tooltip after the triger
tooltip after the triger
Rendeléshez hívja az alábbi számot:06/1-452-5186
Keresés

Rendeléshez hívja az alábbi számot:

06/1-452-5186

Ingyen szállítás minden termékre értékhatár nélkül!

Normál ár:

Akciós ár:

Megtakarítás:

Club5* ár:

A termék jelenleg nem rendelhető.

Tökéletes pihenés és megfelelő alvás

A Dormeo Comfort matrac a Dormeo család legkeményebb matraca. Az újgenerációs Ecocell® habból készült belső szerkezet egyedi a piacon, mivel erőteljes, könnyű és jó szellőzést biztosít, miközben Ön egész éjszaka tökéletesen tud pihenni, és megfelelően tud aludni.

Ön a legjobb anatómiai és ortopédiai tulajdonságokat élvezheti, mivel a Dormeo matrac ott támasztja meg a testet, ahol a leginkább szükség van rá: a nyaknál, a gerincnél és a csípő tájékán.

A pamut huzat Resistat elnevezésű anyaggal van átitatva, amely védelmet nyújt
a poratkák, gombák és baktérumok ellen. A huzatban található szénszálak elvezetik a sztatikus elektromosságot, és megakadályozzák a porszemcsék felgyűlését a matracon.
Az antiallergén szilikonszálas bélésréteg további védelmet nyújt a baktériumok és allergének ellen.
A maximális szellőzést a matracbelső cellás szerkezete, és a matrac oldalán speciálisan kialakított szellőzők biztosítják. A levegő keringése megakadályozza az izzadást.
A 14 cm vastag Ecocell® hab tökéletes alátámasztást nyújt testének, és alkalmazkodik annak formájához, ily módon ellazítva és felfrissítve testét, amíg Ön alszik.
A Resistat védelemmel ellátott pamut huzat véd a poratkák, a gombák és a baktériumok ellen.

Az Ecocell® hab keménysége azok számára ideális, akik gerincfájdalmakban szenvednek, mivel megelőzi a gerincre nehezedő nyomást, ami izomfájdalmat okozhat.

Az anatómiai és ortopédiai tervezés elősegíti az egészséges alvási testhelyzetet, hármas poratka és gomba elleni védelme pedig megszünteti az allergiás légzési problémákat.

A matrac segít abban, hogy alvás közben a gerinc megfelelő helyzetben feküdjön, így a teste pihenés közben képes legyen ellazulni és regenerálódni.

A Dormeo Comfort matracon töltött éjszaka után reggel frissen, kipihenten fog ébredni. Úgy érzi majd, hogy tele van energiával és kész szembenézni egy új nap kihívásaival!

27% kedvezmény a készlet erejéig! Bizonyos méretekből, már csak 1-2 db van a raktárunkban, siessen!

 

Normál ár:

Akciós ár:

Megtakarítás:

Club5* ár:

A termék jelenleg nem rendelhető.
Amit még ajánlunk Önnek:
2for1
Memosan párnaszett

Memosan párnaszett

Anatómiai tervezésű memóriahabos párna levehető huzattal. Tökéletesen alkalmazkodik a fej és a nyak vonalaihoz, csökkenti a vállakra nehezedő nyomást. Most 1-et fizet, 2-t kap, és a szállítás díját is mi álljuk!

Normál ár: 19.980 Ft

Akciós ár: 9.990 Ft

Megtakarítás: 9.990 Ft

Kosárba