Club5* tagság
0
0 Ft
Losd fsdf sd
A kosarad üres.

Találatok 1-10 / 124

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 13
 • Örömhír: 2020-ban ismét Superbrands díjas a Dormeo

  Nagy öröm, megtiszteltetés és fontos visszajelzés számunkra, hogy a Dormeo alvásszakértő márka 2020-ban is elnyerte a rangos Superbrands díjat, immár 6. alkalommal. Az elismeréssel kapcsolatban Farkas-Kantár Dóra Dormeo márkamenedzsert kérdeztük.

 • 13 egyszerű trükk, hogy jobban aludj kánikulában

  Ki ne ismerné a forró nyári éjszakák alvásrituáléját? Forgolódás, hánykolódás, izzadás és káromkodás, majd újra elölről... A kánikulában igazi kihívás elaludni és békésen durmolni reggelig. De ennek vége! Csemegézz 13 tanácsunkból, és ismét úgy alszol majd, mint a tej.
 • Zavarnak a szúnyogok alvás közben? Így szabadulj meg tőlük

  "Kényelmesen befészkelem magam az ágyamba egy kimerítő, kalandos nyári nap után. Már éppen elaludnék, amikor zümmögő hang hallatszik. és egy idegesítő szúnyog az elkövetkező két órában pokollá teszi az életemet." Ismerős? Segítünk, hogy megszabadulj az éjszakai pihenésbe belerondító szúnyogoktól - teljesen természetes módon!
 • Így segít a Dormeo súlyozott takaró stresszes időszakokban

  Bár a legtöbb ember megtanult egy bizonyos stressz-szinttel élni, a járvány 2020 tavaszán korábban soha nem tapasztalt helyzet elé állított bennünket. Az életünk szinte minden területét átjárhatta a bizonytalanság, félelem és szorongás. Tanácsainkkal segítünk visszatalálni a pozitív gondolatokhoz és a kiegyensúlyozott mindennapokhoz.

 • Így őrizd meg ágyad tisztaságát - Dormeo tippek

  A higiénikus alvási környezet számos tényező miatt rendkívül fontos. Elsősorban a minőségi alvás miatt – így nem fogsz éjszaka tüsszögni, forgolódni vagy izzadni. Másrészt egy tiszta ágyban sokkal pihentetőbb az alvás. Végül pedig, ha az ágyad csábítóan tiszta, akkor sokkal jobban esik bebújni esténként a takaró alá. Olvasd el összes tanácsunkat a jó alvásért!

 • Erősítsd az immunrendszered alvással - mutatjuk, miért

  A járvány mindannyiunk számára nyilvánvalóvá tette, hogy az egészség a legnagyobb kincs a világon. Az egészséghez pedig elengedhetetlen az erős immunrendszer, ami megvéd minket a betegségekkel szemben. Tudtad, hogy az immunrendszeredet pihentető alvással is erősítheted? Olvass tovább!

 • 3+1 árulkodó jel, hogy ideje matracot cserélned

  Ha folyamatosan forgolódsz éjszakánként, és emiatt gyakran felébredsz, esetleg hát, derék- vagy lábfájdalmat tapasztalsz, vagy fáradtabban kelsz fel, mint ahogy lefeküdtél, lehetséges, hogy matracod a hibás. Hét év alatt a matracunkon körülbelül 20 ezer alkalommal fekszünk és ennyi idő alatt bizony elhasználódik, ezért érdemes lecserélni, ha meg akarjuk előzni a problémákat.

  Ha bármelyik tüntetet felismersz cikkünkből, ne halogasd tovább a matraccserét! 

 • 8 érdekes tény, amit eddig nem tudott az ágyakról

  Milyen jól ismeri a saját ágyát? És az ágyakat általában? Tény, hogy életünk egyharmadát ágyban töltjük, ami miatt feltételezhető, hogy ágyszakértők is vagyunk, ám valószínűleg van jó néhány dolog, amit Ön sem tudott az ágyakról. Ha szeretné egy kicsivel jobban megismerni életének egyik legfontosabb bútorát, olvasson tovább!

 • Az Air+ matracok kivételes kényelme

  Ha belegondolsz, az életed következő 10 évéből 3-at egy matracon fogsz tölteni, tehát érdemes befektetni a legjobb alvási környezetbe, ami egy jó matraccal kezdődik. Gondoskodnod kell arról, hogy egy olyan matracon töltsd el ezt a három évet, amelyen kényelmes aludni, és amely biztonságos a tested számára. A Dormeo az alvás szakértője, ezért is fejlesztette ki a luxusminőségű Air+ matracot, amelyen a minőségi alvás garantált. Hiszen amikor egy matracot veszel, valójában a pihentető alvásra költesz.
 • Így szabaduljon meg a hálószobai allergénektől

  Az alvási zavaroknak és az allergiáknak különböző okai lehetnek, pl. poratkák, gombák és penész. Jelenlétükről a köhögés, szipogás, bedugult orr, viszkető vagy könnyező szem és fertőzött légutak formájában tapasztalt, éjszakai tünetek árulkodnak, melyek rendszeresen megszakítják Ön vagy családja alvását. Jó hír: van megoldás!