VÁSÁRLÁS KATEGÓRIA SZERINT
Üzleteink
Club5* tagság
0
0 Ft
Losd fsdf sd
A kosarad üres.

A visszatérő álmok jelentése

Azokat nevezzük visszatérő  vagy ismétlődő álmoknak, amelyek egynél többször fordulnak elő. Nagy ellentmondás övezi őket és a pontos jelentésüket. Van néhány olyan kérdés, amelyet jó, ha Ön is feltesz magának, ha visszatérő álmai vannak.

Azokat nevezzük visszatérő vagy ismétlődő álmoknak, amelyek egynél többször fordulnak elő. Megjelenhetnek több egymást követő éjszakán, de lehet, hogy évekkel az első álom után látjuk őket újra. Akárhogy is, nagy ellentmondás övezi a visszatérő álmokat és a pontos jelentésüket. Van néhány olyan kérdés, amelyet jó, ha Ön is feltesz magának, ha visszatérő álmai vannak.

Nem tud szabadulni a rémálmától?

Először is, a visszatérő álmok nem feltétlenül rosszak, de ha gyakran vannak rémálmai, és azok mindig ugyanarról szólnak, azonnal foglalkoznia kell velük. Ez a helyzet jellemzően egy olyan problémára utal, amellyel a tudatos énje képtelen megbirkózni. Lehet, hogy a rémálom egy olyan félelmen alapul, amelyet Önnek nem sikerült legyőznie, vagy valami olyan tragikus eseménnyel kapcsolatos, amely érzelmi vagy fizikai sérülést okozott Önnek.

Bármi is a helyzet, a visszatérő álom lesújtó lehet. Nem szégyen segítséget vagy tanácsadást kérni, ha ilyen álmoktól szenved. A megfelelő gondoskodással és a probléma azonnali kezelésével rémálmok nélkül tud majd aludni.

Írja le miről szólt az álom

Ha visszatérő rémálmok kínozzák, rögtön felébredés után írja le, miről szóltak. Ekkor emlékszünk a legtisztábban az álomra. Minden éjjel tartson készenlétben tollat és papírt az ágya mellett, hogy lejegyezhesse az álmát. Ezzel az álom minden részletére biztosan emlékezni fog. Habár a rémálmokat sok különböző dolog okozhatja, ha Ön mindent tud az álmáról, az segíthet megtalálni a problémát.

Ha nem szívesen fordul orvoshoz vagy más szakemberhez a visszatérő álmai vagy rémálmai miatt, lapozzon fel egy álomfejtő könyvet. Ezekből a könyvekből betekintést nyerhet az álmok jelentésébe, és megtudhatja, hogy a rémálmok esetében mi lehet a probléma gyökere.