VÁSÁRLÁS KATEGÓRIA SZERINT
Üzleteink
Club5* tagság
0
0 Ft
Losd fsdf sd
A kosarad üres.

8 tipp a ráncok ellen

Ne essen kétségbe, ha észrevette magán az első ráncokat, mert ez ma már nem jelent megoldhatatlan problémát. Az egészséges életmód, a megfelelő ápolás és egy jó ránctalanító krém kombinációjával a tükörképe még sokáig biztosan fiatalos marad. De hol is kezdje?

Megrémült, amikor ma reggel meglátta a tükörben az első ráncokat? Ne essen kétségbe, a ráncok ma már nem jelentenek megoldhatatlan problémát. Az egészséges életmód, a megfelelő ápolás és egy jó ránctalanító krém kombinációjával a tükörképe még sokáig biztosan fiatalos marad. De hol is kezdje?

1. Kerülje a napot

Azt hihetné, hogy a napbarnított  bőrtől fiatalabbnak fog látszani az arca, de ez hamarosan olyan károkat okoz a bőrében, amelyek határozottan nem segítenek a fiatalos külső megőrzésében. Éppen ezért, amikor a nap a legerősebben süt, maradjon az árnyékban, és persze ne felejtse el különféle módszerekkel védeni a bőrét. Kösse össze a kellemeset a hasznossal: sok ránctalanító krém és érett bőrre kifejlesztett krém tartalmaz olyan anyagokat, amelyek védik az arcbőrt a nap káros sugaraitól.

2. Hagyjon fel a dohányzással

A dohányzás az egyik legfőbb előidézője a bőr gyorsabb és szemmel látható öregedésének, ezért éppen ideje, hogy leszokjon róla – és nem csak a bőre miatt. Ha továbbra sem hagyja abba a dohányzást, nem lesz olyan krém, amely megakadályozhatná a bőre egyre gyorsabb öregedését. Tegyen valami jót az egészségéért és a szépségéért, és mondjon nemet a dohánytermékekre!

3. Aludjon eleget

Az alvás szintén fontos szerepet játszik a külső megjelenésben. Egyes szakemberek szerint az elegendő alvás hozzájárul a bőr rugalmasságához, amely sikeresebben és hosszabb időre képes felvenni a harcot a ráncok megjelenése ellen. És a végső simítás? Lefekvés előtt használjon éjszakai ránctalanító krémet, amely alvás közben gondoskodik a bőr regenerálásáról.

4. Aludjon hanyatt fekve

Valószínűleg ez a legfurcsább ötlet, amit valaha hallott, pedig igaz. Ha el akarja kerülni a ráncokat, hanyatt fekve kell aludnia. Ez egyszerűen gravitáció  - és a párna által kifejtett nyomás – kérdése. Ha az oldalán fekszik, a bőre érintkezik a párnával, ezért az arcbőre ''gyűrött'' lesz, és ettől alakulnak ki a ráncok. Elég meggyőzően hangzik, ugye? Íme, egy másik ok: ha lefekvés előtt ránctalanító krémet használ, a nagy részét valószínűleg szétkeni a párnán, ami szintén nem segít a ráncok elleni küzdelemben.

5. Vásároljon megfelelő szemüveget

Romlott a látása, de nem akarja beismerni, ezért erőlteti a szemét, ahelyett, hogy szemüveget tenne fel? Ez is okozhat mély ráncokat, úgyhogy jobb, ha elfogadja, hogy a szeme már nem olyan éles, mint régen, csináltat egy jó szemüveget, és tesz valami jót az egészsége és a megjelenése érdekében.

És ha már úgyis elindult az optikushoz, keressen egy jó napszemüveget is. Ha a nap miatt hunyorog, azzal is ráncosabb lesz a bőre, ezért a ráncok elleni harcban mindenképpen használjon jó minőségű napszemüveget.

6. Változtasson az étrendjén

Azzal is szebbé teheti a bőrét, ha bevezet néhány egyszerű változást az étkezési szokásaiban. A bőre szempontjából az egyik leghasznosabb ételfajta a lazac, amely a megfelelő kombinációban tartalmazza a bőrt megszépítő fehérjéket és zsírsavakat. Egy másik ételtípus, amely javít a bőr kinézetén, a szója, amely bizonyos mértékben még a nap által okozott bőrsérüléseket is képes regenerálni.

Az egészséghez hasonlóan az egészséges bőrnek is gyümölcsökre és zöldségekre van szüksége. Ezek olyan antioxidánsokat tartalmaznak, amelyek gondoskodnak a bőr friss és fiatalos kinézetéért, és persze kiválóan képesek felvenni a harcot a szervezet általános egészségének megőrzése érdekében. 

Szereti a kávét? Ha észreveszi magán az első ráncokat, lehet, hogy itt az ideje kakaóra váltani. Nemrégiben elvégzett kutatások kimutatták, hogy a kakaó sok olyan anyagot tartalmaz, amelyek fiatalítják a bőrt, enyhítik a nap káros hatásait és puhábbá teszik a bőrt.

7. Használjon jó minőségű hidratáló krémet

Amikor ránctalanító krémet választ, ügyeljen rá, hogy a krém elegendő hidratáló összetevőt tartalmazzon. A nedvesség teszi a bőrt frissé és fiatalos kinézetűvé, ráadásul a megfelelően hidratált bőrön sokkal kevésbé látszanak meg a ráncok és a bőr egyéb szabálytalanságai. Egy jó ránctalanító krém tehát még fiatalosabbá teszi a megjelenését!

Az Ivyss kozmetikumok segítségével Ön sikeresen veheti fel a harcot a ráncok ellen. Ezeknek a termékeknek a fő összetevője a svájci alma, amely bizonyítottan megőrzi a bőr értékes őssejtjeinek vitalitását, regenerálja őket és meghosszabbítja az élettartamukat. Az Ivyss kozmetikumokról bővebben itt olvashat.

8. Ne vigye túlzásba az arcmosást

A túlzásba vitt arcmosás rossz hatással lehet a megjelenésre, mivel a víz kimossa a bőr természetes védekező rendszerét. Tehát ritkán mosson arcot és alaposan gondolja meg, milyen terméket használ. A sima szappan semmiképpen sem megfelelő az arc finom és érzékeny bőre számára, ezért szerezzen be valamilyen jó minőségű, tápláló terméket, amely tökéletes alapozást biztosít a ránctalanító krém használata előtt.