VÁSÁRLÁS KATEGÓRIA SZERINT
Üzleteink
Club5* tagság
0
0 Ft
Losd fsdf sd
A kosarad üres.

Tüzes álmok jelentése

A tűz kétarcú jelenség, egyszerre romboló és építő erejű. Tűzzel álmodni általában valamilyen felismerést jelent, és nem tragédiát. Még akkor sem, ha tényleges tűzbalesetről álmodtunk. Olvass tovább!

Még több érdekes cikkre vágysz? Iratkozz fel hírlevelünkre az izgalmas olvasnivalókért és legjobb ajánlatainkért. És még nyerhetsz is! Kattints ide >>>

Nem mindegy, milyen helyzetben találkozol a tűzzel álmodban. 

Az álmodó a szemtanú

Ha például egy álomban tűz üt ki egy házban, ahol akár emberek égnek benn, vagy menekülnek meg, akkor az álmodó általában külső szemlélő, látja a tűzesetet. Maga a tűz eseménye valamilyen fontos felismerést takar: te mint szemlélő felismertél egy összefüggést, változást és a változással járó következményeket.

Új megvilágításba kerülnek dolgok

Te rájöttél valamire, és amire rájöttél, az változtatni fog az életeden. Természetesen nemcsak a te helyzetedet befolyásolja az újonnan jött felismerés, hanem rajtad keresztül, vagy egyszerűen veled együtt, mások életére is hatással lesznek a változások. Főként azokra, akiket álmodban megégetett vagy elpusztított a tűz. Akik álmodban megmenekültek, azokat előreláthatólag a bekövetkező fontos változások nem fogják érinteni.

A tragédia az álomban általában nem jelent rosszat

A változások nem feltétlenül negatív változások, még akkor sem, ha szörnyű tűzzel álmodtál. A tűz erőssége a felismerés intenzitását mutatja, a tudatossá válás erejét, valamint a hamarosan bekövetkező változások mértékét.

Vagyis, ha kicsi volt a tűz álmodban, akkor kisebb változásokra számíthatsz. Ha a tűz erős, nagy lánggal égett, esetleg tovább is terjedt, az életedet akár gyökeresen is felforgathatja valamilyen nem várt esemény a közeljövőben.

A ház (vagy bármily házszerű építmény), amely a tűz martalékává lesz, sokszor jelképezi az ember fizikai mibenlétét, a testünket. Az is előfordul, hogy a házban tűz üt ki, mégsem égnek el dolgok - általában ez valamilyen megtisztulást jelent.

Forrás: Dormeo