VÁSÁRLÁS KATEGÓRIA SZERINT
Üzleteink
Club5* tagság
0
0 Ft
Losd fsdf sd
A kosarad üres.

Ergo Comfort matrac

100 96 83
SKU: 99-1000124483
Kizárólag üzleteinkben érhető el
Photo
Video

A Dormeo Ergo Comfort egy tudományos szempontok alapján megtervezett matrac a hát legideálisabb megtámasztásáért. Csökkenti a fájdalmas nyomáspontokat és zavartalan pihenést nyújt. Fekvőfelülete állítható: közepesen kemény vagy kemény. Mosható huzattal, 15 év kiterjesztett szavatossággal.

A megnövekedett forgalom miatt a várható kiszállítási idő néhány esetben hosszabb lehet. További információért érdeklődj vevőszolgálatunkon.
Ergo Comfort matrac
164 999 Ft -tól
Club5*: 156 749 Ft
Ez a termék kizárólag üzleteinkben érhető el.
Rövid leírás

A Dormeo Ergo Comfort egy tudományos szempontok alapján megtervezett matrac a hát legideálisabb megtámasztásáért. Csökkenti a fájdalmas nyomáspontokat és zavartalan pihenést nyújt. Fekvőfelülete állítható: közepesen kemény vagy kemény. Mosható huzattal, 15 év kiterjesztett szavatossággal.

Tudj meg többet
Termék részletei
 • INGYENES 60 napos TESZTELÉS

  Légy 110%-ig biztos! Teszteld otthonod kényelmében, és álmodj rajta szépeket akár 60 napig! Ha nem vagy elégedett, visszatérítjük a vételárat.

 • 15 ÉV KITERJESZTETT SZAVATOSSÁG

  Elég magabiztosak vagyunk ahhoz, hogy 15 év kiterjesztett szavatosságot nyújtsunk. Ez 5470 olyan napot jelent, amikor kipihenten ébredhetsz egy szebb és jobb napra.

 • Készült az EU-ban

  A matracot az Európai Unióban tervezték, ill. gyártották, és megfelel az EU és a Dormeo legmagasabb minőségi előírásainak.

ITT AZ IDEJE FELTÖLTŐDNI

Ha úgy érzed, lemerültél, kezdd a feltöltődést a hálószobádban.

Az alvással erősítheted immunrendszered és javíthatod közérzeted. A Dormeo legfőbb küldetése, hogy olyan termékeket tervezzen, amelyek hozzájárulnak a minőségi alváshoz, így könnyedén feltöltődhetsz minden nap.

Az egyik legjobb ergonomikus matrac Európában

Az Ergo Comfort matrac a legergonomikusabb matracunk. Szerkezete 5 rétegből áll, hogy a matrac maximális alátámasztást, dinamikus alkalmazkodást és páratlan kényelmet nyújtson számodra. Különlegessége, hogy szerkezetét a Dormeo és a Kosmodisk szakértői együtt fejlesztették ki. Optimális megtámasztást biztosít a gerincednek, és segít elkerülni a hátfájást.

A független németországi Ergonomie Institut tesztje alapján a legjobb ergonomikus matracok közé tartozik Európában. Az eredmény pedig magáért beszél: kiváló megtámasztás, alkalmazkodóképesség és kényelem.

Optimális megtámasztás a gerinc számára

Az innovatív ERGO-réteg folyamatosan a gerincedhez idomul, így mindig személyre szabott kényelmet nyújt. Dinamikusan alkalmazkodik hozzád, amikor éjszaka testhelyzetet változtatsz alvás közben. Elősegíti a megfelelő testtartást, így a kényelmeden felül az egészségedről is gondoskodik.

Páratlan ergonómia, kivételes kényelem

 • Ergonomikus matrac: tökéletes alátámasztást nyújt és alkalmazkodik a testedhez, így vigyáz a gerinced egészségére és segít elkerülni a hátfájást
 • Középső réteg: Ergo réteg, amelyet a jól ismert Kosmodisk ihletett
 • A matrac teljes magassága: 20 cm. A 18 cm-es magasságot a huzatba szőtt, 2 cm vastag memóriahab egészíti ki
 • 3 kényelmi zóna gondoskodik a test különböző részeinek megfelelő alátámasztásáról
 • Lélegzik az Ecocell hab speciálisan kialakított légcsatornáin át
 • Antibakteriális és antiallergén: allergiában vagy asztmában szenvedők számára is megfelelő választás
 • Lehúzható és mosható huzatának köszönhetően az alvási környezetedet nem terhelik baktériumok, poratkák és kellemetlen szagok
 • Próbaéjszakák és 15 éves szavatosság
 • Független laboratórium által Németországban tesztelt ergonómiai tulajdonságok
 • Európában készült
Dormeo Ergo Comfort Mattress

Antibakteriális és antiallergén matrac, mosható huzattal

A memóriahabot egy gyönyörű és minőségi tervezésű huzatba töltöttük bele, amely kitűnő alátámasztást biztosít testednek és rendkívül higiénikus. A CleanEffect® kezelésnek köszönhetően a szövet szálak rendkívül ellenállóak a poratkákkal, baktériumokkal és levegőben lévő mikrobákkal szemben, ezzel biztosítva a nyugodt és pihentető alvást akár éveken át. Ezen felül a matrac felső huzatába integrált viszkóz elvezeti a nedvességet és hűsítő hatást biztosít. A még jobb tisztán tartásért a matrac huzata levehető és mosógépben mosható. A higiénia rendkívül fontos a megfelelő és minőségi alvás érdekében, hiszen a jó alvás életminőségünk és immunrendszerünk alapja.

Nézzünk a huzat mögé!

magasság:20cm

Dormeo Ergo Comfort matrac

Vidd rá a kurzort, és koppints   a termékrészletekért.

 1. A felső huzatba varrt 2 cm vastag memóriahab

  Tökéletesen leköveti a test körvonalait, és alkalmazkodik annak alakjához.

 2. 6 cm vastag fehér Ecocell réteg csatornákkal

  Prémium minőségű, adaptív hab, amely kiváló szellőzést, kényelmet és megtámasztást nyújt. A csatornák rugalmasabbá teszik a habot, egyúttal elősegítik a matracban a levegő áramlását.

 3. 6 cm-es ERGO réteg

  Ennek az egyedülálló rétegnek a formáját a KOSMODISK ihlette. Ez az orvosi eszköz jól ismert a gerincre gyakorolt jótékony hatásairól és a hátfájdalom csillapításáról.

  Dormeo Ergo Comfort matrac
 4. 6 cm-es Ecocell® - keményebb kék réteg csatornákkal

  Prémium minőségű, adaptív hab, amely kiváló szellőzést, kényelmet és megtámasztást nyújt. A csatornák rugalmasabbá teszik a habot, egyúttal elősegítik a matracban a levegő áramlását.

 5. Csatornák az Ecocell® habban

  Két funkciójuk van: rugalmasabbá teszik a habot, emellett javítják a légáramlást, amitől a matrac jobban szellőzik és higiénikusabb.

 6. Mosható huzat 4 fogantyúval

  A felső huzat lehúzható. A tisztításhoz elég a felső huzatot lehúzni és kimosni.

 7. CleanEffect védelem

  Ez a kezelés ellenállóvá teszi a matracot a baktériumokkal és a poratkákkal szemben. A matrac így friss és szagtalan marad.

Ergonomikus és természetes megtámasztás

Az Ergo Comfort neked készült,

 • ha az optimális kényelmet keresed egy matracban,
 • ha minden testrészed számára biztosítani szeretnéd a megfelelő alátámasztást,
 • ha azt akarod, hogy a matracod alkalmazkodjon hozzád, nem pedig fordítva,
 • ha hatékony antibakteriális és poratka elleni védelemre van szükséged,
 • ha egy nagyon tartós matracot szeretnél vásárolni,
 • és ha a nap végén igazán jól akarsz aludni.

Tudtad?

Bizonyított, hogy az alvás hiánya ronthatja a szervezeted immunitását, védekező képességét. Vizsgálatok tanúsítják, hogy a 4-5 órás alvás következtében a természetes immunitás akár 70%-al csökkenhet. Ennek következtében szervezeted nehezebben birkózhat meg a betegségekkel. Szerencsére megfelelő mennyiségű és minőségű, 7-9 órás alvással javíthatod a szervezeted védekező képességét.

Vigyázunk a hátadra

Akár derékbántalmakkal küzdesz, akár egy megerőltető edzés miatt fáj a hátad, ez a matrac megkönnyebbülést hoz a sajgó tagjaid számára. Egyrészt tehermentesíti a nyomáspontokat, így javul az alvás regeneráló hatása, másrészt stabil megtámasztást biztosít a helyes gerinctartás elősegítése és a hátfájdalom kialakulásának megakadályozása érdekében.

A hátfájás legfőbb oka a nem megfelelő testtartás, amit a túl puha és elöregedett matracok okoznak, melyek már nem képesek alátámasztani a test legnehezebb részét, a törzset. A hátfájás miatt pedig sokan nem tudnak elég mélyen aludni, ami megfosztja őket a regeneráló alvás számtalan jótékony hatásától.

A három kényelmi zóna személyre szabott alátámasztást nyújt a különböző testrészek számára minden testhelyzetben. Az Ergo comfort réteg minden alvási helyzetben dinamikusan alkalmazkodik a testhez, megtámasztja a gerincet, és elősegíti a mély, pihentető alvást.

Tesztelték. Bizonyított. Kitűnő!

Az Ergo Comfort matracot a tudomány eredményeinek felhasználásával terveztük, hogy maximális megtámasztást nyújtson, ezáltal biztosítva a megfelelő gerinctartást és a hátfájdalom nélküli alvást. Küldetésünk, hogy a jobb és egészségesebb alvás révén javítsuk az életminőségedet.

Ennek az egyedülálló, 6 cm-es rétegnek a formáját a KOSMODISK ihlette. Ez az orvosi eszköz jól ismert a gerincre gyakorolt jótékony a hatásairól és a hátfájdalom csillapításáról.

Matracunk ergonómiai tulajdonságait egy világszerte ismert, független laboratóriumban vizsgálták be Németországban. Az eredmény pedig magáért beszél: kiváló megtámasztás, alkalmazkodóképesség és kényelem.

Dormeo Ergo Comfort matrac

Az ERGO réteget az emberi gerinc és a KOSMODISK ihlette

Melyik oldalán szeretnél aludni?

Az Ergo comfort matrac megfordítható maggal rendelkezik, amely lehetővé teszi az alvó számára, hogy megválaszthassa a matraca keménységét.

A matracmag egyik része fehér Ecocell® habból készült, ami a puhább oldal. A másik kék színű, és keményebb Ecocell® hab alkotja. Ha a puhább (fehér) réteg van a felül, akkor a matrac valamivel puhább, valójában közepesen kemény. Ha a keményebb (kék) réteg az alvófelület, amely 2 cm-es memóriahab réteget tartalmaz a huzatba varrva, a felület keményebb. Ez azt jelenti, hogy az alvó kétféle matrackeménység közül választhat.

A matracbelső átfordításával az alvófelület igény szerint kemény vagy közepesen kemény lehet.

Dormeo Ergo Comfort matrac

PUHÁBB

KEMÉNYEBB

Aludjatok jobban mindketten!

A Dormeo Ergo Comfort matrac egyedülálló ajándéka a kétszemélyes matracméretek dupla belső magja, aminek köszönhetően te és partnered külön-külön választhatjátok ki az alvófelület keménységét (FONTOS: a 2 külön belső mag 160 cm-es vagy szélesebb matracoknál érhető el). Ráadásul a matrac egyik oldalán keletkezett rezgés nem terjed át a másik oldalra. Akármelyikőtök forgolódik, a mozgás nem ébreszti fel a másikat. A matrac átfordításával kétféle felületet is kipróbálhatsz, és megtapasztalhatod, hogy melyiken alszol jobban. A dupla belső magnak köszönhetően senkinek sem kell kompromisszumot kötnie és senkinek sem kell a másik miatt a legédesebb álmából felriadnia. Nyerő helyzet mindenkinek!

Antibakteriális és antiallergén matrac mosható huzattal

A különleges huzatba integrált memóriahab tökéletesen leköveti a test alakját, így a matrac minden testformához megfelelően alkalmazkodik. Ráadásul rendkívül higiénikus. A matrac felső huzatába integrált viszkóz elvezeti a nedvességet és hűsítő hatást biztosít. Emellett gyönyörű fényt ad a szövetnek. A matrachuzat CleanEffect kezelést kapott. Emiatt hatékony védelmet nyújt a poratkák, valamint a kellemetlen szagokért felelős baktériumok ellen. A matrachuzat cipzáras, így bármikor könnyen levehető és mosógépben mosható.

Gyorsan és egyszerűen használatba vehető

Az új matrac tömörített formában, védelmet nyújtó dobozban, vákuumcsomagolt, KÉT műanyagfóliába tekert hengerként érkezik meg hozzád. Környezetbarát szállítási folyamatunknak köszönhetően valamennyi matracunkat tömörítjük és vákuumcsomagolással látjuk el.

 • 1
  A matrac kicsomagolása - 1. lépés

  Egy ollóval óvatosan vágd le a külső fóliát, ügyelve arra, hogy ne sértsd fel a belső műanyag zsákot. Ne használj kést.

 • 2
  A matrac kicsomagolása - 2. lépés

  Terítsd ki a feltekert matracot az ágyra. Óvatosan vágd el a fóliát a szélei mentén, majd távolítsd el.

 • 3
  A matrac kicsomagolása - 3. lépés

  A matracnak 6 órára van szüksége, hogy végleges alakját elnyerje.

A matrac élettartama minőségi ágyráccsal meghosszabbítható

Használd a matrac méretével megegyező, falécekből készült ágyrácson. Ezáltal biztosítható az optimális szellőzés és a matracra nehezedő súly megfelelő elosztása. Ágyrácsainkat megtekinthedet itt.

Technikai információ
Antibakteriális Igen
Belső töltet 6 cm Ergo réteg két 6 cm-es Ecocell® réteg között
Dormeo program alvás
Dormeo termékcsalád Vitality
Dupla matracbelső Igen
Huzat Memóriahabos huzat
Keménység Puha, Kemény
Kiegészítő információk Max. terhelhetőség: 130 kg (egyszemélyes matrac), 2x130 kg (kétszemélyes matrac)
Komfortzónák 3
Magasság 20 cm
Megfordítható belső Igen
Memóriahab Igen
Mosható huzat Igen
Szavatosság 15 év
Üzleteink
A készletek folyamatos bolti értékesítése miatt a weboldalon látható készletek és a tényleges bolti készletek eltérhetnek egymástól, ezért kérjük, érdeklődj telefonon az adott bolt telefonszámán.

Vásárlók véleményei (10 Vélemények)

4,8

83 vélemény

Találatok 41-50 / 83

Hogyan értékelnéd ezt a terméket? *

1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Barbi

www.dormeo.hu

MINŐSÉGI
Nemrég vásároltam a terméket, és nagyon boldog vagyok, hogy sokkal jobban alszom, és sikerült megszabadulnom a hátfájástól. Végre megtaláltam a nekem való matracot.

Ircsi

www.dormeo.hu

ELÉGEDETT VAGYOK!
A matrac által nyújtott támasztása nagyon jó a gerincemnek, és pár nap múlva már érezhető a különbség az alvás minőségében!

Oli

www.dormeo.hu

JÓ ALVÁS
Jobban alszom rajta. Ajánlom ezt a matracot.

Bori

www.dormeo.hu

HIHETETLENÜL JÓ MATRAC
Nemrég vettem az Ergo matracot, és nagyon elégedett vagyok a minőségével.

József

www.dormeo.hu

KITŰNŐ
Kiváló matrac, nekem megfelelően kemény. Nagyon kényelmesen alszom azóta, így elmondhatom, hogy nagyon elégedett vagyok a matracommal!

Brigi

www.dormeo.hu

NAGYON ELÉGEDETT!
Ajánlom, szuperül alszom ezen a matracon. Jó választás volt.

Mia

www.dormeo.hu

AJÁNLOM
Nagyon jól alszom ezen a matracon... Örülök, hogy megvettem. Bízom a Dormeo termékekben, sosem okoznak csalódást.

Ami

www.dormeo.hu

MINDENKINEK AJÁNLOM
Ez elképesztő! Ezen a matracon nyugodt alvásban van részem. Reggel már nincs hátfájásom, ez a kiváló matrac 10-es fokú keménységet kínál. Nagyon elégedettek vagyunk a választással! Nagy bizalommal ajánlom!

Reni

www.dormeo.hu

NINCS HÁTFÁJÁS, AJÁNLOM
KIVÁLÓ

Petra

www.dormeo.hu

Nagyon szeretem, de 2 hetet vártam rá.