VÁSÁRLÁS KATEGÓRIA SZERINT
Üzleteink
Club5* tagság
0
0 Ft
Losd fsdf sd
A kosarad üres.

IMemory S Plus matrac

100 97 115
SKU: 99-1000077253
Photo
Video
akár -30 000 Ft

Díjnyertes Octaspring® technológiával és Re-Vitalize kezeléssel készült, csúcsminőségű, 3 zónás, 20 cm magas, hipoallergén matrac, mely 8 az 1-ben rendszerének köszönhetően bármilyen testformához és alvási pozícióhoz tökéletes. Rezgéselnyelő tulajdonságának köszönhetően nem vezeti át a mozgáshullámokat. Memóriahabos huzata levehető és mosható. 15 éves, kiterjesztett szavatossággal.

IMemory S Plus matrac
199 999 Ft -tól
Club5*: 189 999 Ft
Válassz terméket a szállítási idő megjelenítéséhez.
Hívjon minket: 061-452-5186
Rövid leírás

Díjnyertes Octaspring® technológiával és Re-Vitalize kezeléssel készült, csúcsminőségű, 3 zónás, 20 cm magas, hipoallergén matrac, mely 8 az 1-ben rendszerének köszönhetően bármilyen testformához és alvási pozícióhoz tökéletes. Rezgéselnyelő tulajdonságának köszönhetően nem vezeti át a mozgáshullámokat. Memóriahabos huzata levehető és mosható. 15 éves, kiterjesztett szavatossággal.

Tudj meg többet
Termék részletei

 

 • 60 KOCKÁZATMENTES ÉJSZAKA

  Egy bemutatóterem nem ismer olyan jól, mint a saját hálószobád. Próbáld ki matracod 60 éjszakán át, és ha nem szereted meg, a teljes vételárat visszatérítjük.

 • 15 ÉV KITERJESZTETT SZAVATOSSÁG

  Erre a matracra 15 év szavatosságot nyújtunk. Ez pontosan 5470 reggelnyi gondtalan, jókedvű, ölelésre kész ébredést jelent.

 • KATTINTS, ÉS RENDELJ KÉNYELMESEN

  Rendelj webáruházunkban, és mi házhoz szállítjuk csomagod az ország bármely pontjára. Fizethetsz készpénzzel vagy bankkártyával.

A tökéletes matrac – kockázat nélkül

Felejtsd el a matracvásárlással járó nehézségeket és kétségeket! A Dormeo iMemory S Plus az eddigi legsokoldalúbb matracunk. 8 kombinációt kínál, így bármilyen testalkat, súly és alvási pozíció esetén tökéletes. Ráadásul kétszemélyes méretekben két külön megfordítható maggal készül, ezért kézenfekvő választás párok számára.

Felépítésének köszönhetően kíméli a test összes nyomáspontját a kényelmes alvás érdekében. Az egyedülálló, 3 zónás, S alakú 3D Octaspring® habrugók 2 Ecocell® réteg között kaptak helyet (az egyik puhább, a másik keményebb), így biztosítja az átgondolt matracszerkezet a szükséges alátámasztást és az egészséges gerincvonalat. A habrugók fokozzák a matrac légáteresztő képességét és az alvófelület higiéniáját. Ráadásul a huzat szövetkezelése védelmet nyújt a por, a baktériumok és a kellemetlen szagok kialakulása ellen.

Dormeo iMemory S Plus III matrac
 • Extra rugalmasság a tér mindhárom irányába

  Az innovatív habrugók Ecocell® habból készülnek, egyedülálló Octaspring® kialakítással. A 8 oszlopban elrendezett rugók 3 dimenzióban mozognak. Minden egyes rugó dinamikusan alkalmazkodik a testedhez és mozdulataidhoz, ezért a matrac akár 8-szor hatékonyabb nyomáselosztást nyújt (a hagyományos memóriahabhoz képest).

 • Dormeo iMemory S Plus III matrac

  Remekül megtámasztja a gerincet

  Ez a matrac S-alakú, 3 komfortzónával kialakított Octaspring® réteggel készül, amely egész éjszaka egészséges pozícióban tartja a gerincet, függetlenül az alvási pozíciótól: hogy háton, oldalt vagy hason alszol, esetleg sokat forgolódsz. Célzott megtámasztást biztosít, és képes megakadályozni az alvással összefüggésbe hozható hátfájást.

 • Hatékony légáramlás a matracon belül

  Akár 8-szor légáteresztőbb, mint a hagyományos memóriahab: az Octaspring® légiipari technológia bizonyítottan elősegíti a légáramlást és akár 3 °C-kal csökkenti az ágy hőmérsékletét, így hűvösebb alvófelületet, gyorsabb elalvást, továbbá mélyebb és hosszabb alvást biztosít. Emellett javítja a matrac higiéniáját is.

Nézzünk a matrac belsejébe!

magasság: 20cm

Dormeo iMemory S Plus III matrac

Vidd a kurzort a jelre Koppints a termékrészletekért.

 1. Külső huzat – CleanEffect® és Re-Vitalize kezelés

  A CleanEffect® kezelés védelmet nyújt a baktériumok, a poratkák és a mikrobák ellen. A Re-Vitalize kezelés segít javítani az alvásminőséget, növeli a test energiáját, elősegíti a regenerációt és a jobb alvást.

 2. Huzatba varrt, 2 cm vastag nyitottcellás memóriahab

  Reagál a test helyzetére, súlyára, alakjára és hőmérsékletére. Tökéletesen leköveti a testkontúrt, és csökkenti a végtagokra, izmokra és csontokra nehezedő nyomást.

 3. 3-9 cm magas, lágyabb narancssárga Ecocell® hab

  A matrac legpuhább rétege, amely egy rendkívül rugalmas habból készült, amely növeli a komfortérzetet és az alátámasztást.

 4. 1 cm-es egyensúlyréteg

 5. Az egyedülálló 3 cm-es S alakú Octaspring® réteg

  Leköveti a gerinc görbületét és egészséges pozícióban tartja egész éjszaka, az alvási pozíciótól függetlenül. A 3 különálló kényelmi zóna gondoskodik a jó ergonómiáról és a testmozdulatokra reagáló szinergiáról.

 6. 1 cm-es egyensúlyréteg

 7. 3-9 cm magas, keményebb kék Ecocell® hab

  A matrac legkeményebb rétege: rendkívül rugalmas habból készült, amely növeli a komfortérzetet és az alátámasztást. A 3D-s cellaszerkezet rugalmasságának, valamint a test alakjához és tömegéhez alkalmazkodó, levegővel töltött apró celláknak köszönhetően ez a réteg testreszabott kényelmet biztosít.

 8. Mosható huzat cipzárral és 4 fogantyúval

  A huzat 100% PES párnázással készült.

4-féle keménységi fokozat és 2 különböző alátámasztás

Az alvásszakértőként szerzett 20 év tapasztalat alapján olyan matracszerkezetet fejlesztettünk ki, amely minden alvási pozícióban tökéletesen alkalmazkodik a testedhez. A matrac megfordítható a kívánt keménység és alátámasztás érdekében.

 • Hosszában átfordítható matracbelső: puhább narancssárga és keményebb kék Ecocell® habbal.
 • Keresztben átfordítható matracbelső: az S-alakú réteg közelebb vagy távolabb esik a vállaktól. A vállaidhoz közelebb rugalmasabb felületet kínál, ezért különösen oldalt alvók számára kényelmes. A nehezebb testrészek alátámasztásához fordítsd át ezt a réteget, hogy távolabb legyen a testedtől.
 • Megfordítható huzat: az egyik oldalon iMemory hab van a huzatba varrva, amely puha és kényelmes. A másik oldal PES-párnázást kapott.
Dormeo iMemory S Plus III matrac

Tökéletes választás pároknak

8 speciális jellemzőjének köszönhetően optimális matrac párok számára. Nem számít, mennyire különböző a súlyotok és a magasságotok, de az sem, hogy mennyire térnek el a preferenciáitok – ezen a matracon mindketten jól fogtok aludni, és nem kell kompromisszumokat kötnötök.

A 160 cm-es és annál szélesebb matracok a huzaton belül megfordítható matracbelsővel készülnek. Így nem lesz közöttetek rés, viszont mindenki a saját maga számára tökéletes alvófelületen pihenhet éjszakánként.

A két külön matracbelsőnek köszönhetően ráadásul a matrac egyik oldalán keletkező rezgések nem terjednek át a másik oldalra. Így mindketten zavartalanul alhattok éjszaka a nagyobb boldogság és egészség érdekében.

Dormeo iMemory S Plus III matrac

Hogyan válasszuk ki az ideális matracoldalt?

Ez a matrac vigyáz a gerincedre, miközben megfelelő alátámasztást és kényelmet biztosít. Úgy forgathatod, ahogyan a legkényelmesebb számodra. A tökéletes kombináció kiválasztásához nézd meg a További információ fülön található táblázatot. Itt megtalálod a testalkatodhoz, testtömegedhez és kedvenc alvási pozíciódhoz legjobban illő ajánlásainkat.

Ne feledd, hogy ezt a matracot bármikor megfordíthatod, különösen jelentős életesemények idején, amelyek változást okozhatnak a preferenciáidban, és emiatt befolyásolják az alvásodat. Ilyen lehet egy fogyás vagy hízás (a testalkat megváltozása), vagy egy sérülés, az egyedül alvásról a párban alvásra való áttérés stb. Várandós nők, fiatal szülők és különböző egészségügyi problémákkal küzdő emberek különösen kényelmesnek és praktikusnak találják ezt a matracot. Mivel állítható, nem kell másikat venni ahhoz, hogy továbbra is jól aludj rajta.

Ébredj frissen és kipihenten

Az S-alakú Octaspring®-rugókból álló réteg és a légáteresztő Ecocell® hab szerkezet mellett arra is ügyeltünk, hogy az új matracod szellős, tiszta, és száraz legyen a zavartalan pihenés érdekében.

A huzat:

 • Climalite szálakat tartalmaz, amelyek speciális technológiájuk révén elvezetik a nedvességet, és felgyorsítják a száradást.
 • Re-Vitalize kezelést kapott, amely segít javítani az alvásminőséget és az éjszakai pihenést azáltal, hogy felgyorsítja az éjszakai regenerálódást.
Dormeo iMemory S Plus III matrac

Mondj búcsút az allergiának

Egy megfelelő légáramlást biztosító, jól szellőző matrac nem engedi túlmelegedni és átnedvesedni az alvófelületet, hogy az friss és higiénikus maradjon. Ezt a védelmet erősíti a CleanEffect® kezelés, amely távol tartja a poratkákat és a baktériumokat, így meggátolja a kellemetlen szagok kialakulását is.

Ha hajlamos vagy az allergiára és érzékenye a bőröd, jó hírünk van: a matrac huzata levehető és mosható.

Dormeo iMemory S Plus III matrac

Gyorsan és egyszerűen használatba vehető

Az új matrac tömörített formában, védelmet nyújtó dobozban, vákuumcsomagolt, KÉT műanyagfóliába tekert hengerként érkezik meg hozzád. Környezetbarát szállítási folyamatunknak köszönhetően valamennyi matracunkat tömörítjük és vákuumcsomagolással látjuk el.

 • 1
  A matrac kicsomagolása - 1. lépés

  Egy ollóval óvatosan vágd le a külső fóliát, ügyelve arra, hogy ne sértsd fel a belső műanyag zsákot. Ne használj kést.

 • 2
  A matrac kicsomagolása - 2. lépés

  Terítsd ki a feltekert matracot az ágyra. Óvatosan vágd el a fóliát a szélei mentén, majd húzd le.

 • 3
  A matrac kicsomagolása - 3. lépés

  A matracnak 6 órára van szüksége, hogy végleges alakját elnyerje.

További információk

Hogyan válasszuk ki az ideális oldalt a matracon?

90 kg-nál kisebb testtömegűek számára

Dormeo iMemory S Plus III matrac Dormeo iMemory S Plus III matrac

90 kg-nál nagyobb testtömegűek számára

Dormeo iMemory S Plus III matrac Dormeo iMemory S Plus III matrac

Matracrétegek

Dormeo iMemory S Plus III matrac

Vidd a kurzort a jelre Koppints a termékrészletekért.

 1. Huzatba varrt memóriahab

 2. Puhább Ecocell® hab

 3. Octaspring®-rugókból álló réteg

 4. Keményebb Ecocell® hab

Technikai információ
Octaspring® Igen
Antibakteriális Igen
Anyagok Ecocell®, Memóriahab, Octaspring habrugó
Belső töltet Ecocell®, Octaspring® rugók
Dormeo program alvás
Dormeo termékcsalád Vitality
Dupla matracbelső Igen
Keménység Puha, Kemény
Kiegészítő információk Max. terhelhetőség: 130 kg (egyszemélyes matrac), 2x130 kg (kétszemélyes matrac)
Komfortzónák 3
Magasság 20 cm
Megfordítható belső Igen
Memóriahab Igen
Mosható huzat Igen
Szavatosság 15 év
Üzleteink
A készletek folyamatos bolti értékesítése miatt a weboldalon látható készletek és a tényleges bolti készletek eltérhetnek egymástól, ezért kérjük, érdeklődj telefonon az adott bolt telefonszámán.

Vásárlók véleményei (10 Vélemények)

4,85

115 vélemény

Találatok 1-10 / 115

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 12

Hogyan értékelnéd ezt a terméket? *

1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Gábor

www.dormeo.hu

Kiváló
Szuper matrac, alvásminőségem sokat javult a használata óta!

HELGA

www.dormeo.hu

AJÁNLOM, KIVÁLÓ
Most cseréltük le az előző Dormeo matracunkat, de erre a mostanira csak a legeslegjobbat tudom mondani. Kipihenten ébredünk, és nem fáj semmi. IMÁDJUK!!!

Teri

www.dormeo.hu

AJÁNLOM
Most vettem és nagyon jól érzem magam!!! Szívből ajánlom!!!

Vanda

www.dormeo.hu

TÖKÉLETES MATRAC HÁTRPOBLÉMÁKRA
Ez egy valóra vált álom. Nagyon örülök ennek a matracnak. Jelentősen csökkentette a gerincfájdalmamat, és nem akarok felkelni.

Dóri

www.dormeo.hu

NAGYON TETSZIK
Nagyon jól pihenek ezen a matracon. Megérte a vásárlást.

Anett

www.dormeo.hu

JÓL ALSZOM
Végül kipihenten ébredtem, hátfájás és fejfájás nélkül. Mindenkinek ajánlom, akinek problémája van az álmatlansággal. Ez egy csoda! Az energiám visszatért, és nem kell fájdalomcsillapítót szednem. Aha!

Róza

www.dormeo.hu

TÖKÉLETESSÉG
Pihenés a léleknek és a testnek, és ami a legfontosabb, a testem megfelelő pozícióban van, így kellemes és egészséges alvásom van.

Margit

www.dormeo.hu

SZUPER
Azért esett a választásunk erre a matracra, mert más a 2 oldal alátámasztása és a keménysége, én a puhábbon alszom, a férjem pedig a kemény oldalon. Hosszú idő után sikerült egy rendes berúgás után jól pihenni :))

Anita

www.dormeo.hu

NAGYON JÓ
Nagyon jól pihenek ezen a matracon. Megérte.

Tündi

www.dormeo.hu

KÜLÖNÖSEN JÓ
Ez egy rendkívül jó matrac! Nagyon jókat alszunk rajta!