VÁSÁRLÁS KATEGÓRIA SZERINT
Üzleteink
Club5* tagság
0
0 Ft
Losd fsdf sd
A kosarad üres.

A régi kedvesemről álmodtam

Mit jelent az, ha a régi kedvesünkről álmodunk? A valóságban ő utána vágyakozunk, vagy valami egészen másról van szó?

A volt páromról álmodtam. Háttal állt nekem, én pedig szorosan átöleltem hátulról.

A férfi reakciója

Először nem reagált az ölelésemre. Mintha valami visszatartotta volna. Aztán végre mégis. Olyan szorosan öleltük egymást, mintha soha nem akarnánk elválni. Éreztem a szívdobogását. Nagyon jó érzés volt, mert ő is olyan szorosan ölelt engem, mint én őt.

Az álom megfejtése

Elég gyakori, hogy a volt partnerünkről álmodunk. Főleg akkor, ha még tartjuk vele a kapcsolatot, ha gyakran találkozunk vele, és gyakran gondolunk rá.

Vágy valmi izgalmasra

Ez az álom a szabadság, egy nyugodt kapcsolat vagy a két ember közötti egykori kapcsolat iránti vágyat szimbolizálhatja. Talán azt jelenti, hogy újra át akarjuk élni a kapcsolatot, azt a szabadságot és izgalmat, amely jelenleg hiányzik az életünkből.

Talán magányosnak érzi magát

Azok is gyakran álmodnak egy volt partnerről, akik jelenleg egyedülállók vagy magányosak, és úgy érzik, nincs senki mellettük, amikor szükségük lenne rá.

Lezáratlan párkapcsolat?

Az álom azt is jelentheti, hogy még nem sikerült lezárni ezt a régi kapcsolatot. Az, hogy a volt partner először nem viszonozza az ölelést, egy olyan életszakaszt szimbolizálhat, amelyet az álmodó mihamarabb szeretne elfelejteni. De arra is utalhat, hogy esetleg nem tudja elfogadni jelenlegi helyzetét.

Elutasításról álmodni

Ha elutasításról álmodunk, az bizalomhiányra és elidegenülésre utalhat; arra, hogy mindent és mindenkit idegennek érzünk, még akkor is, ha egyébként nagyon kedvesek és barátságosak vagyunk velük, és mindig ott vagyunk, ha szükségük van ránk.