VÁSÁRLÁS KATEGÓRIA SZERINT
Üzleteink
Club5* tagság
0
0 Ft
Losd fsdf sd
A kosarad üres.

Dormeo – a jó alvás története

Az alvás értékes, fontos, szükséges. Sokunk számára az alvás jelenti azt a gyógyírt, ami egy hosszú munkanap vagy játék után megnyugvást és felfrissülést hoz. Sajnos azonban sokan megpróbálnak a lehető legkevesebb időt alvással tölteni. Valóban sok olyan dolog van, ami néhány órányi alvásnál érdekesebbnek és fontosabbnak tűnik, de úgy, ahogyan a testedzés és a táplálkozás, az alvás is létfontosságú a boldogsághoz és az egészséghez.

Az alvásod minősége közvetlen befolyást gyakorol ébren töltött életed minőségére, ideértve a mentális élességet, a produktivitást, az érzelmi egyensúlyt, a kreativitást, a testi vitalitást, de még a testsúlyodat is. Egyetlen tevékenység sem nyújt ennyi előnyt ilyen csekély erőfeszítéssel!

Amikor az álom várat magára...

A problémák akkor kezdődnek, ha nem tudsz aludni. Amikor alvásod nem folyamatos. Amikor kábán, fáradtan és kimerülten ébredsz.

A fiatalító, pihentető alváshoz jó minőségű matracra, megfelelő megtámasztást nyújtó párnákra, valamint meleg és kényelmes ágyneművel ellátott, tiszta és friss ágyra van szükség.

A Dormeo gondoskodik arról, hogy Te a lehető legjobbat kapd.

"Az ember életében öt fontos dolog van: a születés, az evés, az alvás, a szeretet és a halál."

E.M. Forster

Majd' 2 évtizednyi folyamatos fejlesztés eredményeként mi pontosan azt az alvásélményt nyújtjuk, amire Neked szükséged van, és amit megérdemelsz

A Dormeo jóval több, mint egy márka. A Dormeo munkatársai amellett kötelezték el magukat, hogy innovatív és kényelmes alvásmegoldásokat hozzanak létre, melyek segítségével alvási körülményeinket továbbfejlesszék és jobbá tegyék.

Hogyan is kezdődött?

Minden 2002-ben kezdődött, amikor a Dormeo piacra dobta első habmatracát, amelyet elsőként a televízióban mutatott be vásárlóinak.

Nagyszerű termékjellemzőit és kitűnő anyagát a fogyasztói visszajelzések is nagyra értékelték, ami további motivációt adott számunkra, hogy a megkezdett munkát folytassuk, és hogy még jobb anyagokat, és azok még tökéletesebb kombinációját hozzuk létre, ezáltal segítve az embereket a jó alváshoz.

Sok év kemény munka után büszkén jelenthetjük ki, hogy célunkat elértük, de a munkát továbbra is folytatjuk jövőképünk megvalósításáért.

Több mint 300 termékünk szolgálja a jobb alvást és a kellemesebb alvási környezetet: matracok, fedőmatracok, párnák, paplanok, ágyrácsok, matracvédők, ágyneműk, gyerekeknek készült termékek, lakberendezési tárgyak, fürdőszobai kiegészítők, és egyéb, az otthont hangulatosabbá tévő termékek.

Nem pihenünk, mert még többet szeretnénk adni

Mára a Dormeo neve világszerte ismertté vált, és több millió európai, valamint a kontinensen túli hálószobában teszi kellemesebbé használói életminőségét. A Dormeo büszke a márka által képviselt folyamatos innovációra, aminek keretében a gyártási folyamatba bevont tradicionális és forradalmian új anyagok felhasználásával követi a fogyasztói igények és a formatervezés trendjeit.

És még nem is említettük legutolsó eredményünket.

Forradalmi világújdonság: Dormeo habrugó!

Legújabb innovációnk a belga Willy Pope által kifejlesztett, úttörő Octaspring technológia.

Ez az egyedülálló, méhsejt alakú memóriahab-rugó a fémrugó és a memóriahab legjobb tulajdonságait ötvözi.

Minden nyolcoldalú Octaspring méhsejt alakú, és ennek köszönhetően a tér minden irányába rugalmas, miközben kiváló tartást, kényelmet és szellőzést biztosít a matracnak. Ez az áttörő technológia megalkotta a matracok új generációját.

Octaspring habrugót tartalmazó matracaink mindegyike tökéletes megtámasztást, rugalmasságot és ellenállást nyújt a testnek, hogy az alvás egészséges és pihentető legyen.

Habrugós matracaink aktuális választékát itt találod >> 

Mivel mi is a közösség része vagyunk, szeretnénk neki adni is

Társadalmi felelősségvállalás

Az élet gyakran vesz váratlan fordulatot, ami sokunk számára sajátos helyzetet teremt.

A Dormeo adományain keresztül egyéneknek és karitatív szervezeteknek nyújt segítséget.

Környezetvédelmi felelősségvállalás

Csak egy bolygónk van, és mi a Dormeónál szeretnénk azt zöldnek és boldognak megtartani.

Ennek érdekében minden termékünk környezetbarát, teljes egészében újrahasznosítható anyagokból készült.

"Az ember életében öt fontos dolog van: a születés, az evés, az alvás, a szeretet és a halál."