VÁSÁRLÁS KATEGÓRIA SZERINT
Üzleteink
Club5* tagság
0
0 Ft
Losd fsdf sd
A kosarad üres.

GYIK

Általános kérdések

K: Hogyan vehetem fel Önökkel a kapcsolatot?

  • E-mail: Csapatunk várja az Ön kérdéseit és észrevételeit. A nekünk küldött e-mailekre az érkezés sorrendjében válaszolunk, és igyekszünk ezt a lehető leggyorsabban megtenni.
   Írjon e-mailt a Dormeo csapatának: contact@dormeo.hu

   A termékekre, márkákra, sajtómegjelenésekre vonatkozó kérdésekre e-mailben tudunk a leggyorsabban válaszolni.
 • Telefon: Hívjon minket, és mi örömmel válaszolunk kérdéseire és észrevételeire.

  Rendeléseit telefonon is könnyedén leadhatja. Várjuk hívását a következő telefonszámon: 06/1-452-5186 (H-P: 8.00-17.00, Szo-V:9.00-13.00).

K: Van bármilyen előnye az ügyfélfióknak?

Úgy hisszük, van. Ráadásul igen sok!

 • Egy új megrendelésnél Önnek nem kell az adatait ismételten megadnia, így a vásárlás gyorsabb, és lényegesen könnyebbé válik.
 • Elkészítheti kívánságlistáját, és könnyen hozzáadhatja az Önt érdeklő termékeket.
 • Megnézheti e-mail feliratkozásait, amelyeket egyszerű módon meg is szüntethet.
 • Megtekintheti aktuális utalványait és kuponjait, amelyeket beválthat.
 • Mindenkinél hamarabb értesülhet a legjobb akciókról.

K: Honnan tudhatom, hogy a vásárlás biztonságos Önöknél?

Garantáljuk Önnek, hogy a vásárlás folyamatának minden egyes lépése 100%-ig biztonságos. Személyes adatait teljes mértékben megvédjük.

A témával kapcsolatos további információkért kérjük, olvassa el a Biztonságos vásárlás garancia, a Biztonságos vásárlás, az Adatvédelmi nyilatkozat és az Általános vásárlási feltételek menüpontokat.

K: Hogyan írhatok egy termékről vásárlói véleményt?

Egy termékről roppant könnyű véleményt beküldeni. Görgessen le az oldalon, és kattintson az "Írja meg nekünk véleményét!" linkre, majd gépelje be a megosztani kívánt visszajelzést.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy csak az ügyfélfiókba való bejelentkezés után tud véleményt írni. Ha Ön még nem rendelkezik ügyfélfiókkal, kattintson ide, és hozzon létre egyet.

Kérjük, a véleményküldéssel kapcsolatos jogi információkért olvassa el a Felhasználási feltételek menüpontot.

K: Hogyan lájkolhatom a Facebook oldalukat?

Facebook oldalunk lájkolásához kattintson ide. Köszönjük!

K: Hogyan iratkozhatok fel az e-mail listájukra?

Az e-mail listánkra történő feliratkozáshoz kattintson ide. Köszönjük!

K: Hogyan iratkozhatok le az e-mail listákról?

Ha a jövőben nem szeretne tőlünk több e-mailt (ajánlatokat, cikkeket, stb.) kapni, kérjük, jelentkezzen be ügyfélfiókjába, kattintson a "Hírleveleim" menüpontra, ahol e-mail feliratkozásait egyszerűen kezelni tudja.

Kérjük, jól gondolja meg, mert ha egyszer leiratkozott egy e-mail listáról, nem áll módunkban Önt arra visszatenni.

K: Hogyan használhatom a kapott kuponokat?

A kuponok használata roppant egyszerű.

 1. Megrendeléskor a fizetés első lépésénél látni fogja a kupon helyét.
 2. Másolja be a kuponkódot a megfelelő mezőbe, majd kattintson a "Kupon beváltása" gombra.
 3. A kupon által elérhető előny, kedvezmény, stb. automatikusan megjelenik a jobb oldalon, az árinformáció mellett.

Olvassa el a kupon használati feltételeiről a Felhasználási feltételeket.

Termékek – matracok

K: Honnan tudom, hogy a matrac melyik felét kell felfelé fordítanom?

Minden matracon található egy címke, melynek segítségével a megfelelő pozícióban helyezheti el matracát. Ha a matracnak mind a két oldala használható, a címke azt is jelzi, hogy melyik oldal puhább, és melyik keményebb.

K: Hogyan használjam a földelőkábelt?

Ha matracához földelőkábel is tartozik, csatlakoztassa azt a legközelebb eső, földelt tárgyhoz, például a radiátorhoz. Így levezetheti a súrlódás által keletkező sztatikus elektromosságot, illetve megakadályozhatja, hogy a por és a poratkák lerakódjanak.

K: Hogyan tisztíthatom a matracomat?

Ha a matrac huzata levehető, távolítsa el azt a cipzár segítségével, és olvassa el a bevarrt címkén található tisztítási utasításokat. Ha a címke tartalmazza a "mosógépben mosható" szimbólumot, a huzatot kimoshatja a mosógépben. – Ne feledje ellenőrizni a megengedett mosási hőmérsékletet.

K: Mi a helyzet akkor, ha a felhasználó súlya nagyobb, mint a matrachoz ajánlott terhelés?

Minden matracunk 130 kg-os terhelési teszten esett át. Mivel a teszt eredményei megfelelőek voltak erre a súlyra, nem gondoljuk, hogy magasabb terhelés problémát jelentene.

K: Lehetséges nem szabványos méretet is rendelni?

Igen, lehetséges. Az előrelátható várakozási idő 3 hónap.

K: Milyen különbségek vannak a Dormeo matracok között?

A Dormeo matracokat vásárlóink igényének megfelelően alakítottuk ki. A matracok különböző anyagokból készültek, belsejük felépítése eltérő, egyszeres vagy többszörös terhelési zónákkal rendelkeznek, huzataik nedvszívó vagy baktérium- és folttaszító tulajdonságai eltérőek, ahogyan az általuk biztosított sztatikus elektromosság elleni védelem is más.

A Dormeo matracok különböző alakúak és méretűek, hogy mindenki megtalálja az ágyához megfelelő matracot. Mindenki számára van matracunk – a puhább vagy keményebb alvási felületet kedvelők, az allergiában szenvedők számára is.

Csak böngésszen a Dormeo kínálatában, és mi biztosak vagyunk abban, hogy nálunk megtalálja az igazit.

K: Milyen magasak a matracok?

A Dormeo matracok magassága különböző. Tekintse meg az egyes matracok technikai jellemzőinél leírt részleteket.

K: Milyen kemények a matracok?

 • Az Aloe Vera matrac a legkeményebb a Dormeo matracok közül. Egy Aloe Verával kezelt, kemény Ecocell belsőből, valamint huzatból áll.
 • A Memory 2+12 Fresh közepesen kemény matrac. Az optimális, kiegyensúlyozott kombináció eléréséhez a Memory 2+12 Fresh matracot kétféle anyagból gyártják, amelyek funkciójukat tekintve kiegészítik egymást: 12 cm elasztikus Ecocell® matracbelső és 2 cm memóriahab a matrac huzatába varrva.
 • A 3 alátámasztási zónával rendelkező iMemory Silver matracnak egy keményebb, dupla Ecocell belseje, illetve egy puhább, memóriahabos oldala van. Huzatának szálai Climalite kezelést és ezüstbevonatot kaptak. Az előbbinek köszönhetően magába szívja a felesleges nedvességet, az utóbbi révén pedig véd a baktériumok ellen.

K: Miért ilyen nagy az Aloe Vera és az iMemory Silver matracok közötti árkülönbség?

Az Aloe Vera egy alapmatrac, ami 1 Ecocell belsővel és mindössze egyetlen zónával rendelkezik. Az iMemory Silver ezzel szemben egy technológiailag összetettebb, Ecocellből és hőszabályzó memóriahabból készült, dupla, megfordítható belsővel és 3 zónával rendelkező matrac. Huzatának szálai ráadásul ezüstkezelést kaptak, ezért ez a matrac jobban szívja a nedvességet, és a baktériumok ellen is véd.

Az iMemory Silver matrac ezenkívül levehető, mosható huzattal rendelkezik, míg az Aloe Vera nem.

K: Alkalmas az Aloe matrac allergiában szenvedők számára?

Igen. A CleanEffect kezelésnek köszönhetőenaz Aloe Vera matracok védelmet nyújtanak a poratkák és más allergénekkel szemben.

K: Elvesztik hatásukat az iMemory matrac huzatának mikrokapszulái a mosás után?

Nem, a mosás nem befolyásolja a hatást.

K: Milyen hosszan tart az Aloe Vera hatása a matrachuzatban?

Az Aloe Vera impregnálás hatása tartós és állandó.

K: Mi a memóriahab, és milyen előnyei vannak?

A memóriahab egy csúcstechnológiájú anyag, amit a NASA fejlesztett ki annak érdekében, hogy az űrhajósok testére minél kisebb nyomás nehezedjen a felszállás során.

A memóriahab hőre érzékeny anyagból készül. Hőérzékenysége teszi lehetővé, hogy a matrac képes legyen idomulni a rajta alvó ember testének alakjához és testsúlyához. A hőmérséklet emelkedésével a memóriahab puhábbá válik, és ezáltal rendkívül pihentető éjszakai alvást tesz lehetővé.

A memóriahab további jótékony hatásaihoz tartozik, hogy csökkenti a testben keletkező fájdalmat, és segít megelőzni a végtagok elgémberedését. Szerkezete miatt tökéletesen alkalmazkodik a test körvonalaihoz, egyenletesen elosztja a testre nehezedő nyomást, annak megszűntével pedig visszanyeri eredeti formáját. A test fájdalompontjainak átlaghőmérséklete magasabb, mint más testrészek hőmérséklete, és ez a szervezet fájdalommal való megküzdésének egy természetes, biológiai módja. Mivel a memóriahab a test ezen pontjainál nagyobb arányban változtatja meg a formáját, csökken a fájdalompontokra nehezedő nyomás, így a hab elősegíti a gyorsabb gyógyulást.

A memóriahab segít az alvónak ideális testhelyzetben elhelyezkedni, és fekvés közben megfelelő helyzetben tartja a gerincet. Az alvás közben felvett helyes testtartás hosszú távon számos gerincprobléma kialakulásától óv meg. Egy megfelelő matrac pedig a hátfájdalmak megelőzésében is segítséget nyújt.

K: Kimoshatom a memóriahabot?

Nem.

K: Milyen sűrűségű a memóriahab?

A memóriahab sűrűsége az adott terméktől függően eltérő. Általában 30 - 36 kg/m3, de az Octaspring matracoknál ez az érték 80 kg/m3. Tekintse meg a termékek oldalán található technikai információkat.

K: Ágyrácsra kell tenni a matracot?

Határozottan azt javasoljuk, hogy matracát ágyrácsra helyezze. A matrac ezáltal mindig megfelelően szellőzik, az ágyrács pedig további megtámasztást nyújt a test számára.

Ha Dormeo ágyrácsot vásárol, azt Dormeo matraca jótállásának kiterjesztésével köszönjük meg. További információkért kérjük, olvassa el a Felhasználási feltételek menüpontot.

K: Mire terjed ki a matracra vonatkozó jótállás?

A matracokra vonatkozó jótállást két részre bonthatjuk:

 • a matracbelsőre vonatkozó (1-2-3 év) jótállás gyártási hiba esetére
 • átvételkor észlelt egyéb problémára

K: Az új matracokra vonatkozó jótállás miért rövidebb idejű?

A matracok és áraik differenciálása marketingdöntés volt. A legegyszerűbb és legalacsonyabb árú matracok jótállási ideje a legrövidebb, míg a fejlettebb és drágább matracokra hosszabb jótállási idő vonatkozik.

Termékek – fedőmatracok

K: Kell tennem a fedőmatrac alá egy extra lepedőt?

Nem. A fedőmatracot közvetlenül a matracra, a lepedőt pedig a fedőmatracra helyezheti.

Termékek – párnák

K: Miért keményedik meg a memóriahabból készült párna hidegben?

A memóriahab egy hőre érzékeny anyag, ami azt jelenti, hogy reagál az Ön testhőmérsékletére. Hidegben kemény, melegben puha. Ha a memóriahabot eltávolítják a hő forrásától, ismét megkeményedik.

K: Mi a különbség a memóriahabból készült és a Wellsleep szálat tartalmazó párnák között?

A memóriahabból készült párnák felveszik a test formáját, a fej alatt keményebb felület található. A Wellsleep egy pelyhes, libatollra hasonlító mikroszál. A Wellsleep mikroszál rendkívül puha, szellős és extra térfogatot ad a párnának.

Vagyis a memóriahab párnák általában keményebbek, a Wellsleep párnák pedig puhábbak és pelyhesebbek.

K: Melyik párna a legmegfelelőbb számomra?

A párna kiválasztása az Ön igényeitől függ, de általában azt szoktuk javasolni, hogy a következő szempontok alapján válasszon párnát: anatómiai vagy klasszikus forma, alvási pozíció (hanyatt, hason vagy oldalt), előnyben részesített anyag, és keménység (puha vagy kemény). A Termékválasztó segítségével, különböző szempontok megadásával Ön könnyedén megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelő párnát.

K: Mi a különbség az ortopédiai és az anatómiai párnák között?

 • Az ortopédiai párna megfelelő alátámasztást biztosít, és megakadályozza, hogy a test helytelen pozícióban feküdjön.
 • Az anatómiai párna átöleli a testet, és felveszi a test alakját.

Anyagok

K: Hogyan használják fel az Aloe Verát a termékeikben?

A természet ajándékának számító Aloe Verával gondosan kezelt matracbelsőink, huzataink és párnáink ennek az ősi növénynek köszönhetően kivételes puhaságot nyújtanak alvás közben.

Az Aloe Vera kezelés nemcsak regenerálja a szöveteket, hanem selymes tapintású, és természetes alvási környezetet biztosít.

Legfőbb jellemző: puhaság

Legfőbb előny: sima szövetfelület és alvási környezet

K: Hogyan használják fel a bambuszt a termékeikben?

Az antibakteriális és nedvszívó bambuszrostok természetes hőmérséklet-szabályozó tulajdonságának köszönhetően a paplanok, párnák és matracok nyáron és télen is tökéletesen használhatók. Mivel a bambusz a pamutnál vagy a viszkóznál is hatékonyabban vezeti el a nedvességet, száraz és egészséges alvási környezetet biztosít.

Ez az alapanyag ráadásul fenntartható és környezetbarát is.

Legfőbb jellemzők:

 • antibakteriális
 • az anyag részben természetes anyagokból készült, és hatékony nedvszívó tulajdonságokkal rendelkezik

Legfőbb előnyök:

 • száraz alvási környezet
 • kényelmes és ellazít

Kiegészítő jellemző:

 • rendkívül nedvszívó

Kiegészítő előny:

 • csökkenti a verejtékezést, így az ágynemű friss marad

K: Hogyan használják fel a pamutot a termékeikben?

A Dormeo pamut ágyneműi (párnahuzatok, paplanhuzatok, lepedők, stb.) azok számára készültek, akik a tiszta és természetes alvásélményt részesítik előnyben. Pamutszöveteink természetesen harmonikusak, a huzatok még az érzékeny bőrhöz is gyengédek, és nagyon kellemes tapintásúak. A tartós és erős pamut természetesen lélegző alvási környezetet teremt, és a legmagasabb fokú puhaságot és rugalmasságot biztosítja.

Fő jellemző:

 • természetes

Fő előny:

 • kellemes érzet

Kiegészítő jellemzők (fontossági sorrendben):

 • erős, tartós
 • nedvszívó

Kiegészítő előnyök (fontossági sorrendben):

 • könnyen kezelhető, praktikus, strapabíró
 • kényelmes alvási környezet

K: Hogyan használják fel a selymet a termékeikben?

Ez a luxusszál már i.e. 6000 évvel ezelőtt is az egyik legnagyobb kényeztetést jelentette az emberiség számára. Rugalmasságának, ellenállóképességének, kellemes tapintásának és puhaságának köszönhetően az egyik legértékesebb és legszebb ágynemű-alapanyagnak számít. Ez a remek, csillogó anyag megtartja a test melegét, jelentős mennyiségű nedvesség felszívására képes, kivételes alvási környezetet nyújt, és tökéletes választás a puhaságot, a kellemes közérzetet kedvelők számára.

Fő jellemző:

 • nagyon könnyű

Fő előny:

 • puha, kellemes és hihetetlenül meleg

Kiegészítő jellemzők (fontossági sorrendben):

 • természetes
 • csillogó
 • megfelelő kezelés esetén tartósabb a többi ágyneműnél

Kiegészítő előnyök (fontossági sorrendben):

 • egyedülállóan természetes érzést nyújt
 • csodálatosan szép
 • tartós

K: Hogyan használják fel az ezüst bevonatú szálakat a termékeikben?

Az ezüst bevonatú szálakat a Dormeo matracok, párnák és paplanok huzatába szövik bele. A szövet ennek ellenére megőrzi eredeti tulajdonságait, és ugyanolyan puha marad, mint más textíliák, ám az ilyen huzat rendelkezik a tiszta ezüst minden előnyével is. Az ezüst bevonatú szálakat tartalmazó huzat antibakteriális, és segít megelőzni a kellemetlen szagok kialakulását. Az Ön alvási környezete ennek köszönhetően friss marad, ezáltal stresszmentes, nyugodt pihenést biztosít.

Fő jellemző:

 • antibakteriális

Fő előny:

 • egészséges és biztonságos alvási környezet

Kiegészítő jellemző:

 • megelőzi a szagképződést

Kiegészítő előny:

 • friss alvási környezet

K: Hogyan használják fel a TENCEL® rostokat a termékeikben?

A Tencel® rost egy, a paplanokhoz és párnákhoz használt természetes töltet. A természetes Tencel rost puha, mint a selyem, erős, mint a poliészter, hűvös, mint vászon, meleg, mint a gyapjú és nedvszívó, mint a pamut. Mivel gyártása nem szennyezi a környezetet, a Tencel® rost áttörést jelent a textilgyártás technológiájában, és az egyik legkorszerűbb, élvonalbeli megoldásnak számít.

Alapanyaga a cellulóz, és mind paplanokhoz, mind pedig párnákhoz tökéletes, mivel rendkívül puha, és kiválóan szellőzik. A levegő könnyen áthalad rajta, így tökéletes alvást és pihenést biztosít.

A Tencel® szálak puhaságukkal, remek nedvszívó tulajdonságukkal és a meleg megtartásával járulnak hozzá az optimális alvási környezet kialakításához. Maga a rost biológiailag 100%-ban lebomlik, így egy ilyen töltettel rendelkező ágynemű nagyszerű választás minden környezettudatos fogyasztó számára.

Fő jellemzők:

 • természetesen hűsít
 • megakadályozza a baktériumok elszaporodását
 • vegyszermentes

Fő előny:

 • friss és száraz alvási környezetet teremt
 • egészséges
 • természetes

Kiegészítő jellemzők (fontossági sorrendben):

 • puha, mint a selyem, erős, mint a poliészter, hűvös, mint a len, úgy tartja a meleget, mint gyapjú, és olyan kiváló nedvszívó, mint a pamut
 • biológiailag lebomlik
 • előállítása környezetbarát módon történik

K: Hogyan használják fel a Wellsleep Advanced mikroszálakat a termékeikben?

 

 

 

 • könnyű és meleg

 

 • olyan, mint a pehely

 

 • könnyen kezelhető

 

 • tisztítása egyszerű

K: Hogyan használják fel a gyapjút a termékeikben?

Ez ebből a vékony és ellenálló szálból készült termékek kiválóan szigetelnek. A gyapjú segít állandó szinten tartani a testhőmérsékletet, így tökéletes ágynemű-alapanyag. A gyapjúszálak kiváló szigetelőréteget alkotnak, ezáltal a testet melegen tartják, és azt mind hidegben, mind pedig melegben megfelelően védik. A gyapjúból készült ágynemű finom puhaságot és egyedülálló kényelmet nyújt az alváshoz.

Mivel a gyapjúnak nagy a nedvességfelvevő képessége, a bőrön száraz érzetet kelt még akkor is, amikor a gyapjúszövet jelentős mennyiségű nedvességet szív fel, így mindig száraz és meleg alvási környezetet biztosít. Mivel képes a bőrről elvezetni az izzadtságot, egész éjjel egyenletes hőmérsékletet biztosít a test számára.

Fő jellemző:

 • Természetes és minőségi

Fő előnyök:

 • Környezetbarát, fenntartható alapanyag, biológiailag lebomlik

Kiegészítő jellemzők (fontossági sorrendben):

 • hőszigetelő, enyhíti a reumatikus panaszokat
 • nedvességszabályozó
 • ellenálló

Kiegészítő előnyök (fontossági sorrendben):

 • egyenletes testhőmérsékletet biztosít
 • tartós

K: Hogyan használják fel a merinót a termékeikben?

A rendkívül puha és kényelmes merinó gyapjú a több ezer éves evolúció és a szelektív állattenyésztés eredménye. A Dormeo merinó gyapjúból készült termékei a hagyományos gyapjúhoz képest vékonyabbak és nagyon kellemes tapintásúak.

A merinó rendkívül jól szellőző anyag, ami száraz és meleg érzetet biztosít. Hatékonyan vezeti el a nedvességet a bőrről, így megbízhatóan száraz, kellemes és kényelmes alvási környezetet biztosít.

A bőrbarát, kellemes tapintású merinó gyapjú taszítja a port, és minden évszakban természetes hőszabályozással teszi kellemessé az alvási környezetet.

Fő jellemző:

 • természetes
 • rendkívül puha és kényelmes

Fő előnyök:

 • környezetbarát, fenntartható alapanyag, biológiailag lebomlik
 • gyengéd a bőrhöz

Kiegészítő jellemző:

 • ellenálló

Kiegészítő előnyök:

 • könnyen kezelhető, gépben mosható, tartós

K: Hogyan használják fel az Ecocell®-t a termékeikben?

Az Ecocell® egy csúcsminőségű, a test vonalaihoz alkalmazkodni képes, kiváló kényelmet biztosító anyag. Mindhárom irányban rugalmas, sejtes struktúrájának köszönhetően kiválóan szellőzik, mivel nem gátolja a levegő áramlását. Ez az erős anyag megtartja az alakját, akármilyen nyomás nehezedik is rá. Az Ecocell® hab elaszticitása révén a matrac leköveti a test egyedi vonalait. Maga az anyag újrahasznosítható, és kis súlyának köszönhetően könnyen kezelhető.

Fő jellemző:

 • kiválóan alkalmazkodik a test alakjához

Fő előny:

 • nagyon kényelmes alvást tesz lehetővé

Kiegészítő jellemzők (fontossági sorrendben):

 • hatékony szellőzést biztosít
 • újrahasznosítható
 • kis súlyú

Kiegészítő előnyök (fontossági sorrendben):

 • friss, száraz, egészséges alvási környezetet nyújt
 • környezetbarát
 • könnyen kezelhető

K: Hogyan használják fel az Ecogreen®-t a termékeikben?

A hagyományos matrachabok "zöld" alternatívája

Természetes, nyitott sejtszerkezetének köszönhetően az Ecogreen hab szabad utat enged a levegő áramlásának és lélegzővé teszi a belőle készült matracot. Tökéletesen alkalmazkodik a test körvonalaihoz, és erős, megbízható megtámasztást nyújt a gerincnek.

Rugalmasan adaptálódik a nyomáspontokhoz, ahol arra a testnek legnagyobb szüksége van. Előállítása természetes eredetű anyagok és szintetikus, újrahasznosított polimerhab kombinációjával történik. Az Ecogreen ezért jelent "zöld" alternatívát a hagyományos habokhoz képest, és így remek választás azok számára, akiknek egy matrac kiválasztásakor nemcsak saját jó közérzetük, de a természet védelme is fontos szempont. Az alvási környezetet egy szabadban töltött tavaszi naphoz hasonlóan frissen és tisztán tartja.

Fő jellemzők:

 • a hagyományos matrachabok "zöld" alternatívája
 • kiválóan alkalmazkodik a test alakjához

Fő előnyök:

 • előállítása természetes alapanyagok felhasználásával történik
 • rendkívüli kényelmet jelent az alvó test számára

Kiegészítő jellemzők (fontossági sorrendben):

 • hatékony szellőzést biztosít
 • újrahasznosítható
 • kis súlyú

Kiegészítő előnyök (fontossági sorrendben):

 • friss, száraz, egészséges alvási környezetet nyújt
 • környezetbarát
 • könnyen kezelhető

K: Hogyan használják fel a Memóriahabot® a termékeikben?

A viszkoelasztikus hab, vagy más néven memóriahab forradalmi változást jelent, és megváltoztatja azt a módot, ahogyan testünk alvás közben pihen. Mivel tökéletesen adaptálódik a vele érintkező test alakjához, így személyre szabott alvási környezetet biztosít. A testet minden alvási pozícióban a legnagyobb kényelmet nyújtó módon öleli körül. A Dormeo memóriahab matracai és párnái tökéletes megtámasztást biztosítanak anélkül, hogy az izmokra és csontokra nyomást gyakorolnának. Rendkívül kényelmesek, hipoallergének, így különösen kedvező megoldást jelentenek az allergiában szenvedők számára. A memóriahab ezen felül védelmet nyújt a poratkákkal szemben, ezáltal gondoskodik a kellemes és tiszta alvási környezetről.

Fő jellemző:

 • hőérzékeny

Fő előny:

 • körülöleli a testet

Kiegészítő jellemzők (fontossági sorrendben):

 • nem alakulnak ki rajta nyomáspontok
 • hipoallergén
 • újrahasznosítható

Kiegészítő előnyök (fontossági sorrendben):

 • rendkívüli kényelmet jelent az alvó test számára
 • bőrbarát
 • környezetbarát

K: Hogyan használják fel a viszkoelasztikus memóriahabot a termékeikben?

A memóriahab-gyártásban a legújabb technológiai áttörést jelentő, viszkoelasztikus memóriahab még tökéletesebben alkalmazkodik a testhez, ezáltal még nagyobb kényelmet nyújt. Viszkoelasztikus tulajdonságainak köszönhetően a memóriahab speciális, hőszabályozó tulajdonságokkal is rendelkezik, mivel a belsejében található mikrokapszulák segítenek alvás közben szabályozni a hőt. A matrachuzatba szőtt ezüstszálak védenek a baktériumok és az allergének ellen, valamint frissen tartják a matracot.

A viszkoelasztikus memóriahab kiváló feltételeket biztosít a gerinc és a csigolyák megfelelő pozíciójához, emellett megszünteti a nyomási pontokat, és csökkenti a fájdalom kialakulásának esélyét.

Fő jellemző:

 • hőszabályozó PCM mikrokapszulák
 • hőérzékeny

Fő előnyök:

 • szabályozza az alvási felület hőmérsékletét
 • körülöleli a testet

Kiegészítő jellemzők (fontossági sorrendben):

 • nem alakulnak ki rajta nyomáspontok
 • megelőzi a szagképződést
 • antibakteriális

Kiegészítő előnyök (fontossági sorrendben):

 • rendkívüli kényelmet jelent az alvó test számára
 • friss alvási környezet biztosít
 • egészséges

Rendelések

K: Hogyan rendelhetek a Webáruházból?

Válassza ki a terméket, majd kattintson a mellette lévő megrendelés gombra. Ezzel a termék a bevásárlókosarába kerül. A bevásárlókosárba helyezett termékek ott maradnak, amíg megrendeli vagy törli azokat, így Ön böngészhet tovább, és rendelhet újabb termékeket. A jobb felső ’Kosár' linken keresztül bármelyik oldalról visszatérhet.

A kosár oldalon leellenőrizheti, milyen termékek vannak a kosarában. Amennyiben valamelyiket el szeretné távolítani, kattintson a mellette lévő 'Törlés' linkre.

Ha mindent rendben talál, és már nem szeretne további termékeket a kosarába tenni, akkor kattintson a ’Megrendelés’ gombra a szállítási adatok megadásához.

A webáruházból történő megrendelés esetén a következő adatokat kell megadnia:

Vezeték
Keresztnév
E-mail cím
Telefonszám
Szállítási cím (megye, város, irányító szám, utca, házszám)
(Amennyiben a számlázási cím eltér a szállítási címtől, kérjük, a Megjegyzés rovatban szíveskedjen jelezni)

Ha mindennel kész van, kattintson a 'Megrendelés' gombra, és válassza ki a fizetés módját. Fizethet bankkártyával, készpénzzel a futárnak.

A megrendelés gomb megnyomásával véglegesíti a rendelést.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a webáruházban feltüntetett árak, csak a webáruházon keresztül történő vásárlás esetén érvényesek.

K: Hogyan kereshetek termékeket?

A weboldal tetején található keresőmezőbe írja be a keresett termék nevét. Kereshet szótöredékre is. Ha valamit nem talál, kérjük próbáljon meg más szóra keresni, illetve használja a weblap menüpontjaiban található termékcsoportosítást.

K: Mi történik akkor, ha több rendelést adok le egy nap? Ilyenkor egyszeri a postaköltség, illetve egy csomag fog érkezni?

Kérjük, ilyen esetben vegye fel a kapcsolatot vevőszolgálatunkkal a 061-452-51-29-es telefonszámon vagy a contact@dormeo.hu e-mail címen, ellenkező esetben a rendszer automatikusan külön megrendelésként fogja kezelni őket.

K: A hétvégén leadott rendelések mikor lesznek feldolgozva?

A megrendeléseket napi folyamatossággal feldolgozzuk, még hétvégén is.

K: Módosíthatom vagy visszavonhatom a rendelésemet?

Ha Ön a már leadott rendelését módosítani vagy törölni szeretné, küldje el az erre vonatkozó kérést e-mailben, és mi módosítjuk vagy töröljük a rendelést. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha a termék már elhagyta a raktárat, nem áll módunkban a rendelést módosítani vagy törölni.

K: Mi a rendelésem állapota?

Örömmel megnézzük Önnek, hogy rendelése melyik szakaszban van. Ezt a leggyorsabban úgy tudjuk megtenni, ha Ön ír nekünk egy e-mailt a contact@dormeo.hu email címre, és mi azonnal eljuttatjuk Önhöz a kért információt. Kérjük, az emailben tüntesse fel nevét, címét és telefonszámát.

K: A megvásárolni kívánt termék nincsen raktáron. Mit tehetek?

Termékeinkből sajnos csak egy bizonyos mennyiséget tartunk, így az ilyen esetekben nem tudjuk Önnek a kiválasztott terméket elküldeni. Azonban örömmel és bármikor szívesen segítünk Önnek egy helyettesítő terméket találni. Hívja a 06/1-452-5186-es telefonszámot.

Szerencsére az ilyen esetek nagyon ritkák, és a kiválasztott terméket újrarendeljük.
A megrendelés megváltozott állapotáról telefonon vagy e-mailben értesítjük Önt.

Áruszállítás

K: Mennyibe kerül a kiszállítás?

A szállítási díj normál esetben 1 999 Ft, átvételi ponton személyes átvétellel 1 299 Ft, túlsúlyos termékeknél (matracok, bútorok) 6 999 Ft. Amennyiben valamelyik termékünkél ingyenes szállítást biztosítunk, azt minden esetben az adott terméknél feltüntetjük.

K: Mennyit kell várnom a megrendelésem kiszállításáig?

A termékeket általában 3-8 munkanapon belül kiszállítjuk. Amennyiben a szállítási idő ettől eltér, azt a termék oldalán, a termék kiválasztásakor jelezzük. Ha nem kapja meg a megrendelt terméket, kérjük, írjon nekünk e-mailt a contact@dormeo.hu email címre, vagy hívjon minket a 06/1-452-5129-es telefonszámon, és mi megkeressük a termék tartózkodási helyét.

K: Hogyan kerül hozzám a megrendelt termék?

Termékeinket az Express One Hungary Kft szállítja az Ön otthonába.

K: Mit jelent a küldemény biztosítása?

A küldemény megsérülése vagy elvesztése esetén nem kell várnia a helyzet törvényileg előírt határidőn belüli rendezésére. Elég, ha bejelenti és dokumentálja nekünk a küldemény megsérülését az átvételtől számított 14 napon belül, vagy a küldemény elvesztését, és mi postafordultával teljesen új árut küldünk önnek. A bejelentéséhez vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

K: Kiválaszthatom a termék szállításának időpontját?

A megrendelés megjegyzés rovatában Ön megjelölheti az Önnek megfelelő szállítási időt, és mi mindent megteszünk, hogy kérésének eleget tegyünk, azonban a kérés teljesítését garantálni nem tudjuk.

K: Személyesen kell átvennem a megrendelt terméket?

A megadott szállítási címen bárki átveheti az Ön által megrendelt csomagot.

K: Mi a teendő akkor, ha meggondolom magam, és még nem kaptam meg a terméket?

Kérjük, mihamarabb értesítsen minket, ha a rendelést illetően meggondolta magát. Ilyenkor visszavesszük a megrendelt terméket, ami nem jelent Önnek többletköltséget.

Termékeinkre 14-100 napos pénzvisszafizetési garancia vonatkozik, így mielőtt a döntést meghozza, Ön otthon kipróbálhatja a terméket, és megnézheti, hogy tetszik-e Önnek.

K: Külföldi szállítást is vállalnak?

A kiszállítást csak Magyarország területén tudjuk biztosítani.

Reklamációk

K: A termékem megrongálódott. Mit tegyek?

Ha a termék még garanciális (Ön kapott a termékhez jótállási jegyet), kérjük, lépjen kapcsolatba vevőszolgálatunkkal.

Email cím: contact@dormeo.hu

K: Milyen jótállás érvényes a termékemre?

Minden Dormeo termékre automatikusan 2 év szavatossági idő vonatkozik gyártási hibák és a termék fo funkcióinak hibája esetén. A jótállásköteles termékekre ártól függően 1,2 vagy 3 év garancia vonatkozik. Ha a kötelező jótállás alá eső termék ára 10 000 Ft – 100 000 Ft közé esik, 1 év jótállás vonatkozik a termékre. Ha a kötelező jótállás alá eső termék ára 100 001 Ft – 250 000 Ft közé esik, 2 év jótállás vonatkozik a termékre. Ha a kötelező jótállás alá eső termék ára a 250 000 Ft-ot meghaladja, 3 év jótállás vonatkozik a termékre. A szavatosság és a garancia a termék átvételével, egyidőben indul el.

K: K: Mit tegyek, ha nem jutok egyezségre a vállalkozással? Hova fordulhatok?

Amennyiben megkísérelte a reklamáció intézését már Cégünkkel, de nem jutottak egyezségre, úgy felettes szerveinkhez fordulhat.

Békéltető Testület: http://www.bekeltet.bkik.hu

Online panaszbejelentés és ügyintézés: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

K: Mit tegyek, ha nem jutok egyezségre a vállalkozással? Hova fordulhatok?

Amennyiben megkísérelte a reklamáció intézését már Cégünkkel, de nem jutottak egyezségre, úgy felettes szerveinkhez fordulhat.

Békéltető Testület : http://www.bekeltet.bkik.hu

Online panaszbejelentés és ügyintézés: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Visszaküldés

K: Vissza szeretném küldeni a megvásárolt terméket, mit tegyek?

A terméket postai úton zöld belföldi csomagkísérővel küldheti vissza a vissza az Express One Hungary Kft. Studio Moderna, Budapest 1239, Európa u. 12. „L” épület B17-B19 kapu címre. Ha a termék 10 kg feletti, vagy a méreténél fogva nem postázható, úgy kérjük, hívja vevőszolgálatunkat a 06-1-452-5129-es telefonszámon, hogy segíthessünk a visszaküldésben. Ilyen esetben futárszolgálatot tud igénybe venni az elszállításra.

K: Mennyi idő múlva és hogyan térítik vissza a pénzemet, ha egy terméket visszaküldök?

A vállalkozás  az elállásról való tudomásszerzésétől számított tizennégy napon belül visszatéríti a fogyasztó által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket is. Termék adásvételére irányuló szerződés esetén a vállalkozás mindaddig visszatarthatja az összeget, amíg a fogyasztó a terméket vissza nem szolgáltatta, vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy azt visszaküldte; a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

Amennyiben Ön az Unicredit Bank rendszerén keresztül bankkártyával fizette ki megrendelését úgy azUnicredit Bank rendszerén keresztül utaljuk vissza az összeget az Ön számlájára. Ha utánvételes csomagot rendelt, akkor a termék beérkezését követő 14 napon belül várható az összeg postai úton rózsaszín belföldi postautalvány formájában.

K: Milyen szállítási költsége van egy termék visszaküldésének?

A szállítási költség a választott szállítás módtól, valamint a termék méretétől és súlyától függ.

Bővebb információért, kérem, vegye fel a kapcsolatot a vevőszolgálatunkkal:

 • Email cím: contact@dormeo.hu
 • Telefonszám: 06/1-452-5129

Fizetési információk

K: Milyen fizetési módokat fogadnak el?

Jelenleg az alábbiakban felsorolt fizetési módokat fogadjuk el:

 • Fizetés készpénzben kézbesítéskor. Ide kattintva nézheti meg, hogy bankkártyával mely városokban van lehetősége fizetni az átvételkor.
 • Részletfizetés (a részletfizetési opciókat az egyes termékeknél tüntettük fel)
 • Fizetés bankkártyával: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron

K: Elfogadnak nemzetközi hitelkártyát is?

Jelenleg az alábbi hitelkártyákat fogadjuk el: MasterCard, Maestro*, Visa, Visa Electron*

*A Maestro és Visa Electron kártyák interneten történő használata a kibocsátó bank kártyarendszerének beállításán múlik. Sikertelen tranzakció esetén kérjük, érdeklődjön kártyakibocsátó bankjánál, hogy bankkártyája engedélyezve van-e minden online fizetőoldal számára.

A tranzakció minden esetben forintban történik, függetlenül attól, hogy a kártyabirtokos kártyája nem forint devizanemű. A bankszámlán a fizetés beterhelt összege forintban – a kártyatársasági, illetve a kibocsátó banki konverziók miatt – minimálisan eltérhet az árfolyamváltozás következtében.

K: Hogyan működik a fizetés kézbesítéskor?

A kézbesítéskor történő fizetés az egyik legbiztonságosabb és leggyorsabb fizetési mód. Ön félreteszi rendelésének értékét készpénzben, amit a csomagot szállító cég munkatársának a kézbesítéskor átad.

K: Biztonságos használni a hitelkártyámat/bankkártyámat az oldalukon?

Igen. A bankkártyás fizetés az MKB online fizetési platformon keresztül történik. Az Ön hitelkártyája adatainak kezelése és feldolgozása biztonságos módon történik. A biztonsággal kapcsolatos további információkért olvassa el a Biztonságos vásárlás garancia menüpontot.

Technológia

K: Mik azok a cookie-k? Engedélyeznem kell a cookie-kat a böngészőmben?

A süti, illetve angolul cookie, egy információcsomag, amit a szerver küld a böngészőnek, és ami az Ön merevlemezén tárolódik. Ha az Ön böngészőjének beállításai lehetővé teszik, (a legtöbb böngészőnél már telepítésekor engedélyezik a sütiket), minden weboldal elküldheti a saját sütijét az Ön böngészőjének. Az Ön személyes adatainak védelme érdekében a cookie-k nem tárolnak személyes adatokat, ehelyett egyedi, anonim azonosítókat használnak. Minden weboldal csak ahhoz a cookie-hoz férhet hozzá a merevlemezen, amit küldött, azaz a többi weboldal által küldött cookie-hoz nem.

Ha az Ön számítógépét mások is használják, és Ön nem szeretné, hogy ezek a személyek hozzáférjenek az Ön ügyfélfiókjához, mindig jelentkezzen ki az ügyfélfiókból, mielőtt a számítógépet magára hagyná. Kijelentkezni az oldal tetején található "Kijelentkezés" linkre kattintva tud.

A cookie-kal kapcsolatos további információkért olvassa el az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontot.

K: Megrendeléskor hibaüzenetet kapok, ami egy hiba felmerüléséről tájékoztat. Mi történt, és mit tegyek?

Kérjük, győződjön meg arról, hogy Ön a rendeléshez szükséges minden adatot megadott (és ellenőrizze hitelkártyájának adatait is). A hiányzó információt a rendszer piros kerettel jelzi.

Local version of image needed

Ha minden rendben van, de Ön még mindig nem tudja a rendelést elküldeni, kérjük, zárja be az oldalt, és próbálja a megrendelést egy másik ablakban leadni. Ha még mindig nem jár sikerrel, kérjük, írjon nekünk egy emailt a contact@dormeo.hu email címre, hogy a problémát orvosolni tudjuk.

Mi az a push értesítés, és hogyan használható?

K: Hogyan működik a push üzenetküldés?

Amennyiben ezt az Ön böngészője támogatja, weboldalaink felkeresésekor automatikusan felugrik egy ablak, amiben nyilatkozhat arról, hogy mindenféle kötelezettség- és adatmegadás nélkül szeretne-e kapni értesítést ajánlatainkról, akcióinkról. Ehhez a SendPulse rendszerét használjuk.

Ha szeretne a fentiekről tájékoztatást kapni, engedélyezheti a számunkra, hogy a böngészőjén keresztül felkereshessük Önt a jövőben.

Amennyiben nem szeretne ilyen jellegű értesítéseket kapni, úgy a "Nem kérem" gombra való kattintással elutasíthatja a felajánlott lehetőséget.

K: Miért hasznos ez a funkció?

A SendPulse üzenetküldő alkalmazás igénybevételével Önnek nem szükséges megadnia semmilyen személyes adatát, mégis értesülhet legfrissebb ajánlatainkról.

K: Milyen böngészők támogatják az alkalmazást?

Böngésző

Windows PC

macOS

Android

iPhone (IOS)

Chrome

igen

igen

igen

nem

Firefox

igen

igen

igen

nem

Safari

nem

igen

nem

nem

Microsoft Edge

igen

nem

igen

nem

Opera

igen

igen

igen

nem

Yandex

igen

igen

igen

nem

Samsung Internet Browser

nem

nem

igen(4.0+)

nem

UC Browser

nem

nem

nem

nem

Internet Explorer

nem

nem

nem

nem

K: Hogyan tudok leiratkozni?

Ön bármikor leiratkozhat a SendPulse szolgáltatásról a böngészőjén keresztül. A legsűrűbben használt böngészőkben az alábbi módon tud leiratkozni:

Firefox:
 • A böngészőben kattintson a Beállítások -> Értesítők, és kiválasztás gombra.
 • A felugró ablakban láthatja az összes oldalt, amelynek az értesítőire feliratkozott. Válassza ki a kívánt weboldalt, ez esetben a SendPulse-t, majd Törölje az oldalt.
 • Ezt követően kattintson a Mentésre.
Chrome:
 • A böngészőben válassza ki a Beállításokat, majd a megjelenő oldal alján kattintson a Speciális feliratra.
 • Kattintson a tartalom beállításra, majd válassza ki az Értesítéseket.
 • Ezt követően láthatja az összes weboldalt, ahol feliratkozott az értesítésekre. Válassza ki a kívánt weboldalt, ez es

Az elfogadott értesítésekről kizárólag Ön tud leiratkozni, de ha problámja vagy kérdése van a szolgáltatással kapcsolatban, keresse fel vevőszolgálatunkat a 06-1/452-51-29-es telefonszámon, vagy írjon nekünk e-mail az support@topshop.hu e-mail címre.

Személyes adatok

K: Az e-mail címem megváltozott, hogyan frissíthetem az adataimat?

Személyes adatait bármikor módosíthatja online, ha ügyfélfiókjába bejelentkezik, és ott a "Hírleveleim" menüpontra kattint.

K: Meg akarom változtatni a jelszavamat, ez lehetséges?

Jelszavát bármikor megváltoztathatja online, ha ügyfélfiókjába bejelentkezik, és ott a "Fiókom" menüpontra kattint.

K: Nem szeretnék ügyfélfiókot, hogyan törölhetem?

Ha ügyfélfiókját, valamint az ott megadott összes adatot törölni szeretné, írjon nekünk egy e-mailt: support@topshop.hu, és mi töröljük a fiókot.