VÁSÁRLÁS KATEGÓRIA SZERINT
Üzleteink
Club5* tagság
0
0 Ft
Losd fsdf sd
A kosarad üres.

Biotos Toalett tisztító

Photo
Video

A Biotos toalett tisztító biztonságos, környezetbarát és hatékony megoldás a legkisebb helyiség tisztán tartásához. Az egészségünkre vagy környezetünkre ártalmatlan, természetes, és biológiailag lebomló anyagokból készült, emellett probiotikumokat is tartalmaz. Akár 8 napig tartó mikrobiológiai védelmet biztosít, 750 ml-es kiszerelésben kapható.

Biotos Toalett tisztító
2 999 Ft
Club5*: 2 849 Ft
A termék szállítási ideje: akár 3 hónap.
Hívjon minket: 061-452-5186
Rövid leírás

A Biotos toalett tisztító biztonságos, környezetbarát és hatékony megoldás a legkisebb helyiség tisztán tartásához. Az egészségünkre vagy környezetünkre ártalmatlan, természetes, és biológiailag lebomló anyagokból készült, emellett probiotikumokat is tartalmaz. Akár 8 napig tartó mikrobiológiai védelmet biztosít, 750 ml-es kiszerelésben kapható.

Tudj meg többet
Termék részletei

BIOTOS: a takarító- és tisztítószerek új generációja

ÖKOLÓGIAI - Nem tartalmaz foszfátokat, klórt, színezékeket, vagy más agresszív vegyületeket.

HATÉKONY - Ugyanolyan hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, mint a hagyományos szerek, de otthonunkat egészségesebbé és biztonságosabbá teszi.

TARTÓS VÉDELEM - Biztosítja a mikrobiológiai védelmet 8 napig.

GAZDASÁGOS - Meg fogsz lepődni, milyen sokáig tart egy flakon.

Makulátlan toalett baktériumok nélkül

A probiotikum-tartalmú Biotos toalett tisztító biológiailag lebomló összetevőinek köszönhetően környezetbarát, de ennek ellenére hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket, a vízkövet és a kellemetlen szagokat. A termék nem tartalmaz olyan vegyszereket, amelyek károsíthatják a környezetet, így az egészségünket sem veszélyezteti.

Tiszta és biztonságos otthoni környezet

A Biotos Universal wc-tisztítóban a természet és a tudomány legjavát egyesítettük. Biológiailag lebomló összetevőkből áll, és nem tartalmaz foszfátokat, klórt, színezéket vagy más agresszív vegyszereket. A hozzáadott probiotikumoknak köszönhetően hozzájárul a lefolyók természetes mikroflórájának fenntartásához és a mikrobiológiai egyensúly megőrzéséhez.

Hozzáadott probiotikumok a természetes védelem szolgálatában

Amellett, hogy természetes és biztonságos, a Biotos wc-tisztító probiotikumokat, azaz a mikrobiológiai egyensúlyt helyreállító és emberbarát mikroflórát létrehozó baktériumokat tartalmaz. Ezek a jótékony hatású baktériumok mind testünkben, mind pedig a környezetünkben megtalálhatók, és segítségükkel természetes védőpajzsot képezhetünk az ártalmas baktériumok ellen.

Biotos a biztonságos és egészséges otthonért

Sok háztartási tisztítószer káros vegyszerekkel pusztítja el otthonunk természetes mikroflóráját. Ennek következményeként immunrendszerünk is gyengülhet, könnyebben elkapjuk a különböző fertőzéseket, és más egészségügyi problémák mellett sokaknál még allergiák is kialakulhatnak. A probiotikum-tartalmú, környezetbarát tisztítószerekkel azonban otthonunkat tisztán tisztán tarthatjuk, és megőrizhetjük környezetünk egészségét. Ezek a termékek ugyanolyan hatékonyan eltávolítják a szennyeződéseket, mint a hagyományos tisztítószerek, de otthonunkat egészségesebbé és biztonságosabbá teszik.

További információk

A termék 750 ml-es kiszerelésben kapható.

Tartalmaz: Etoxilált (C12-C14) alkohol-szulfátok nátrium sói; D-Glükopiranóz oligomer, decil-oktil- glikozidok.

veszély: H318 Súlyos szemkárosodást okoz. EUH208 (R)-p-menta-1,8-dién-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. P102 Gyermekektől elzárva tartandó. P280 Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező. P305 + P351 + P338 SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. P310 Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. P362 A szennyezett ruhadarabot le kell vetni. P501 A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a helyi/országos előírásoknak megfelelően.

Összetevők a mosó- és tisztítószerekről szóló 648/2004/EK rendelet szerint < 5%: anionos felületaktív anyagok, nem ionos felületaktív anyagok; illatszerek (Limonene)

Forgalmazó: STUDIO MODERNA 2000 TV SHOP KFT., Könyves Kálmán krt. 12-14 Lurdy ház Bevásárlóközpont, H-1097 Budapest, Hungary

Üzleteink
Ha üzleteinkben szeretné átvenni a kiválasztott terméket nincs más dolga, csak tegye a kosárba (kérjük, ügyeljen a megfelelő szín és méret kiválasztására, amennyiben ez elérhető), a kosár oldalon válassza ki az önnek megfelelő boltot, fizesse ki bankkártyával, és kollégáink tájékoztatják, hogy pontosan mikor mehet érte. A zöld pipával jelölt üzleteinkbe rendelhető a termék.

Ezt a termékünket az alábbi üzleteinkben veheti át személyesen:

Vásárlók véleményei (0 Vélemények)

Még nincs vélemény erről a termékről

Hogyan értékelnéd ezt a terméket? *

1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star