Az Ön kosara üres.

Próbálja ki a
A Dormeo Dream paplan alatt úgy érzi majd magát, mintha egy puha felhő ölelő ringatásában merülne álomba. A Dream kollekció többi darabjához hasonlóan ez a paplan is rendkívül kellemes alvásélményt biztosít.
Dream paplan
Feladó 21 999 Ft
Ingyenes szállítás
Válasszon
Hívjon minket: 061-452-5186
  • Rövid leírás
  • Termék részletei
  • Technikai információ
Rövid leírás
A Dormeo Dream paplan alatt úgy érzi majd magát, mintha egy puha felhő ölelő ringatásában merülne álomba. A Dream kollekció többi darabjához hasonlóan ez a paplan is rendkívül kellemes alvásélményt biztosít.
Tudjon meg többet
Termék részletei

A paplan, amiről mindig is álmodott!

A Dormeo Dream paplan tervezői a legmagasabb fokú kényelmet tartották szem előtt, és arra törekedtek, hogy Ön ez alatt a paplan alatt úgy érezze magát, mintha egy felhő ölelésében aludna. Szerelem, az első tapintásra! A különlegesen puha Dream paplan alatt minden éjszaka egy beteljesült álom.

A legkiválóbb szövetek a legkellemesebb alvásélmény szolgálatában

A Dormeo Dream paplan a ma elérhető legfinomabb anyagok felhasználásával készült, hogy a legkényelmesebb, legbiztonságosabb és leghigiénikusabb alvási környezetet nyújtsa Önnek és szeretteinek. Az innovatív PLA szálak és a rendkívül puha, „pehelyérzetet” nyújtó mikroszálak minden éjszaka melegséggel veszik Önt körül, és gondoskodnak a kényelméről.

A PLA szálak megédesítik az álmait

A Dormeo Dream paplan huzata a megújuló forrásból származó, innovatív PLA szálakból készült. Ezek a szálak a bolygó legtermészetesebb részeiből, a növényekből készültek, amelyeket a gyártási folyamat számtalan előnyt biztosító polimerekké alakít át.

A PLA szálak kiválóan elvezetik a nedvességet, antibakteriális és gombaellenes védelmet nyújtanak, amelynek köszönhetően szinte alig tartják magukban a kellemetlen szagokat. Ez a paplan gyorsan szárad és hipoallergén.

Merüljön álomba a felhőpuhaságú, pelyhes mikroszálak ölelésében!

A Dormeo Dream paplan töltete „pehelyérzetet” nyújtó mikroszálak és PLA szálak keverékéből készült, amelyek levegős és puha struktúrát alkotnak. Ez az egyedülálló töltet extra melegséggel öleli Önt körbe a hidegebb éjszakákon és minden este puha felhőként ringatja álomba.

  • Anyag: 100% poliészter (softdream mikroszál)
  • Szőtt huzat töltete: 50% politejsav (PLA) szál, 50% poliészter (pehelyérzetet biztosító mikroszál)
Technikai információ
Antibakteriális Igen
Dormeo program nappali
Huzat 100% polyester (softdream micro fiber)
Kiegészítő információk Moisture management
Thermoregulation
Hypoallergenic
Lightweight
Mosható 60°C
Méret(ek) 140x200cm, 200x200cm
Nedvességszabályozás Igen
Töltet 50% polylactic acid (PLA) fiber, 50% polyester (Featherfeel microfiber)
Évszak négyévszakos

Vásárlók véleményei 0 vélemény

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Quality