VÁSÁRLÁS KATEGÓRIA SZERINT
Üzleteink
Club5* tagság
0
0 Ft
Losd fsdf sd
A kosarad üres.

Mi kell a minőségi alváshoz?

A minőségi alvást gyakran csak akkor hiányoljuk, ha nincsen benne részünk. Az álmatlanság többnyire a hibás vagy nem megfelelő matrac, rossz párna, vagy nem megfelelő ágyrács következménye. Ahhoz, hogy meg tudjunk birkózni a mindennapi élet terheivel, pihennünk kell. Ezt csak úgy tudjuk megtenni, ha az egész alvási környezetünk kellemes és egészséges.

A Dormeónál mindent megtalál, amire az egészséges alvási környezethez szüksége van

Ahhoz, hogy kényelmesen tudjon aludni, olyan alapra van szüksége, amely megfelelően támasztja alá a fejét és a testét:

  • minőségi matracra, amely biztosítja a testének a szükséges alátámasztást és kényelmet,
  • párnára, amely megfelelően megtámasztja a vállát, a nyakát és a fejét,
  • ágyrácsra, amely jó szellőzést biztosít, és megfelelő helyzetben tartja a matracot,
  • egy megfelelő takaróra, paplanra vagy ágytakaróra.

Csúcsminőségű matrac: a jó alvás alapja, hogy reggel semmije se fájjon

Kétségkívül a matrac minden ágy alapja. Jó matrac nélkül képtelenség jól aludni, mert ha hosszú órákon keresztül fekszünk egy kényelmetlen felületen, a testünk nem pihen, hanem állandóan a kényelmes testhelyzetet keresi. Ennek az lehet az eredménye, hogy reggel fáradtan és ingerlékenyen ébredünk, ami azt jelenti, hogy bal lábbal kezdjük a napot.

Fontos, hogy ne vegyük természetesnek a kényelmes, megbízható matracot, amely alvás közben vigyáz a testünkre. Ha segítségre van szüksége a választásban, olvassa el a Hogyan válassza ki a megfelelő matracot című tájékoztatónkat.

Hogyan javíthat az alvás minőségén a gondosan megválasztott párna?

Ha úgy határoz, hogy új matracot vásárol, de közben rossz minőségű párnát használ, nem fogja megoldani az alvási problémáját. Sőt, az is előfordulhat, hogy alvási problémái lesznek, vagy a problémái súlyosbodni fognak. Ha a feje nem megfelelő tartásban fekszik, fájdalom alakulhat ki a gerince felső részén, a nyakában és a vállaiban. A helyesen megválasztott párna tehermentesíti a nyakizmokat, mivel azoknak nem kell többé alvás közben megfeszülniük annak érdekében, hogy csökkentsék a vállra és a gerinc felső részére nehezedő nyomást.

A Dormeo párnákat azért fejlesztettük ki, hogy megfelelő helyzetben tartsák a nyakat és a fejet, és maximális alátámasztást biztosítsanak számukra. Választhat anatómiai kialakítású, vagy klasszikus párnát. Mindkét fajta minőségi anyagokból készül, és tartós.

Javasoljuk, hogy először olvassa el a Hogyan válassza ki a megfelelő párnát című tájékoztatónkat.

Az ágyrácsra azért van szükség, hogy teljes alátámasztást biztosítson a gerince, és megfelelő szellőzést a matraca számára

Az ágyrács feladata, hogy teljes kényelmet, megfelelő alátámasztást és a matracnak hosszú élettartamot biztosítson. Megakadályozza, hogy a nedvesség megmaradjon a matracban, és ezzel nagymértékben csökkenti a baktériumok és a penész megtelepedésének valószínűségét.

Engedje, hogy a paplan felmelegítse és megnyugtassa bőrét

Minden ágy legjobb része egy jó meleg paplan, amely puhaságba és kényelembe burkolja testét. A Dormeónál számos paplan közül választhat. Ezek pamutból, selyemből, TENCEL®-ből, pelyhes Wellsleep® mikroszálból és egyéb anyagokból készülnek. Egy ilyen gazdag választékban bizonyára megtalálja az Önnek leginkább megfelelő paplant.

Ha segítségre van szüksége a választáshoz, olvassa el a Hogyan válassza ki a megfelelő paplant című tájékoztatónkat.

Mi a Dormeónál az ön egészségét és jó közérzetét tartjuk leginkább szem előtt, ezért olyan egészséges alvási megoldásokat fejlesztettünk ki, amelyek kényelmesek és megfizethetők.