VÁSÁRLÁS KATEGÓRIA SZERINT
Üzleteink
Club5* tagság
0
0 Ft
Losd fsdf sd
A kosarad üres.

Gyermekeknek

MESÉS ÁLMOK A LEGKISEBBEKNEK

Minden szülő tudja, milyen fontos az alvás a gyerekeknek. Mi is! Ezért minőségi anyagokból készült, átgondolt tervezésű termékekkel járulunk hozzá a kicsik pihenéséhez.

Rendezés Szűrés a következőkre

31 termék

Bezár
Oldal:
  1. 1
  2. 2

31 termék

Bezár
Oldal:
  1. 1
  2. 2

Dormeo termékek gyerekeknek – a jó alvás a kicsiknek is jár

Gyermeke pihenését minden szülő kiemelten fontosnak tartja. A szervezet alvásidőben regenerálódik és készül fel a következő napra. Ha egy gyerek rosszul alszik, veszít az energiájából, romolhat az iskolai teljesítménye, sőt, az immunrendszere is legyengülhet. A minőségi pihenés viszont segít megőrizni a kicsik mentális és testi egészségét, pozitívan befolyásolja a viselkedést, hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez, erősíti a koncentrációs képességet, javíthatja a közérzetet, sőt, segíthet elkerülni a depressziót és az elhízást.


A Dormeo alvásszakértő márka a kezdetektől fontosnak tartja nemcsak a felnőttek, hanem a gyermekek minőségi pihenését is. A gyerekszobákba készített termékei nemcsak minőségiek, hanem kedvesek és szerethetők is.

 

A gyerekpárnákat, gyerekpaplanokat érdemes sűrűn mosni és 2 évente cserélni, hogy megőrizzük az alvási környezet frissességét és higiéniáját. Fontos, hogy a gyerekek ágyneműje olyan kiváló minőségű anyagokból készüljön, amelyek nem okoznak bőrirritációt vagy allergiát, és megfelelően szellőznek. A Dormeo a legmodernebb, bőrbarát hálószobai anyagok felhasználásával készíti termékeit, hogy hozzájáruljon a mély alváshoz és az izgalmas álmokhoz.

 

Egyik legnépszerűbb anyagunk, a Wellsleep® mikroszál töltet pelyhes puhasággal burkolja be a gyerekeket alvás közben. A szálak egyedi keresztszerkezete mini légzsebek kialakulását teszi lehetővé, amelyek növelik a töltet térfogatát. A mikroszálak kitűnő hőmérséklet-szabályozó tulajdonsággal rendelkeznek, alig szívnak magukba nedvességet és jól szellőznek, ezért a belőlük készült paplan és párna folt- és penészálló.

 

Válassz kényelmes babamatracot, jól támasztó gyerekmatracot, színes ágyneműt, gyerekpárnát, gyerekpaplant, puha memóriahabos gyerekszőnyeget vagy cuki plüssfigurákat és ajándékozd a legtöbbet gyermekednek: a pihentető alvás élményét!

 

Ha gyermeked régi ágyon vagy kanapén alszik, tedd kényelmesebbé fekhelyét egy Dormeo fedőmatraccal. Ami pedig garantáltan elvarázsolja a kicsiket és nagyokat, az izgalmas kiegészítőink színes választéka: dobd fel a gyerekszobát, a nappalit vagy a teraszt egy mutatós dísztakaróval vagy válassz egy praktikus Dormeo táskát az új élményekhez.