Club5* tagság
0
0 Ft
Losd fsdf sd
A kosarad üres.

Az Air+ matracok kivételes kényelme

Ha belegondolsz, az életed következő 10 évéből 3-at egy matracon fogsz tölteni, tehát érdemes befektetni a legjobb alvási környezetbe, ami egy jó matraccal kezdődik. Gondoskodnod kell arról, hogy egy olyan matracon töltsd el ezt a három évet, amelyen kényelmes aludni, és amely biztonságos a tested számára. A Dormeo az alvás szakértője, ezért is fejlesztette ki a luxusminőségű Air+ matracot, amelyen a minőségi alvás garantált. Hiszen amikor egy matracot veszel, valójában a pihentető alvásra költesz.

A zónák javítják az alvófelületet

A különböző testhelyzetben alvók alvásélményének javítása érdekében ez a matrac több zónával készült. Ennek lényege, hogy a keményebb, azaz jobb alátámasztást biztosító területek és a puhább, azaz a testkontúrhoz idomuló zónák pontosan ott vannak, ahol a testnek szüksége van rájuk.

Az Air+ matrac ennek megfelelően különböző szintű megtámasztást nyújt az egyes zónákban, és ezáltal minden testhelyzetben segít megtartani a gerinc természetes vonalát.                         

Erről a matracról álmodik a többi matrac :)

Ebben a test természetes felépítéséhez alkalmazkodó, csúcsminőségű  matracban a kivételes kényelem és a modern technológia találkozik. A zsákrugók és az Octaspring® rugók kombinálásával a két technológia legjavát ötvöztük.

A 8 habrugóoszlopot magában foglaló Octaspring® dizájn háromdimenziós alkalmazkodásra képes mind alakját, mind pedig funkcionalitását tekintve. Ennek köszönhetően ez a tökéletes keménységű matrac rendkívüli jó megtámasztást biztosít, és a súlytalanság érzetével kényeztet - ahhoz hasonlít, mint amikor a hullámvasút, hirtelen elindul lefelé.

Az Octaspring® technológia már eddig is bizonyította, hogy elősegíti a nyugodtabb alvást

A szabadalmaztatott Octaspring® technológia a büszkeségünk. A méhsejt alakú habrugók a szakértők szerint ideálisak az ergonomikus matracokhoz, mert személyre szabott megtámasztást nyújtanak, lekövetik a test természetes mozgását, fokozott kényelmet biztosítanak és nem nyomják a testet. Egy ilyen matrac 8-szor jobban szellőzik a habszivacshoz képest, így megakadályozza az éjszakai izzadást.

Mindezen felül az Octaspring® technológia számos más előnyt is biztosít, melyek túlmutatnak az alvási környezettel szemben támasztott alapvető igényeken. Az Octaspring® minőségi jellemzői közé tartozik, hogy szinte teljesen megakadályozza, hogy a mozgásod az ágy másik felén alvó személy számára érzékelhető és zavaró legyen.

Ilyen érzés lehet egy felhőn aludni

Minden Air+ matrac több rétegből áll, és ezek mindegyike meghatározott célt szolgál. A rétegek összhatásának az eredménye a tökéletes kényelem és a kiváló megtámasztás. A matrac szerkezetét zsákrugók és habrugók alkotják, és ezt a kombinációt egyedül az új és exkluzív Air + matracban találod meg, melyek a legjobb Dormeo matracok. A prémium magasságú Air + matrac egyedülálló, ergonomikus alátámasztást nyújt a testednek.

A tudományosan megtervezett Dormeo Air+ matracban az Octaspring® technológia testreszabott megtámasztását és a memóriahab kényelmét ötvöztük, hogy minden reggel tökéletesen kipihenve ébredj - a Dormeo ettől más...

Ebben a matracban megtalálod a megfelelő keménységű alvófelületet, az optimális megtámasztást és matracmagasságot, valamint a nélkülözhetetlen szellőzést. Ha egyszer kipróbálod, tudni fogod, hogy ez a legjobb matrac, amin valaha is aludtál.