Az Ön kosara üres.

Próbálja ki a

Tippek és trükkök

Találatok 1-10 / 77

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8
 • Életünk 5 legnagyobb kiadása

  Életünk 5 legnagyobb kiadása

  Felejtse el a ház- vagy autóvásárlást, a gyerek tandíját, vagy azokat a viszonylag nagyobb költségeket, amelyekre számítunk, és általában fel is készülünk. Az alábbi 6 kiadás lassan emészti a pénzünket, és szinte soha nem tudjuk előre, hogy milyen összegeket jelentenek a végén. Szeretné megtudni, hogyan csökkentheti őket?

 • Mit ígérnek a csillagok 2017-re?

  Mit ígérnek a csillagok 2017-re?

  Már 2017 van? Igen, az idő repül, ha az ember jól érzi magát! Reméljük, 2016 jól telt, de ha mégsem, a jobb napok biztosan nem váratnak magukra. Szeretné tudni, hogy mikor számíthat rájuk? Akkor olvassa el, hogy a csillagok mit tartogatnak Önnek 2017-ben!

 • 10 dolog, amit azonnal ki kell dobnia

  10 dolog, amit azonnal ki kell dobnia

  Szabaduljon meg azoktól a felesleges holmiktól, amelyek túl sok helyet foglalnak el,  rendetlenséget szülnek, és megfosztják attól a lelki békétől. Megkérdeztünk néhány profi szervezőt, mit dobjunk ki azonnal a lakásból. Íme, a 10 legfontosabb tanács.

 • 10 módszer, amitől vidámabb lesz a lakás

  10 módszer, amitől vidámabb lesz a lakás

  A friss festékrétegtől a kényelmes, semleges bútorok kiválasztásáig lakberendező szakértők ahhoz nyújtanak segítséget, hogy az otthonát vidámmá és hívogatóvá tehesse. Dobja fel Ön is otthona hangulatát!

 • 10 tipp a lendületes iskolakezdéshez

  10 tipp a lendületes iskolakezdéshez

  Lehetetlen feladatnak tűnhet, hogy amikor újra elkezdődik az iskola, Ön, a férje és a gyerekek is időben elinduljanak otthonról. De ha már az első naptól kezdve betartanak bizonyos szabályokat, könnyen elkerülhetik, hogy állandó rohanásban teljenek a mindennapok.

 • 11 tipp a gazdaságos háztartáshoz

  11 tipp a gazdaságos háztartáshoz

  Tehet érte, hogy otthona gazdaságosabban működjön, és így szép összeget takarítson meg. Az emberek igazából nagyon hanyaggá tudnak válni, és akkor is energiát pazarolnak, ha nincs is rá szükségük.

 • 15 gyors és egyszerű ötlet a tavaszi felújításhoz

  15 gyors és egyszerű ötlet a tavaszi felújításhoz

  A tavasz a nagytakarítás ideje: megszabadulunk a régi és már nem használt holmiktól, és felújítjuk a lakást. Összegyűjtöttünk néhány gyors és egyszerű felújítási ötletet a lakás minden helyisége számára.

 • 20 lakberendezési titok

  20 lakberendezési titok

  A környezetünk befolyással van a mindennapjainkra, közérzetünkre, még a kapcsolatainkra is. Ha lehangolt vagy rosszul érzi magát, esetleg stresszesebb időszakot él, ideje változtatni, akár az apró dolgokon is. 

  Ebben a cikkben összegyűjtöttünk Önnek 20 olyan lakberendezési titkot, melyet tudnia kell, mielőtt nekiáll átrendezni otthonát.

 • 2012 áprilisi horoszkóp

  2012 áprilisi horoszkóp

  A március jó energikusan indította a tavaszt, és ez áprilisban is folytatódik minden állatövi jegy számára. Hírnév, szerencse és pénz lépeget boldogan a nap jegyűek felé.  Va   V

 • 4 dolog, amit ne mondjon a gyermekének

  4 dolog, amit ne mondjon a gyermekének

  "Elég volt! Kifelé! Ne zavarj!" - tágra nyílt szemek, megszeppent gyermekarcok...Bárcsak visszaszívhatnánk, a kimondott szavakat. Mindannyian mondunk néha rossz dolgokat, amelyekkel megbántjuk, felbosszantjuk vagy összezavarjuk a gyerekeinket. Olvassa el a szülők leggyakoribb ballépéseinek listáját.

Találatok 1-10 / 77

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8