Club5* tagság
0
0 Ft
Losd fsdf sd
A kosarad üres.

Hogyan válasszon védőhuzatot a matracához?

A jól megválasztott védőhuzat segítségével megnő a matrac élettartama, az ágy megőrzi frissességét, ugyanakkor kényelmes és puha marad. Ezt az útmutatót azért állítottuk össze, hogy az igényei és esetleges egészségügyi problémái alapján segítsünk kiválasztani az Önnek megfelelő Dormeo matravédőt.

Fiatalok és felnőttek számára

Az olyan fiatalok és felnőttek számára, akiknek nincsenek különösebb egészségügyi problémáik, a pamut matracvédőt ajánljuk, mert véd a foltok, a nedvesség és a por felgyülemlése ellen. Használata főként a nyári hónapokban ajánlatos, amikor hajlamosak vagyunk többet izzadni, de akkor is, ha ágyban fekszünk influenzával.

A Dormeo ajánlata: Aloe Vera pamut matracvédő. A 85% pamutot tartalmazó védőhuzat puhaságot és védelmet nyújt, és segít szabályozni az izzadságot. 60°C-on mosható. A huzaton található elasztikus pántok segítségével könnyen felhúzható a matracra. Minden méretben kapható.

Gyerekek, inkontinenciában szenvedők és idősek számára

Ha megvan rá az esély, hogy alvás közben a matrac átnedvesedik, a vízhatlan védőhuzat használatát ajánljuk. 100%-os védelmet nyújt a nedvesség, a foltok és a kellemetlen szagok ellen.

A Dormeo ajánlata: Total vízhatlan matracvédő. A 100%-ban vízhatlan és lélegző felület gyerekágyak, pelenkázó asztalok, kanapék, inkontinenciában szenvedők vagy idősek ágyának védelmére szolgál. A huzat felső rétege puha és bőrbarát. A huzat 60°C-on mosható. Praktikus cipzár gondoskodik a pontos illeszkedésről. Pamut és Tencel huzattal, minden méretben kapható.

Allergiában szenvedők számára

A por vagy poratka allergiában, illetve az asztmában szenvedők gyakran tapasztalnak allergiával kapcsolatos problémákat alvás közben. Ez a helyzet különösen akkor fordul elő, ha védelem nélküli ágyon alszanak. Hogy enyhüljenek a problémáik, és a matrac is tiszta maradjon, az antiallergén védőhuzat használatát javasoljuk, amely magas hőfokon mosható, így elpusztítja az allergéneket, például a poratkákat.

A Dormeo ajánlata: Silver matracvédő. A 100% poliészter védőhuzatot az allergiában vagy asztmában szenvedők által használt matracok védelmére ajánljuk. A huzat felső rétege puha és bőrbarát. A huzat 60°C-on mosható vagy vegytisztítható. A huzaton található elasztikus pántok segítségével helyezhető a matracra. Minden méretben kapható.

Azok számára, akik a természetes anyagokat kedvelik

Ha az Ön számára fontos a száraz, higiénikus alvási környezet, és a jól szellőző, természetes anyagok, ne keressen tovább!

A Dormeo ajánlata: Bamboo matracvédő. A bambusz erős, rugalmas és tartós anyag. A Bamboo matracvédő huzata 100% bőrbarát pamut. Természetességével csak puhasága és könnyűsége vetekszik. A szövetbe kevert anti-allergén Wellsleep rostok puhává és süppedőssé teszik. A négy elasztikus sarokpánt pontos rögzítést tesz lehetővé.