VÁSÁRLÁS KATEGÓRIA SZERINT
Üzleteink
Club5* tagság
0
0 Ft
Losd fsdf sd
A kosarad üres.

Biotos Univerzális felmosószer és padlóápoló

Kizárólag üzleteinkben érhető el
Photo
Video

A probiotikum-tartalmú Biotos Universal padlótisztító biztonságos, környezetbarát és hatékony megoldás felmosáshoz. Az egészségünkre vagy környezetünkre ártalmatlan, természetes, és biológiailag lebomló anyagokból készült, emellett probiotikumokat is tartalmaz. Akár 40 felmosáshoz is elegendő, a termék 900 ml-es kiszerelésben kapható.

Ingyen szállítás minden online fizetett rendelésre!
Biotos Univerzális felmosószer és padlóápoló
2 999 Ft
Club5*: 2 849 Ft
Ez a termék kizárólag üzleteinkben érhető el.
Rövid leírás

A probiotikum-tartalmú Biotos Universal padlótisztító biztonságos, környezetbarát és hatékony megoldás felmosáshoz. Az egészségünkre vagy környezetünkre ártalmatlan, természetes, és biológiailag lebomló anyagokból készült, emellett probiotikumokat is tartalmaz. Akár 40 felmosáshoz is elegendő, a termék 900 ml-es kiszerelésben kapható.

Tudj meg többet
Termék részletei

BIOTOS: a takarító- és tisztítószerek új generációja

ÖKOLÓGIAI - Nem tartalmaz foszfátokat, klórt, színezékeket, vagy más agresszív vegyületeket.

HATÉKONY - Ugyanolyan hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, mint a hagyományos szerek, de otthonunkat egészségesebbé és biztonságosabbá teszi.

TARTÓS VÉDELEM - Biztosítja a mikrobiológiai védelmet 8 napig.

GAZDASÁGOS - Meg fogsz lepődni, milyen sokáig tart egy flakon.

Tiszta padló káros vegyszermaradványok nélkül

A probiotikum-tartalmú Biotos Universal padlótisztítót biológiailag lebomló, szerves összetevők alkotják, amelyek hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket, és természetes ragyogással szépítik meg a megtisztított felületeket. A termék nem tartalmaz olyan vegyszereket, amelyek károsíthatják a környezetet, így az egészségünket sem veszélyezteti. A hozzáadott probiotikumok olyan baktériumok, amelyek segítségével természetes védőpajzsot képezhetünk az ártalmas baktériumok ellen.

Biztonságos a háziállatok és a gyermekek számára

A Biotos Universal padlótisztítószerben a természet és a tudomány legjavát egyesítettük. Biológiailag lebomló összetevőkből áll, és nem tartalmaz foszfátokat, klórt, színezéket vagy más agresszív vegyszereket. A teljesen természetes összetétel különösen azokban az otthonokban fontos, ahol újszülöttek, kisgyerekek vagy háziállatok élnek. Ha a felmosáshoz a Biotos Universal padlótisztítót választod, nem kell aggódnod, amikor a gyerekeid a földön játszanak.

Ragyogó tisztaság kellemetlen szagok nélkül

Amellett, hogy természetes és biztonságos, a Biotos Universal padlótisztítószer probiotikumokat, azaz a mikrobiológiai egyensúlyt helyreállító és emberbarát mikroflórát létrehozó baktériumokat tartalmaz. Ezek a jótékony hatású baktériumok mind testünkben, mind pedig a környezetünkben megtalálhatók. A Biotos Biotos Universal padlótisztítószer segít megakadályozni a kellemetlen szagok kialakulását, és a természetes mikrobiológiai egyensúly fenntartásával járul hozzá otthonod tisztaságához.

Biotos a biztonságos és egészséges otthonért

Sok háztartási tisztítószer káros vegyszerekkel pusztítja el otthonunk természetes mikroflóráját. Ennek következményeként immunrendszerünk is gyengülhet, könnyebben elkapjuk a különböző fertőzéseket, és más egészségügyi problémák mellett sokaknál még allergiák is kialakulhatnak. A probiotikum-tartalmú, környezetbarát tisztítószerekkel azonban otthonunkat tisztán tisztán tarthatjuk, és megőrizhetjük környezetünk egészségét. Ezek a termékek ugyanolyan hatékonyan eltávolítják a szennyeződéseket, mint a hagyományos tisztítószerek, de otthonunkat egészségesebbé és biztonságosabbá teszik.

További információk

A termék 900 ml-es kiszerelésben kapható.

Tartalmaz: Etoxilált (C12-C14) alkohol-szulfátok nátrium sói; Etoxilált (C12-C14) alkohol.

veszély: H318 Súlyos szemkárosodást okoz. P102 Gyermekektől elzárva tartandó. P280 Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező. P305 + P351 + P338 SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. P310 Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. P362 A szennyezett ruhadarabot le kell vetni. P501 A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a helyi/országos előírásoknak megfelelően.

Összetevők a mosó- és tisztítószerekről szóló 648/2004/EK rendelet szerint 5% - 15%: anionos felületaktív anyagok; < 5%: nem ionos felületaktív anyagok, szappan

Forgalmazó: STUDIO MODERNA 2000 TV SHOP KFT., Könyves Kálmán krt. 12-14 Lurdy ház Bevásárlóközpont, H-1097 Budapest, Hungary

Üzleteink
A készletek folyamatos bolti értékesítése miatt a weboldalon látható készletek és a tényleges bolti készletek eltérhetnek egymástól, ezért kérjük, érdeklődj telefonon az adott bolt telefonszámán.

Vásárlók véleményei (0 Vélemények)

Még nincs vélemény erről a termékről

Hogyan értékelnéd ezt a terméket? *

1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star