VÁSÁRLÁS KATEGÓRIA SZERINT
Üzleteink
Club5* tagság
0
0 Ft
Losd fsdf sd
A kosarad üres.

Mit szimbolizál az utazás álmunkban?

Az álmok gyakran utazással kapcsolatosak. Ezekben az álmokban az emberek repülőn, autóban, vonaton, kerékpáron utazva vagy gyaloglás közben látják magukat. Ezek a fajta álmok a valódi életutunkat jelképezik, és megmutatják, mennyire haladunk a céljaink felé. Olvass tovább!

Még több érdekes cikkre vágysz? Iratkozz fel hírlevelünkre az izgalmas olvasnivalókért és legjobb ajánlatainkért. És még nyerhetsz is! Kattints ide >>>

Ha olyan nehéz utazásról álmodunk, amelyben például természeti katasztrófák vagy balesetek helyszínén járunk, az azokra a valós nehézségekre utalhat, amelyek másnap várnak. Másrészt viszont, ha kellemes utazással kapcsolatos álmot látsz, amelyen a vágyott úti cél felé tartasz, az azt jelezheti, hogy valamilyen vágyad teljesülni fog. Ha rendszeresen zaklatnak ilyen álmok, vizsgáld meg alaposan az utazás részleteit, hogy minden tökéletes értelmet nyerjen.

Mire következtethetünk az álombeli utazásból?

Minden, utazással kapcsolatos álom előnyöket és örömöket jelez, akárcsak a valós utazások. Az utazással kapcsolatos álmok minden részletének fontos a megfelelő értelmezése:

  • Ha álmunkban teljesen ismeretlen helyeken járunk, az a veszélyes ellenségek visszatérésére vagy hosszantartó betegségre utal.
  • Ha álmodban egy meredek úton látod magad utazni, az átmeneti üzleti hasznot jelent, amelyet veszteség vagy másmilyen baj követ.
  • Ha álmodban egyedül utazol egy kocsiban, az azt jelenti, hogy nehéz helyzetek és aggódás vár.
  • Ha a családtagjaiddal utazol kocsiban, az arra utal, hogy új és érdekes barátokkal fogsz megismerkedni a munkahelyeden.
  • Ha álmodban egy zöldellő, gazdag birtokon utazol keresztül, az életed virágzó és nagyon boldog lesz.
  • Ha másokat látsz utazni az álmodban, az biztosan arra utal, hogy az elkövetkező napokban egy távoli rokon fog meglátogatni.
  • Ha saját magad látod utazni jármű nélkül, az azt jelenti, hogy külön fog válni egy régi és megbízható barátodtól.
  • Ha külföldi utazásról álmodsz, hosszú utazásra számíthatsz a való életben is, de az sem élvezetet, sem tudást nem fog hozni számodra.

Az utazással kapcsolatos álmok továbblépésre ösztönöznek

Mint mindig, egyes álmok szuggesztívek, míg mások reflektívek, és azt tükrözik, amit napközben láttál és hallottál. Ha rendszeresen vannak utazással kapcsolatos álmaid, az egyértelműen arra utal, hogy a jelenlegi helyzet megváltoztatására vágyik. Ez az érzés még tudatalatti állapotban is tükröződik az álmaidban.

A rendszeresen megjelenő utazásos álmok azt akarják megmutatni, hogy változtatnod kell az életmódodon: el kell hagynod a rossz szokásaid és függőségeid, amelyek rosszat tesznek a testnek és a léleknek. Ezek az álmok azt súgják, hogy vágj bele új tervekbe, kezdj el tanulni valamit, hogy megdolgoztasd a szellemed, miközben új tudásra teszel szert.

Egyszerűbben fogalmazva: az utazással kapcsolatos álmok arra biztatnak, hogy lépj tovább az életben, mert rengeteg lehetőség áll előtted. Próbáld ki őket, hogy szellemi megelégedettséghez juthass.

Álmodban is mindig lekésed a buszt?

Tegyük fel, hogy álmodban egy buszmegállóban ülsz. Jönnek-mennek a buszok, körülötted mindenki felszáll valamilyen buszra, te azonban nem mozdulsz: buszra sem szállsz, de a megállót sem hagyod ott. Nem tudod biztosan, merre indulj, de nincs kedved hazamenni.  Ennek az álomnak lehetnek olyan változatai, amelyekben buszra vársz, de a busz nem jön, vagy folyton elkésel. Ez az álom az azzal kapcsolatos szorongását tükrözi, hogy eljuss valahová az életben, de nem tudod az utat.

Azt is mutatja, hogy ideges vagy, amiért nem értél el oda, ahová a barátai eljutottak. Hasonlóképpen, ha azt látod álmodban, hogy mindig rossz buszra szállsz, az arra utal, hogy tévesen próbálsz az életedre vonatkozó fontos döntést hozni.  Ha látod magad, amint vársz a buszra, de azután minden megállóban átszállsz, az azt jelenti, hogy nem tudod biztosan, mit tegyél, vagy merre indulj a szakmai vagy magánéletedben.

Forrás: Dormeo