?

Termékeinket a Magyar Posta szállítja az Ön otthonába.

K: Kiválaszthatom a termék szállításának időpontját?

A megrendelés megjegyzés rovatában Ön megjelölheti az Önnek megfelelő szállítási időt, és mi mindent megteszünk, hogy kérésének eleget tegyünk, azonban a kérés teljesítését garantálni nem tudjuk.

K: Személyesen kell átvennem a megrendelt terméket?

A megadott szállítási címen bárki átveheti az Ön által megrendelt csomagot.

K: Mi a teendő akkor, ha meggondolom magam, és még nem kaptam meg a terméket?

Kérjük, mihamarabb értesítsen minket, ha a rendelést illetően meggondolta magát. Ilyenkor visszavesszük a megrendelt terméket, ami nem jelent Önnek többletköltséget.

Termékeinkre 14-60 napos pénzvisszafizetési garancia vonatkozik, így mielőtt a döntést meghozza, Ön otthon kipróbálhatja a terméket, és megnézheti, hogy tetszik-e Önnek.

K: Külföldi szállítást is vállalnak?

A kiszállítást csak Magyarország területén tudjuk biztosítani.

Reklamációk

K: A termékem megrongálódott. Mit tegyek?

Ha a termék még garanciális (Ön kapott a termékhez jótállási jegyet), kérjük, lépjen kapcsolatba vevőszolgálatunkkal.

Email cím: contact@dormeo.hu
Telefonszám: 06/1-452-5129

K: Milyen jótállás érvényes a termékemre?

Minden Dormeo termékre automatikusan 1 év szavatossági idő vonatkozik gyártási hibák és a termék fő funkcióinak hibája esetén. Jótállás köteles termékek esetén további 1 év jótállást biztosítunk. Az egyes termékekre vonatkozó kiegészítő jótállási időszakokról az adott terméket bemutató oldalon tájékozódhat.

K: K: Mit tegyek, ha nem jutok egyezségre a vállalkozással? Hova fordulhatok?

Amennyiben megkísérelte a reklamáció intézését már Cégünkkel, de nem jutottak egyezségre, úgy felettes szerveinkhez fordulhat.

Békéltető Testület: http://www.bekeltet.bkik.hu

Online panaszbejelentés és ügyintézés: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

K: Mit tegyek, ha nem jutok egyezségre a vállalkozással? Hova fordulhatok?

Amennyiben megkísérelte a reklamáció intézését már Cégünkkel, de nem jutottak egyezségre, úgy felettes szerveinkhez fordulhat.

Békéltető Testület : http://www.bekeltet.bkik.hu

Online panaszbejelentés és ügyintézés: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Visszaküldés

K: Vissza szeretném küldeni a megvásárolt terméket, mit tegyek?

A terméket postai úton 2kg alatt ajánlott levélként, 10kg -ig zöld belföldi csomagkísérővel küldheti vissza a Studio Moderna 2000 TV-Shop Kft, Budapest 1985 címre. Ha a termék 10 kg feletti, vagy a méreténél fogva nem postázható, úgy kérjük, hívja vevőszolgálatunkat a 06-1-452-5137-es telefonszámon, hogy segíthessünk a visszaküldésben. Ilyen esetben futárszolgálatot tud igénybe venni az elszállításra.

K: Mennyi idő múlva és hogyan térítik vissza a pénzemet, ha egy terméket visszaküldök?

A termék beérkezését követő 30 napon belül térítjük vissza a pénzt.
Amennyiben Ön a PAYU rendszerén keresztül bankkártyával fizette ki megrendelését úgy a PAYU rendszerén keresztül utaljuk vissza az összeget az Ön számlájára. Ha utánvételes csomagot rendelt, akkor a termék beérkezését követő 30 napon belül várható az összeg postai úton rózsaszín belföldi postautalvány formájában.

K: Milyen szállítási költsége van egy termék visszaküldésének?

A szállítási költség a választott szállítás módtól, valamint a termék méretétől és súlyától függ.

Bővebb információért, kérem, vegye fel a kapcsolatot a vevőszolgálatunkkal:

 • Email cím: contact@dormeo.hu
 • Telefonszám: 06/1-452-5129

Fizetési információk

K: Milyen fizetési módokat fogadnak el?

Jelenleg az alábbiakban felsorolt fizetési módokat fogadjuk el:

 • Fizetés készpénzben kézbesítéskor. Ide kattintva nézheti meg, hogy bankkártyával mely városokban van lehetősége fizetni az átvételkor.
 • Részletfizetés (a részletfizetési opciókat az egyes termékeknél tüntettük fel)
 • Fizetés bankkártyával: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron

K: Elfogadnak nemzetközi hitelkártyát is?

Jelenleg az alábbi hitelkártyákat fogadjuk el: MasterCard, Maestro*, Visa, Visa Electron*

*A Maestro és Visa Electron kártyák interneten történő használata a kibocsátó bank kártyarendszerének beállításán múlik. Sikertelen tranzakció esetén kérjük, érdeklődjön kártyakibocsátó bankjánál, hogy bankkártyája engedélyezve van-e minden online fizetőoldal számára.

A tranzakció minden esetben forintban történik, függetlenül attól, hogy a kártyabirtokos kártyája nem forint devizanemű. A bankszámlán a fizetés beterhelt összege forintban – a kártyatársasági, illetve a kibocsátó banki konverziók miatt – minimálisan eltérhet az árfolyamváltozás következtében.

K: Hogyan működik a fizetés kézbesítéskor?

A kézbesítéskor történő fizetés az egyik legbiztonságosabb és leggyorsabb fizetési mód. Ön félreteszi rendelésének értékét készpénzben, amit a csomagot szállító cég munkatársának a kézbesítéskor átad.

K: Biztonságos használni a hitelkártyámat/bankkártyámat az oldalukon?

Igen. A bankkártyás fizetés a PayU online fizetési platformon keresztül történik A PayU Magyarországon az internetes kártyás fizetési lehetőséget biztosító stabil banki háttérrel, kártyatársasági biztonsági szabványokat alkalmazva, valamint a PayU nemzetközi tapasztalatait felhasználva honosította meg a szolgáltatását.

Az Ön hitelkártyája adatainak kezelése és feldolgozása biztonságos módon történik. A biztonsággal kapcsolatos további információkért olvassa el a Biztonságos vásárlás garancia menüpontot.

Technológia

K: Mik azok a cookie-k? Engedélyeznem kell a cookie-kat a böngészőmben?

A süti, illetve angolul cookie, egy információcsomag, amit a szerver küld a böngészőnek, és ami az Ön merevlemezén tárolódik. Ha az Ön böngészőjének beállításai lehetővé teszik, (a legtöbb böngészőnél már telepítésekor engedélyezik a sütiket), minden weboldal elküldheti a saját sütijét az Ön böngészőjének. Az Ön személyes adatainak védelme érdekében a cookie-k nem tárolnak személyes adatokat, ehelyett egyedi, anonim azonosítókat használnak. Minden weboldal csak ahhoz a cookie-hoz férhet hozzá a merevlemezen, amit küldött, azaz a többi weboldal által küldött cookie-hoz nem.

Ha az Ön számítógépét mások is használják, és Ön nem szeretné, hogy ezek a személyek hozzáférjenek az Ön ügyfélfiókjához, mindig jelentkezzen ki az ügyfélfiókból, mielőtt a számítógépet magára hagyná. Kijelentkezni az oldal tetején található "Kijelentkezés" linkre kattintva tud.

A cookie-kal kapcsolatos további információkért olvassa el az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontot.

K: Megrendeléskor hibaüzenetet kapok, ami egy hiba felmerüléséről tájékoztat. Mi történt, és mit tegyek?

Kérjük, győződjön meg arról, hogy Ön a rendeléshez szükséges minden adatot megadott (és ellenőrizze hitelkártyájának adatait is). A hiányzó információt a rendszer piros kerettel jelzi.

Local version of image needed

Ha minden rendben van, de Ön még mindig nem tudja a rendelést elküldeni, kérjük, zárja be az oldalt, és próbálja a megrendelést egy másik ablakban leadni. Ha még mindig nem jár sikerrel, kérjük, írjon nekünk egy emailt a contact@dormeo.hu email címre, hogy a problémát orvosolni tudjuk.

Személyes adatok

K: Az e-mail címem megváltozott, hogyan frissíthetem az adataimat?

Személyes adatait bármikor módosíthatja online, ha ügyfélfiókjába bejelentkezik, és ott a "Hírleveleim" menüpontra kattint.

K: Meg akarom változtatni a jelszavamat, ez lehetséges?

Jelszavát bármikor megváltoztathatja online, ha ügyfélfiókjába bejelentkezik, és ott a "Fiókom" menüpontra kattint.

K: Nem szeretnék ügyfélfiókot, hogyan törölhetem?

Ha ügyfélfiókját, valamint az ott megadott összes adatot törölni szeretné, írjon nekünk egy e-mailt: contact@dormeo.hu, és mi töröljük a fiókot.