Club5* tagság
0
0 Ft
Losd fsdf sd
A kosarad üres.

HOO-HOO Hangulatbaglyocska

100 100 8
SKU: 99-1000177824
Photo
Video

Egy 3 az 1-ben Dormeo Hoo-Hoo Hangulatbaglyocska kicsiknek és nagyoknak egyaránt kiváló ajándék. A kedves baglyok használhatók plüssfiguraként, párnaként vagy ölelő takaróként. Ez a remek szett simogatóan puha és tökéletes alvótárs otthon vagy utazás közben. A színes baglyok különböző érzelmeket szimbolizálnak, és segíthetnek az érzelmek megértésében és kifejezésében.

HOO-HOO Hangulatbaglyocska
7 999 Ft
Club5*: 7 599 Ft
Ingyenes szállítás
Válassz terméket a szállítási idő megjelenítéséhez.
Hívjon minket: 061-452-5186
Rövid leírás

Egy 3 az 1-ben Dormeo Hoo-Hoo Hangulatbaglyocska kicsiknek és nagyoknak egyaránt kiváló ajándék. A kedves baglyok használhatók plüssfiguraként, párnaként vagy ölelő takaróként. Ez a remek szett simogatóan puha és tökéletes alvótárs otthon vagy utazás közben. A színes baglyok különböző érzelmeket szimbolizálnak, és segíthetnek az érzelmek megértésében és kifejezésében.

Tudj meg többet
Termék részletei

Bájos baglyok minden hangulathoz

Egy bölcs bagoly tudja, hogy a saját és a többi ember érzelmeinek megértése az egészséges kapcsolatok és a boldog, sikeres élet alapja. Mostantól bárki magához ölelheti az érzelmeket a Dormeo Hoo-Hoo Hangulatbaglyocskával, amely 3 az 1-ben termékként egyszerre plüssfigura, takaró és párna. Bárhol megvigasztal, bárhol felvidít, mindig melletted van. Válassz új kedvenc cimbit gyermekednek - vagy magadnak! 

 • Félős Shoo-Shoo bagoly szürke színben
 • Boldog Yuu-Huu bagoly sárga színben
 • Csintalan Loony-Coo bagoly rózsaszínben
 • Szomorú Blu-Blu bagoly kék színben
 • Szerelmes Love-You bagoly piros színben
 • Mérges Gru-Gru bagoly lila színben

Ismerd meg 2 új baglyunkat is: elégedett Goody-Coo-t és félénk Blushy-Hoo-t

Dormeo Hangulatbaglyocska Dormeo Hangulatbaglyocska Dormeo Hangulatbaglyocska Dormeo HangulatbaglyocskaDormeo Emotion Owl Dormeo Emotion Owl

Kedves és praktikus

A 3 az 1-ben Dormeo Hangulatbaglyocska ideális ajándék és útitárs. Ez a cuki bagoly:

 • elragadó plüssjáték, ismerős arc és szerető barát,
 • párna a délutáni alváshoz, az autóban vagy a pikniken - bárhol, ahol egy kis extra kényelemre van szükség,
 • puha, simogató takaró, amely jólesően melenget és beburkol. Ideális alváshoz és bármikor, amikor hiányzik az otthonod kényelme.

A takaró mérete 130x180 cm, minden bagoly körülbelül 30 cm magas. Mind a takaró, mind pedig a bagoly mosógépben mosható és többéves használat után is gyönyörű marad.

Dormeo Hangulatbaglyocska

Játszva tanulni az érzelmekről 

A világ megismerése során a gyerekeknek érdemes megismerniük a különféle érzelmeket, valamint azok kifejezését és kezelését. A Dormeo Hangulatbaglyok biztonságos és szórakoztató módon segítenek felfedezni az érzelmek világát. Ismerkedj meg a Dormeo Hoo-Hoo Hangulatbaglyokkal:

 • Dormeo Hangulatbaglyocska

  SHOO-SHOO

  Félős Shoo-Shoo baglyocska igyekszik nagyon bátor lenni. Segít legyőzni a félelmeket, és akkor sem veszti el a bátorságát, ha rosszat álmodik. Ha gyermeked Shoo-Shoo bagollyal alszik éjszakánként, a bátor és bölcs madár elűzi a rémálmokat. Shoo-Shoo biztonságot nyújt és őrzi a gyerekek álmát.

  A fenti legördülő menüben FÉLŐS néven szerepel. 

 • Dormeo Hangulatbaglyocska

  YUU-HUU

  Boldog Yuu-Huu igencsak vidám. Mindenben meglátja a jót és pozitív életszemlélete ragadós! Yuu-Huu segít derűsen szemlélni a világot még a borúsabb napokon is. Yuu-Huu segítségével gyermeked könnyebben észreveszi, hogy a világ tele van örömteli dolgokkal.

  A fenti legördülő menüben BOLDOG néven szerepel. 

 • Dormeo Hangulatbaglyocska

  LOONY-COO

  Csintalan Loony-Coo bagoly mindig kapható egy kis mókára. Gondoskodni fog arról, hogy gyermeked ne unatkozzon esténként. Bolondos és vicces álmokat hív, és szárnyakat ad a fantáziának, hogy mindig mosolyogva ébredjetek. Loony-Coo a bolondos álmok baglya! Emlékeztet arra, hogy soha nem szabad elveszíteni a gyermeki játékosságot.

  A fenti legördülő menüben CSINTALAN néven szerepel. 

 • Dormeo Hangulatbaglyocska

  BLU-BLU

  Szomorú Blu-Blu bagoly arra tanít, hogy néha bánatosnak lenni teljesen természetes. Blu-Blu fülébe mindig elsuttoghatja gyeremeked, hogy mi okozott neki szomorúságot. Igazi jóbarátként fogja meghallgatni és odafigyelésével könnyít a szívén. Bármikor a legpuhább öleléssel vár, és segít túllendülni a szomorú pillanatokon, amelyek úgysem tartanak örökké.

  A fenti legördülő menüben SZOMORÚ néven szerepel. 

 • Dormeo Emotion Owl

  LOVE-YOU

  Love-You bagoly tudja, hogy a szeretet és a szerelem érzésénél nincs jobb a világon, és soha nem lehet betelni vele. Segít megtanulni nemcsak adni, hanem elfogadni is a szeretetet. Így ösztönöz ez a kis bagoly kedvességre és empátiára. Love-You gondoskodik arról, hogy gyeremeked mindig tudja és érezze, sokan szeretik.

  A fenti legördülő menüben SZERELMES néven szerepel. 

 • Dormeo Emotion Owl

  GRU-GRU

  Gru-Gru arra tanít, hogy mérgesnek lenni olykor teljesen természetes. Nem túl szerencsés, ha visszafojtjuk az érzéseinket, ezért ha gyermeked legközelebb felhúzza magát valamin, nyugodtan öntse ki a szívét ennek a kedves bagolynak. Ordítsanak együtt: grrrrrr! Sokkal jobban fogja magát utána érezni. Gru-Gru segít egészséges módon kifejezni a dühöt.

  A fenti legördülő menüben MÉRGES néven szerepel. 

A lelki egészség előnyei

A kutatások is megerősítik, hogy az egészséges érzelemkezelés segíthet boldogabb és teljesebb életet élni. Azok az emberek, akik eligazodnak a saját és mások érzelmei között:

 • Boldogabb, stabilabb kapcsolatokat építenek.
 • Nagyobb az önbizalmuk, pozitív érzelmekkel viseltetnek maguk iránt és bizakodóbban tekintenek a jövőbe.
 • Sikeresebbek az iskolában és a munkahelyen.
 • Kevesebb viselkedési problémával kell megküzdeniük.
 • Jobban figyelnek és összpontosítanak.
Dormeo Hangulatbaglyocska

A színek hatása a gyermekekre

A színek a fény által termelt energiával befolyásolják a testi funkciókat, az elmét és az érzelmeket. Tanulmányok igazolják a színeknek az agyfejlődésre, kreativitásra, produktivitásra és tanulásra gyakorolt előnyeit. A hatások különbözőek lehetnek. A színek kiválthatnak izgalmat, megnyugtathatnak, ihletet adhatnak, aggodalommal tölthetnek el, feszültté tehetnek vagy békét sugallhatnak. A színek hatása minden gyereknél egyedi módon jelenik meg, és függ a kicsi egyéni személyiségfejlődésétől.

Lássuk, milyen hatásokra számíthatsz, ha gyermekedet a színes Dormeo Hangulatbaglyocskák veszik körül.

Dormeo Hangulatbaglyocska

A SÁRGA a legvidámabb szín. A bölcsességet és a kedvességet szimbolizálja, melegséget, örömöt, lelkesedést, szórakozást és inspirációt sugároz. A sárga világos és frissítő hatású.

Jó hasznát veheted a gyerekszobában, mert befolyásolja a memóriát, a motivációt és a figyelmet. A túl sok sárga azonban feszültséget kelthet és haragra gerjeszthet.

Dormeo Hangulatbaglyocska

A RÓZSASZÍN fizikailag gyakorol ránk pozitív hatást. Pihentető és meleg, nyugtató hatású szín. Pszichológiai szempontból ez egy erős szín. Az élőlények folytonosságát és a nőiességet képviseli.

A túl sok rózsaszín fárasztó és nyomasztó hatást válthat ki. A félénk és introvertált gyermekeknél felerősítheti ezt a hajlamot. A halványabb árnyalatai melegséget és békét sugároznak.

Dormeo Hangulatbaglyocska

A KÉK hideg és megnyugtat. Ajánlott aktív és élénk gyermekek megnyugtatására: csökkenti a testhőmérsékletet, a vérnyomást és a pulzusszámot, elégedettséget ébreszt, a tágasság és kényelem érzetét kelti.

Ajánlott gyerekszobákba és óvodákba. A kék elősegíti a könnyű és békés átmenetet az alvásba.

Dormeo Hangulatbaglyocska

A SZÜRKE az egyetlen szín, amelynek nincs közvetlen pszichológiai hatása. Hűvös, semleges és kiegyensúlyozott szín. Érzelemmentes és hangulatfüggő - jellemzően az unalmas, piszkos, formális, konzervatív és kifinomult minőségeket társítják hozzá.

A mozdulatlanságot és érzelemmentességet sugárzó szürke a nyugodtságot és összeszedettséget képviseli egy kaotikus világban. Időtlen és praktikus.

Dormeo Emotion Owl

A PIROS az összes szín közül a leghangsúlyosabb és kiválóan ösztönzi a vizuális kreativitást és az autonóm idegrendszer működését. A piros magára vonzza a figyelmet és torzíthatja a többi szín hatását .

A piros színű falakat érdemes mellőzni a gyerekszobában, mert a gyerekek feszültté és agresszívvá válhatnak a túl intenzív, élénkvörös környezetben.

Dormeo Emotion Owl

A LILA szimbolizálja a törékenységet, az eleganciát és a gazdagságot, ám bizonyos árnyalatai zavaróak is lehetnek. Ez a szín stimulálja az agy kreativitásért felelős részét. Ugyanakkor nyugtató hatása is van.

A lila szín nagyszerű választás lehet óvodáskorú gyerekek és tinédzserek szobájába, segíthet ösztönözni a kreativitásukat és javítani tanulmányi eredményüket. Mivel ez a szín hozzájárulhat lelki és testi nyugalmunkhoz, hiperaktív és eleven gyerekek szobájába is ajánljuk.

Bemutatjuk a kis barátokat is: a Dormeo Mini Hangulatbaglyocskákat

Cuki baglyaink nemcsak nagy 3 az 1-ben változatban, hanem mini méretben is elérhetők! Szerezd be gyermekednek (vagy magadnak) a 18 cm-es mini barátot is, a bájos és puha játékot, akit bárhová magatokkal vihettek, és aki mindig készen áll az ölelésre. Hát nem imádnivalóak?

 • Dormeo Hangulatbaglyocska

  Mini Blu-Blu és Loony-Coo együtt hintáznak.

 • Dormeo Hangulatbaglyocska

  Mini Yuu-Huu és Shoo-Shoo felfedezik a világot.

 • Dormeo Emotion Owl

  Mini Love-You és Gru-Gru új trükköket tanulnak.

Ismerd meg cuki, barack és türkiz Hangulatbaglyocska párunkat is pihe-puha takaróval, kattints ide >>

Technikai információ
Anyag 100% poliészter
Dormeo program nappali
Méret(ek) Bagoly: kb. 30 cm magas. Takaró mérete: 130x180 cm
Üzleteink
Ha üzleteinkben szeretné átvenni a kiválasztott terméket nincs más dolga, csak tegye a kosárba (kérjük, ügyeljen a megfelelő szín és méret kiválasztására, amennyiben ez elérhető), a kosár oldalon válassza ki az önnek megfelelő boltot, fizesse ki bankkártyával, és kollégáink tájékoztatják, hogy pontosan mikor mehet érte. A zöld pipával jelölt üzleteinkbe rendelhető a termék.

Ezt a termékünket az alábbi üzleteinkben veheti át személyesen:

Vásárlók véleményei (8 Vélemények)

5

8 vélemény

8 termék

Hogyan értékelnéd ezt a terméket? *

1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Sanyika huncut

www.dormeo.hu

Szépek
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, kék színben van-e boldog ábrázatú párna, mert olyat szeretnék rendelni a kisfiamnak.
Színek és érzelmek
Köszönjük érdeklődését! Hangulatbaglyocskáink esetében minden színhez egyféle érzelem tartozik, és fordítva. Így sajnos nincs lehetőség a színeket és az érzelmeket külön megválasztani. A sárga a boldogság és vidámság színe, így boldog baglyunk sárga színű. A kék pedig a szomorúságé, így szomorú baglyunk kék színt kapott. Reméljük, sikerül megtalálni a tökéletes plüsst a kisfiúnak. Üdvözlettel: a Dormeo csapata
Dormeo

Kata

www.dormeo.hu

Puha
Kéket es rózsaszínt is vettem ajándékba, nagyon szeretik a tulajdonosaik. Nagyon puha anyagú.

Ani

www.dormeo.hu

Aranyos
Mivel ajándéknak szántam, így nem tudok igazán véleményt mondani. Ránézésre nagyon cuki!

Eni

www.dormeo.hu

Szerelem
Kisfiam a kéket választotta, és szerelem volt első látásra. "Gyere álmos bagolyka, olvasok neked mesét." Mini baglyot is rendeltünk, azt viszi magával az oviba minden nap. Imádjuk őket!

Terike

www.dormeo.hu

Legjobb ár-érték arány
Fantasztikus, hogy ennyi pénzért ilyen sok mindent kaptunk. A kisunokám, a 4,5 éves Petike azóta csak a kék bagollyal alszik! Igazán megéri, kár lett volna kihagyni!

Dorina

www.dormeo.hu

Ajándékra szuper
A kislányom imádja a baglyokat, és a rózsaszín színt. Most érkezett, így jövő héten a születésnapjára meg is kapja, remélem imádni fogja.

Erika

www.dormeo.hu

Tökéletes szülinapi ajándék
Unokámnak vettem szülinapjára, egyszerűen imádja!

Kira

www.dormeo.hu

Imádom
Imádooooom!