tooltip after the triger
tooltip after the triger
Rendeléshez hívja az alábbi számot:06/1-452-5186
Keresés

Rendeléshez hívja az alábbi számot:

06/1-452-5186

Ingyen szállítás minden termékre értékhatár nélkül!

Memory 4+10 matrac

Memory 4+10 matrac
 

Normál ár:

Akciós ár:

Megtakarítás:

Club5* ár:

A termék jelenleg nem rendelhető.

A legjobb befektetés egészsége és jó közérzete érdekében

A Dormeo Memory 4+10 matrac kellemes élménnyé varázsolja az alvást. Nincs többé forgolódás, miközben próbálja megtalálni a megfelelő alvási pozíciót, és nincs többé kényelmetlenség sem. Egyedi szerkezete miatt a Dormeo Memory 4+10 két fontos dologra képes, amit egy matracnak tudnia kell: a test megfelelő alátámasztására és a kényelem biztosítására.

A Memory 4+10 matrac a Dormeo-család puhább matracai közé tartozik. A vastagabb memóriahab rétegnek köszönhetően a matrac a súlytalanság érzetét kelti, mivel Ön szó szerint »beleolvad« a habba. A memóriahab puha szerkezete körülöleli a testét, és egyenletesen osztja el a rá nehezedő nyomást, így semekkora nyomás sem hárul vissza az Ön izmaira és érzékeny ízületeire. Nincsen több nyugtalan éjszaka, forgolódás és hátfájás: a 4+10 matracon úgy fog aludni, mint egy kisangyal!

Ön a legjobb anatómiai és ortopédiai tulajdonságokat élvezheti, mivel a Dormeo matrac ott támasztja meg a testet, ahol a leginkább szükség van rá: a nyaknál, a gerincnél és a csípő tájékán.
A huzat egy Sanitized elnevezésű anyaggal van átitatva, amely védelmet nyújt a poratkák, gombák és baktériumok ellen. A huzatban található Resistat védelemnek köszönhetően a szénszálak elvezetik a sztatikus elektromosságot, és megakadályozzák a porszemcsék felgyűlését a matracon.
Az antiallergén szilikonszálas bélésréteg további védelmet nyújt a baktériumok és allergének ellen.
A vastagabb (4 cm) viszkoelasztikus memóriahab tökéletesen felveszi a teste alakját, és a súlytalanság érzésével ajándékozza meg Önt. Javítja az alvás minőségét, hiszen nem kell állandóan változtatnia az alvási pozícióját.
A 10 cm vastag kényelmes, új generációs Ecocell® hab tökéletes alátámasztást nyújt testének.
A maximális szellőzést a matracbelső cellás szerkezete, és a matrac oldalán speciálisan kialakított 3 rétegű pánt biztosítja. A levegő keringése megakadályozza az izzadást.
A 4 fogantyúnak köszönhetően a matrac könnyen kezelhető.
A matracon cipzár található, így a huzat levehető és vegyileg tisztítható.
A Sanitized védelemmel ellátott pamut huzat véd a poratkák, a gombák és a baktériumok ellen.

A 4+10 matracon eltöltött éjszaka után azt fogja érezni, hogy felfrissült, megfiatalodott, tele van energiával, a kellemetlen nyak-és hátfájás pedig már a múlté.

A www.dormeo.hu honlap kizárólag általános információforrásként használható, nem helyettesítheti orvosa vagy gyógyszerésze tanácsát.

 

Normál ár:

Akciós ár:

Megtakarítás:

Club5* ár:

A termék jelenleg nem rendelhető.
Amit még ajánlunk Önnek:
Compact flex ágyrács

Compact flex ágyrács

A Dormeo Compact flex ágyrács nyírfából készült, alátámasztást nyújt a matracának, és ergonomikus testhelyzetet biztosít. Az 5 középső léc segítségével állítható a keménységi fokozat.

Normál ár:

Akciós ár:

Megtakarítás:

Club5* ár:

Kosárba