VÁSÁRLÁS KATEGÓRIA SZERINT
Üzleteink
Club5* tagság
0
0 Ft
Losd fsdf sd
A kosarad üres.

Találatok 51-57 / 57

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • Mit szimbolizál az utazás álmunkban?

  Az álmok gyakran utazással kapcsolatosak. Ezekben az álmokban az emberek repülőn, autóban, vonaton, kerékpáron utazva vagy gyaloglás közben látják magukat. Ezek a fajta álmok a valódi életutunkat jelképezik, és megmutatják, mennyire haladunk a céljaink felé. Olvass tovább!

 • Patkányokról álmodni

  Patkányokról álmodtam. Egy a hűtőszekrényben volt, kettő pedig annak a szobának a zárt ajtaja előtt, amelyikben mi ültünk. Két másik a kertben támadott rá a kutyánkra. Mit jelent patkányokról álmodni?

 • Szenvedélyes csókok

  Álmomban szenvedélyesen csókolóztam a feleségemmel, ugyanakkor egy másik párral is, akik idegenek voltak számomra. Az álom igen meglepő volt, ezért szeretném megérteni a jelentését.

 • Táncoltam álmomban

  A tánc erőteljes pszichológiai és spirituális felszabadulást jelenthet sok ember számára. Sok primitív kultúrában úgy tekintenek a táncra, mint szent, ám egyben rekreációs eseményre. Manapság a tánc a párválasztó rituálé jelkép is.

 • Tüzes álmok jelentése

  A tűz kétarcú jelenség, egyszerre romboló és építő erejű. Tűzzel álmodni általában valamilyen felismerést jelent, és nem tragédiát. Még akkor sem, ha tényleges tűzbalesetről álmodtunk. Olvass tovább!

 • Vita az anyóssal

  Álmainkban gyakran talákozunk a valós életben fennálló problémákkal, konfliktusokkal. Hogyan segíthet egy álom feldolgozni és megoldani a nyomasztó családi problémákat? Szakértőnk egy kisgyermekes anyának ad tanácsot.

 • Vizes álmaink

  A négy elem közül (Víz, Föld, Levegő, Tűz) leggyakrabban a vízhez kötődnek álmaink, legyen az folyó, patak, tenger, kútvíz, esővíz vagy épp az óceán. De hogyan tudjuk értelmezni a víz szimbólumát álmainkban?