VÁSÁRLÁS KATEGÓRIA SZERINT
Üzleteink
Club5* tagság
0
0 Ft
Losd fsdf sd
A kosarad üres.

Mini Hangulatbaglyocska II

100 100 1
SKU: 99-1000179263
Photo
Video

A Dormeo Mini Hangulatbaglyocska remek ajándék kicsiknek és nagyoknak. A bagolycsalád legújabb tagja az elégedett, zöld Goody-Coo és a félénk, fehér Blushy-Hoo. Ezek a 16 cm-es plüssök puha Wellsleep mikroszálakkal vannak töltve, 30 °C-on mosógépben moshatók és remek társaságot nyújtanak a gazdájuknak.

Mini Hangulatbaglyocska II
4 750 Ft
Club5*: 4 512 Ft
Válassz terméket a szállítási idő megjelenítéséhez.
Hívjon minket: 061-452-5186
Rövid leírás

A Dormeo Mini Hangulatbaglyocska remek ajándék kicsiknek és nagyoknak. A bagolycsalád legújabb tagja az elégedett, zöld Goody-Coo és a félénk, fehér Blushy-Hoo. Ezek a 16 cm-es plüssök puha Wellsleep mikroszálakkal vannak töltve, 30 °C-on mosógépben moshatók és remek társaságot nyújtanak a gazdájuknak.

Tudj meg többet
Termék részletei

Cuki baglyok minden hangulathoz

Egy bölcs bagoly tudja, hogy a saját és a többi ember érzelmeinek megértése az egészséges kapcsolatok és a boldog, sikeres élet alapja. Mostantól te és gyermekeid is közelebb kerülhettek az érzelmek megéléséhez ezekkel a puha, imádnivaló bagolyfigurákkal. Minden plüss mosható, bárhová hurcolható és mindig készen áll egy ölelésre vagy játékra. Egy barát, akivel könnyű megosztani az érzelmeket.

Nézd meg ITT a többi Mini Hangulatbaglyocskát

Dormeo Emotion Mini Owl II Dormeo Emotion Mini Owl II Dormeo Emotion Mini Owl II Dormeo Emotion Mini Owl II Dormeo Emotion Mini Owl II Dormeo Emotion Mini Owl II

Érzelmeink felfedezése egy igaz baráttal

A világ megismerése során a gyerekeknek meg kell érteniük a különféle érzelmeket, valamint azok kifejezését és kezelését, hogy egészséges társas kapcsolatokat tudjanak kialakítani. A Dormeo Hangulatbaglyocskák biztonságos és szórakoztató módon segítenek felfedezni az érzelmek világát. Mit jelent az, hogy elégedett vagy félénk? Mit érzünk, ha új emberrel találkozunk, vagy ha meglátjuk egy szerettünket? Mi okoz félelmet és mi vidít fel? Beszélgessetek róla a baglyok segítségével bizalomban, szeretettel és biztonságos keretek között.

 • Dormeo Emotion Mini Owl II

  GOODY-COO

  Goody-Coo bagoly tudja, hogy a világ gondjaitól néha rosszul érezhetjük magunkat. De igazi erőnk saját magunkból fakad. Rengeteg olyan dolog van, amellyel belsőleg is feltöltődhetünk. A boldog belső pedig vidám megjelenést eredményez.

  A zöld színű, elégedett Goody-Coo megtanít arra, hogy a boldogság bizony belülről fakad. A pozitív gondolkodásmód pedig átsegít a nehéz és szomorú helyzeteken, és hozzájárul a lelki és testi egészséghez.

 • Dormeo Emotion Mini Owl II

  BLUSHY-HOO

  Blushy-Hoo általában szégyellős, csendes bagoly. Az új helyzetekben néha kényelmetlenül érzi magát és nehezen is ismerkedik, így pontosan tudja, hogy milyen nehéz megnyílni ezekben a helyzetekben.

  A hófehér, félénk Blushy-Hoo bátorságot ad gyermekednek, hogy könnyebben ismerkedjen másokkal és megtanítja arra, hogy lehet egyszerre félénk és beragyogtathatja mások napjait.

A lelki egészség előnyei

A kutatások is megerősítik, hogy az egészséges érzelemkezelés segíthet boldogabb és teljesebb életet élni. Azok az emberek, akik eligazodnak a saját és mások érzelmei között:

 • Boldogabb, stabilabb kapcsolatokat építenek.
 • Nagyobb az önbizalmuk, pozitív érzelmekkel viseltetnek maguk iránt és bizakodóbban tekintenek a jövőbe.
 • Sikeresebbek az iskolában és a munkahelyen.
 • Kevesebb viselkedési problémával kell megküzdeniük.
 • Jobban figyelnek és összpontosítanak.
 • Pihentetőbbek az éjszakáik és aktívabbak a nappalaik.
Dormeo Emotion Mini Owl II

Két új érzelemmel bővült a kollekció

Az Dormeo bagolycsalád legújabb tagja az elégedettséget kifejező, zöld Goody-Coo és a félénkséget képviselő, fehér Blushy-Hoo. Mindegyik bagolynak saját személyisége van, és lehetetlen nekik ellenállni. Tökéletes társ gyermekednek alváshoz, játszáshoz és utazáshoz.

Dormeo Emotion Mini Owl II

Bárhová elvihető és egyszerű tisztán tartani

Az összes mini bagoly 16 cm magas és 14 cm széles, belefér a kabátzsebbe vagy a kis hátizsákba, így számtalan kalandra elkísérheti a gazdáját. Modern Wellsleep mikroszálakból álló töltetének köszönhetően nemcsak puha, de 30°C-on mosógépben mosható, így akármennyit szeretgették és akárhányszor vitték ide vagy oda, mindig higiénikus maradhat.

Dormeo HOO-HOO Hangulatbaglyocskák – 3 az 1-ben

A kedvenc Hangulatbaglyok még nagyobb méretben! Görgess lejjebb.

 • Dormeo Emotion Mini Owl II

  Blushy-Hoo

 • Dormeo Emotion Mini Owl II

  Goody-Coo

Ismerd meg GOODY-COO és BLUSHY-HOO nagyobb testvérét is

Az ismert színek és érzelmek nagyobb plüssfigurái - pihe-puha takaróval.

ITT nézd meg őket

IDE KATTINTVA pedig a Dormeo bagolycsalád összes tagját megismerheted

Dormeo Emotion Mini Owl II
Technikai információ
Anyag 100% poliészter, Wellsleep® advanced mikroszál
Dormeo program nappali
Kiegészítő jellemzők Mosógépben 30°C-on mosható
Méret(ek) Magasság: kb. 16 cm; Szélesség: kb. 14 cm
Üzleteink
A készletek folyamatos bolti értékesítése miatt a weboldalon látható készletek és a tényleges bolti készletek eltérhetnek egymástól, ezért kérjük, érdeklődj telefonon az adott bolt telefonszámán.

Vásárlók véleményei (1 Vélemények)

5

1 vélemény

1 termék

Hogyan értékelnéd ezt a terméket? *

1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Klári

www.dormeo.hu

Pihe-puha baglyok
Élőben is nagyon cukik és pihe-puhák! Imádja a lányom.