A kosarad üres.

Próbáld ki a

Álomfejtés

Találatok 1-10 / 57

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • ''Jeges'' álmok - mit jelentenek?

  ''Jeges'' álmok - mit jelentenek?

  Sokféle formában szerepelhet álmainkban a jég: sétálhatunk rajta, jégheggyel találkozhatunk, jeges csúcsot láthatunk, vagy éppen a poharunkban csilingelő jégkockákról álmodhatunk. Mindannyinak megvan a maga jelentése: lássuk, melyik mire utalhat.

  Tudj meg többet 
 • 8 gyakori szorongásos álom és jelentésük

  8 gyakori szorongásos álom és jelentésük

  Az embereknek nagy százalékának már volt része valamelyik, a cikkben felsorolt szorongásos álomban. Te is álmodtál már zuhanással, üldözéssel vagy a dolgok elvesztésével? Most megtudhatod mi is pontosan ezeknek az álmoknak a jelentése és oka.

  Tudj meg többet 
 • A hangya jelentése álmainkban

  A hangya jelentése álmainkban

  ''Azt álmodtam, hogy nyár van, és egy elhagyatott napsütötte réten fekszem bikiniben. Egy magányos hangya jelent meg a hasamon, és kellemesen csiklandozta a szőrpihéket'' - e heti álomfejtésünkben a hangyával mint álomszimbólummal foglalkozunk.

  Tudj meg többet 
 • A régi kedvesemről álmodtam

  A régi kedvesemről álmodtam

  Mit jelent az, ha a régi kedvesünkről álmodunk? A valóságban ő utána vágyakozunk, vagy valami egészen másról van szó?

  Tudj meg többet 
 • A rémálmainkban szereplő állatok

  A rémálmainkban szereplő állatok

  Mely állatok üldöznek bennünket leggyakrabban álmunkban és miért? Tudjon meg többet a legfélelmetesebbnek hitt állatokról, és arról, vajon a valóságban is olyan vérszomjasak és veszélyesek-e, mint álmainkban. Lehet, hogy nem is kellene annyira rettegnünk?

  Tudj meg többet 
 • A visszatérő álmok jelentése

  A visszatérő álmok jelentése

  Azokat nevezzük visszatérő  vagy ismétlődő álmoknak, amelyek egynél többször fordulnak elő. Nagy ellentmondás övezi őket és a pontos jelentésüket. Van néhány olyan kérdés, amelyet jó, ha Ön is feltesz magának, ha visszatérő álmai vannak.

  Tudj meg többet 
 • Álmok esőről és viharról

  Álmok esőről és viharról

  Ha álmában ez a fontos álomszimbólum jelenik meg, az bátorságot és reményt ad. Rendkívül jó dolog ha egy megoldatlan problémára végre felfedezzük a megoldást! Az álomban megjelenő eső vagy vihar megkönnyebülést és önbizalmat fog adni.
  Tudj meg többet 
 • Álmok terhességről

  Álmok terhességről

  Mivel sokan kérték tőlünk olyan álmok értelmezését, amelyekben ugyanaz az álomszimbólum található, ezúttal egyszerre több álmot fogunk megmagyarázni. A téma a terhesség illetve a terhességgel kapcsolatos álmok.

  Tudj meg többet 
 • Álmomban a férjem elhagyott

  Álmomban a férjem elhagyott

  Gyakran álmodom azt, hogy vitába keveredem a férjemmel, akivel 30 éve boldog házasságban élek, és ő elhagy. Nem tudom, hová ment vagy költözött. Keresem őt, de azt sem tudom, merre induljak.

  Tudj meg többet 
 • Álmomban lekéstem a buszt

  Álmomban lekéstem a buszt

  Álmainkban teljesen hétköznapinak tűnő történések is hordozhatnak fontos, rejtett jelentést. Álomfejtőnk ezúttal egy lekésett buszról és a buszon ülő házastársról szóló álomra ad lehetséges magyarázatokat. Olvassa el az álom üzenetét cikkünkben. 

  Tudj meg többet 

Találatok 1-10 / 57

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6