Az Ön kosara üres.

Próbálja ki a

Relax memóriahabos szőnyeg

Relax memóriahabos szőnyeg
Photos
  • Videók
  • Képek
Relax memóriahabos szőnyeg Relax memóriahabos szőnyeg Relax memóriahabos szőnyeg Relax memóriahabos szőnyeg Relax memóriahabos szőnyeg Relax memóriahabos szőnyeg
- 50%
Relax memóriahabos szőnyeg

SKU: 99-1000045100

Tegye felejthetetlenül kényelmessé az ébredéseket követő első, és a lefekvéseket megelőző utolsó lépéseit a Dormeo Relax szőnyeggel. A 2 cm vastag memóriahabnak köszönhetően a szőnyeg annyira süppedős, hogy lábai minden lépést simogatásnak élnek meg rajta. Válasszon a 3 elegáns szín közül: bézs, szürke és piros.

KARÁCSONYI AKCIÓ 12.11-ig: 50% kedvezménnyel!

* Kötelező mezők

Normál ár: 12 999 Ft


Akciós ár: 6 499 Ft

Kérjük, hívjon minket: 061-452-5186
Termék részletei

Kényeztesse talpait minden nap ezzel a puha, simogató szőnyeggel!

Bármelyik lábbal is kel ki az ágyból, a napja garantáltan jól fog indulni! Ehhez nincs is szükség másra, csak a hálószobában leterített Dormeo Relax szőnyegre. Ha közvetlenül az ágya mellé teszi, talpaira minden reggel a szőnyeg selymes puhasága vár. A Dormeo Relax szőnyeg 2 cm vastag memóriahabból álló belső rétege felveszi a talpak alakját, felülete pedig kellemes, meleg és puha érintéssel kényezteti őket.

A bársonyos felület tökéletes párost alkot a csúszásgátló aljjal.

A memóriahab remekül kiegészíti a szőnyeg felső részét borító poláranyagot. Mindkettő hihetetlenül bársonyos és puha, így a szőnyegen tett minden lépés örömteli kényeztetést jelent.

A tapadásbiztos alsó rész gondoskodik az Ön biztonságáról, és vigyáz arra, hogy a szőnyeg ne csússzon el a helyéről.

Tökéletesen illik a Relax fedőmatrachoz

A Relax szőnyeg 3 féle színben és mintában lehet az öné: bézs, piros, szürke. Az igazi különlegességeket kedvelőknek pedig ajánljuk egyedi leopárd és zebra mintás szőnyegeinket - keresse a Dormeo kiegészítők között!

DORMEO TIPP: A Relax szőnyegek remekül illenek a termékcsalád többi tagjához, a Relax kanapé-fedőmatracokhoz és díszpárnákhoz.

Bármilyen típusú padlón kényeztető öleléssel veszi körül lábait

  • A puha plüss minden lépésnél keleti kényelemmel kényezteti a szőnyegre lépő talpait. Az anyag szerkezetének rövid, de vastag szálai ráadásul folttaszító tulajdonsággal is rendelkeznek.
  • A Dormeo Relax szőnyeg csúszásgátló alja megbízható tapadást biztosít, így Önnek nem kell attól tartania, hogy a szőnyeg elmozdul a helyéről. Ha ezt a szőnyeget választja, feleslegessé válik a csúszásgátló alátét beszerzése.
  • Praktikus, mert bármilyen padlófelületen remekül használható, még fűtött padlón is.
  • Válasszon az ötféle dizájn körül: bézs, piros, szürke, leopárd és zebra. Keresve se találna jobb kiegészítőt a Dormeo Relax fedőmatrachoz.

A szőnyeg mérete:

55x125 cm

Technikai információ
Anyag poliészter
Mosható 30°C
Méret(ek) 55 x 125 cm

Vásárlók véleményei 0 vélemény

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Értékelés