VÁSÁRLÁS KATEGÓRIA SZERINT
Üzleteink
Club5* tagság
0
0 Ft
Losd fsdf sd
A kosarad üres.

Gyermekekről szóló álmok jelentése

Álmainkat gyakran gyermekek és csecsemők, vagy akár saját magunk fiatalabb kiadásai népesítik be. Habár az álmok szimbolikája rendkívül személyes, íme, a gyermekekről szóló álmok 5 lehetséges értelmezése.

 

Még több érdekes cikkre vágysz? Iratkozz fel hírlevelünkre az izgalmas olvasnivalókért és legjobb ajánlatainkért. És még nyerhetsz is! Kattints ide >>>

1. A gyermekekről szóló álmok éretlenséget jelképeznek

Az álmunkban megjelenő gyermeki alakok néha érzelmi éretlenséget szimbolizálnak. Ezek az alakok lehetnek egy általunk kedvelt személy fiatalabb korában, vagy olyan valaki, akivel valamilyen fontos ügyünk van, illetve ma magunk. Például, ha az ország másik részébe szeretnénk költözni, a párunk viszont nem, esetleg azt álmodjuk, hogy mi vagy a párunk gyermek, és ezt a témát tárgyaljuk. Ebben az esetben a belső lényünk megmutatja, valójában hogyan érzünk ezzel a viselkedéssel kapcsolatban.

Vagy, egy másik feltételezett álomban, amikor megkérnek, hogy segítsünk egy projektben, talán egy munkatársunkat látjuk gyerek képében. Lehetséges, hogy az álom az illető éretlenségével kapcsolatos valódi véleményünket fejezi ki.

2. A gyermekekről szóló álmok sebezhetőséget jelképeznek

Egy álomban megjelenő gyermek vagy csecsemő sebezhetőséget is szimbolizálhat. Saját magunk vagy egy hozzánk közel álló személy fiatalabb mását láthatjuk egy bizonyos helyzetben az álmunkban. Például, ha a kamasz gyermekünk az utóbbi időben érdeklődést mutat az autószerelés iránt, lehet, hogy álmunkban kisfiúnak látjuk, aki rozsdás autóalkatrészekkel játszik. Az álom arra az érzésünkre utalhat, hogy a fiunknak védelmező útmutatásra van szüksége az új hobbijával kapcsolatban.

3. A gyermekekről szóló álmok ártatlanságot jelképeznek

Az álmokban megjelenő fiatal alakok másik lehetséges értelmezése az, hogy ők az ártatlanságot szimbolizálják. A körülmények és az álomban látott környezet a te életednek arra a területére utalhatnak, amelyek ezzel kapcsolatosak. Lehetséges, hogy az álmunkban megjelenő rokont rossz cselekedettel vádolják. Ha fiatalabbnak látszik, mint a valóságban, az álom a rokon ártatlanságára utalhat.

4. A gyermekekről szóló álmok játékosságot jelképeznek

Néha az álmok arra biztatnak, hogy lazítsunk, vagy többé-kevésbé játékosan dolgozzunk. Ilyenkor a családunk tagjai, a barátaink vagy saját magunk jelenünk meg fiatalabb kiadásban. Vagy esetleg ismeretlen gyermekek jelenhetnek meg az álomban, aminek egy bizonyos helyzethez vagy tevékenységhez van köze. Például, ha az otthonunkban folytatjuk a vállalkozásunkat, álmodhatjuk azt, hogy hatékonyan dolgozunk otthon, miközben gyermekek játszanak körülöttünk vidáman. Ugyanebben a környezetben azonban arról is szólhat az álmunk, hogy feszülten küzdünk valaminek a megvalósításáért. A játékossággal kapcsolatos üzenet nagyon különböző lenne minden egyes álom esetében.

5. A gyermekekről szóló álom új kezdeteket jelképez

Amikor új projektbe fogok, gyakran álmodom kisgyerekekről vagy csecsemőkről. Nekem személy szerint úgy tűnik, hogy ezek az alakok kreatív törekvések kezdetét jelképezik a számomra. Ezekben az álmokban az általános érzés a lelkesedés. Úgy látszik, hogy a gyermekekről és csecsemőkről szóló álmoknak néha az a céljuk, hogy meggyőzzenek az irányváltás vagy az újrakezdés helyességéről.

Forrás: Dormeo