Club5* tagság
0
0 Ft
Losd fsdf sd
A kosarad üres.

Hogyan válassza meg a tökéletes alvási környezetet gyermeke számára?

Ha a megfelelő bútort és felszerelést szeretné kiválasztani a gyermeke szobájába, ügyeljen rá, hogy az biztonságos, megbízható és ártalmatlan legyen. Ez a használati útmutató abban kíván segíteni Önnek, hogyan válassza ki a megfelelő alvási környezetet és kiegészítőket a gyermeke számára.

Fontos a helyes matracválasztás

A megfelelő matrac az alapja annak, hogy gyermeke egészségesen, nyugodtan és zavartalanul tudjon aludni.

  • A gyermek születése utáni néhány hónapban különösen ajánlott, hogy kemény felületű matracot válasszon, hogy a baba orra ne süppedjen bele a matracba. A hirtelen csecsemőhalál gyakori oka a fulladás, mivel előfordul, hogy a baba elfelejt levegőt venni, ha túlságosan puha felületre fektetik.
  • Később, amikor a gyermek már legalább egyéves, és magától fel tudja emelni a fejét, alhat puhább felületen; ez készülhet puha Ecocell habból vagy elasztikus memóriahabból.

Válasszon antiallergén tulajdonságokkal rendelkező termékeket

Minden felszerelésnek, amit a gyermeke használni fog, antiallergén tulajdonságokkal kell rendelkeznie, hogy ne alakulhasson ki nála poratka allergia vagy asztma. A poratkák gyorsan megtelepednek a matracban, a plüss játékokban és a paplanban, és allergiát válthatnak ki, amely gyermeke egész életét végigkíséri. Úgy tudja ez ellen megvédeni gyermekét, ha poratka elleni védelemmel ellátott alvási kiegészítőket és felszereléseket használ.

Tartsa az ágyat szárazon

Fontos, hogy a gyermek ágyát védjük a nedvességtől, mivel a nedves matrac a baktériumok melegágya. Vásárlás előtt győződjön meg róla, hogy a matrac szerkezete lehetővé teszi-e a folyamatos szellőzést. Ha csecsemők vagy kisgyermekek számára vásárol matracot, olyat válasszon, amelynek levehető és mosható a huzata. Tanácsos vízhatlan huzatot is használnia, hogy megvédje a matracot a nedvességtől.

A Dormeo ajánlata:

  • Dormeo matracvédők,
  • Ecocell matrac, amelynek szerkezete lehetővé teszi a matrac szellőzését. Válassza a Siena gyerekmatracot.

Hogy még szebbé varázsolja a hálószobáját, és kellemes környezetet teremtsen az alváshoz, tekintse meg takaróink, paplanjaink és ágytakaróink színes választékát. Ne hagyja ki vonzó, modern ágyneműinket sem, amelyek még a legigényesebb vásárlót is le fogják nyűgözni!