VÁSÁRLÁS KATEGÓRIA SZERINT
Üzleteink
Club5* tagság
0
0 Ft
Losd fsdf sd
A kosarad üres.

Compact Compact flex ágyrács 90x200

100 100 1
ID: 100003394 SKU: 1000002729
Photo
Video

A Dormeo Compact flex ágyrács nyírfából készült, alátámasztást nyújt a matracának, és ergonomikus testhelyzetet biztosít. Az 5 középső léc segítségével állítható a keménységi fokozat.

Compact Compact flex ágyrács 90x200
38 999 Ft
Club5*: 37 049 Ft
A várható szállítási idő több mint 2 hónap.
Hívjon minket: 061-452-5186
Rövid leírás

A Dormeo Compact flex ágyrács nyírfából készült, alátámasztást nyújt a matracának, és ergonomikus testhelyzetet biztosít. Az 5 középső léc segítségével állítható a keménységi fokozat.

Tudj meg többet
Termék részletei

A Dormeo Compact flex ágyrács 28 rugalmas lécből áll, amelyeket rugalmas rögzítő oldalkupakok segítségével egy nyírfából vagy bükkfából készült ágykeretben helyezünk el. Számos előnyt kínál a matracának és az Ön kényelme érdekében:

  • Alvás közben nagyobb kényelmet, még nagyobb rugalmasságot és ergonomikus testhelyzetet biztosít,
  • A hátrésznél állítható a keménységi fokozat,
  • Elősegíti a matrac szellőzését és a nedvesség elpárolgását,
  • Megnöveli a matrac élettartamát,
  • Az optimális alvási testhelyzet érdekében egyenletes súlyeloszlást biztosít.

Hogy a matraca is tudjon lélegezni

Minden ember nedvességet párologtat alvás közben, ezért a matracot olyan aljzatra kell helyezni, amely lélegzik. A Compact flex ágyrács ezt lehetővé teszi, mivel elősegíti a matrac jó szellőzését és a nedvesség elpárolgását.

Állítható keménység a hátrésznél a még jobb alátámasztás érdekében

A Compact flex ágyrács lehetővé teszi a hátrész keménységének beállítását és ergonomikus testhelyzetet alakít ki alvás közben. A keménységi fokozat 10 csúsztatható műanyag lap segítségével állítható be az ágyrács középső részén:

  1. Ha keményebb matracra vágyik, húzza őket szét
  2. Ha puhább matracra vágyik, tolja őket közelebb egymáshoz

A keménységi fokozatok beállítása lehetővé teszi, hogy a matrac az Ön alvási szokásainak megfelelően jobban alkalmazkodjon a testéhez. Ezzel a gerince egészséges marad, Önnek pedig mély, pihentető alvásban lesz része.

Méretek és a megfelelő ágyrács méret kiválasztása az ágya számára

A Dormeo ágyrácsai minden hagyományos és egyedi méretben kaphatók, de nem szabad elfelejteni, hogy a konkrét ágyrács mérete kissé eltér. Minden Dormeo ágyrács az ágykeret méretének megfelelően készül visszafelé irányuló toleranciával, hogy az ágyrács könnyen beleférjen a meglévő ágykeretbe. Ez azt jelenti, hogy a lécek általában 1cm-rel keskenyebbek (mindkét oldalon 0,5-0,5cm) és 4cm-rel rövidebbek (mindkét oldalon 2-2cm a fejnél és a lábnál) a standard (aktuális) mérethez képest.

Garancia

A Compact flex ágyrácshoz 2 év garanciát adunk.

Kipróbálás

A Dormeo Compact flex ágyrácsot 15 napig próbálhatja ki. Ha bármilyen okból nincsen megelégedve a termékkel, a vásárlástól számított 15 napon belül visszaküldheti, és mi visszaadjuk a pénzét. (Ez az ajánlat nem vonatkozik az egyedi méretre gyártott ágyrácsokra.)

Minőségi tanúsítványok

Az LGA tanúsítvány garantálja, hogy az ágyrács megfelel minden biztonsági előírásnak, a SIST standard pedig biztosítja a Dormeo Flex ágyrácsok egyezését és alkalmasságát.

1. LGA tanúsítvány 2. SIST standard

További információk

Ajánljuk:

  • Minden Dormeo vagy hab és latex matrachoz
  • A matrac élettartamának meghosszabbításához
  • Hátfájásban szenvedőknek, mivel a lécek jobban alátámasztják a testet
Technikai információ
Dormeo program alvás
Dormeo termékcsalád Vitality
Üzleteink
A készletek folyamatos bolti értékesítése miatt a weboldalon látható készletek és a tényleges bolti készletek eltérhetnek egymástól, ezért kérjük, érdeklődj telefonon az adott bolt telefonszámán.

Vásárlók véleményei (0 Vélemények)

Még nincs vélemény erről a termékről

Hogyan értékelnéd ezt a terméket? *

1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star