Az Ön kosara üres.

Próbálja ki a
X
Free Helpline
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipi scing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam.

Tippek és trükkök

Találatok 1-10 / 74

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8
 • 10 dolog, amit azonnal ki kell dobnia

  10 dolog, amit azonnal ki kell dobnia

  Szabaduljon meg azoktól a felesleges holmiktól, amelyek túl sok helyet foglalnak el,  rendetlenséget szülnek, és megfosztják attól a lelki békétől. Megkérdeztünk néhány profi szervezőt, mit dobjunk ki azonnal a lakásból. Íme, a 10 legfontosabb tanács.

 • 10 módszer, amitől vidámabb lesz a lakás

  10 módszer, amitől vidámabb lesz a lakás

  A friss festékrétegtől a kényelmes, semleges bútorok kiválasztásáig lakberendező szakértők ahhoz nyújtanak segítséget, hogy az otthonát vidámmá és hívogatóvá tehesse. Dobja fel Ön is otthona hangulatát!

 • 10 tipp a lendületes iskolakezdéshez

  10 tipp a lendületes iskolakezdéshez

  Lehetetlen feladatnak tűnhet, hogy amikor újra elkezdődik az iskola, Ön, a férje és a gyerekek is időben elinduljanak otthonról. De ha már az első naptól kezdve betartanak bizonyos szabályokat, könnyen elkerülhetik, hogy állandó rohanásban teljenek a mindennapok.

 • 11 tipp a gazdaságos háztartáshoz

  11 tipp a gazdaságos háztartáshoz

  Tehet érte, hogy otthona gazdaságosabban működjön, és így szép összeget takarítson meg. Az emberek igazából nagyon hanyaggá tudnak válni, és akkor is energiát pazarolnak, ha nincs is rá szükségük.

 • 15 gyors és egyszerű ötlet a tavaszi felújításhoz

  15 gyors és egyszerű ötlet a tavaszi felújításhoz

  A tavasz a nagytakarítás ideje: megszabadulunk a régi és már nem használt holmiktól, és felújítjuk a lakást. Összegyűjtöttünk néhány gyors és egyszerű felújítási ötletet a lakás minden helyisége számára.

 • 20 lakberendezési titok

  20 lakberendezési titok

  A festék színét válassza ki utoljára. Válasszon egymáshoz nem illő székeket, és ne feledkezzen meg a ruhásszekrény belső világításáról. Íme, a legjobb ötletek és trükkök, amelyeket még soha senki sem mondott el Önnek a lakberendezéssel kapcsolatban.

 • 2012 áprilisi horoszkóp

  2012 áprilisi horoszkóp

  A március jó energikusan indította a tavaszt, és ez áprilisban is folytatódik minden állatövi jegy számára. Hírnév, szerencse és pénz lépeget boldogan a nap jegyűek felé.  Va   V

 • 4 dolog, amit ne mondjon a gyermekének

  4 dolog, amit ne mondjon a gyermekének

  "Elég volt! Kifelé! Ne zavarj!" - tágra nyílt szemek, megszeppent gyermekarcok...Bárcsak visszaszívhatnánk, a kimondott szavakat. Mindannyian mondunk néha rossz dolgokat, amelyekkel megbántjuk, felbosszantjuk vagy összezavarjuk a gyerekeinket. Olvassa el a szülők leggyakoribb ballépéseinek listáját.
 • 5 egyszerű stresszoldó

  5 egyszerű stresszoldó

  A külső stresszhatások feletti irányítás átvétele két dologgal kezdődik: el kell fogadnunk, hogy mindig jelen lesznek, illetve el kell hinnünk, hogy a stresszes helyzeteket egy arzenálnyi mentális és fizikai stratégiával kezelhetjük. Kezdjük olyan technikákkal, amelyek segítségével hatékonyan tudunk a káosszal együtt élni.
 • 5 lakberendezési trükk a kényelem érdekében

  5 lakberendezési trükk a kényelem érdekében

  Kezdve azzal, hogy hogyan dobjuk fel az ebédlőt egy kárpitozott paddal egészen addig, hogy minden szobában tartsunk takarókat, megkértünk öt lakberendezőt, adjanak tanácsot, hogyan tegyük kényelmesebbé az otthonunkat.

Találatok 1-10 / 74

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8