Club5* tagság
0
0 Ft
Losd fsdf sd
A kosarad üres.

Top Shop Pest Repeller rágcsálóriasztó

100 100 5
SKU: 99-1000026562
Kizárólag üzleteinkben érhető el
Photo
Video

A Pest Repeller ultrahangos rovarriasztóval elűzheti otthonából a rovarokat, bogarakat, rágcsálókat. Segítségével otthonát környezetbarát módon óvhatja meg a kártevőktől. Most egy áráért kettőt kap, hogy az egész ház biztonságos legyen éjjel-nappal!

Top Shop Pest Repeller rágcsálóriasztó
12 999 Ft
Club5*: 12 349 Ft
Ez a termék kizárólag üzleteinkben érhető el.
Rövid leírás

A Pest Repeller ultrahangos rovarriasztóval elűzheti otthonából a rovarokat, bogarakat, rágcsálókat. Segítségével otthonát környezetbarát módon óvhatja meg a kártevőktől. Most egy áráért kettőt kap, hogy az egész ház biztonságos legyen éjjel-nappal!

Tudj meg többet
Termék részletei

Szabaduljon meg a rágcsálóktól és a kártevőktől egyszerűen és gyorsan

A Pest Repeller forradalmi, innovatív áttörés a kártevő riasztásban. Egy integrált chip, melynek használata egyszerű, és biztonságos.

A konnektorhoz csatlakoztatva ultrahangos jelet bocsájt ki, mely irritálja a kártevők idegrendszerét. Állatbarátoknak is tökéletes megoldás, hogy távol tartsa a kéretlen látogatókat otthonától, mivel a Pest Repeller nem halálos a kártevőkre nézve, csak hatásosan elűzi őket. Minden otthonban és épületben jelen lévő elektromos mezőn keresztül impulzusokat küld. Ez az impulzus zavarja a kisebb rágcsálókat, kártevőket, melyek azonnal elmenekülnek a területről.

Minden készülék körülbelül 230 négyzetméter területet fed le egy egyszintes épületben. Ajánlott központi helyen elhelyezni, a több szintes épületek esetében úgy, hogy a különböző szinteken egymással átellenben lévő fali konnektorhoz legyenek csatlakoztatva.

A Pest Repeller rágcsáló- és rovarriasztó előnyei

 • Modern, ultrahangos rágcsáló- és rovarriasztó
 • Az ultrahang megzavarja a rágcsálókat és a rovarokat, kellemetlenné teszi számukra a környezetet, így irritálja és elriasztja őket.
 • Kiűzheti lakásából a patkányokat, egereket, csótányokat, pókokat, bogarakat, legyeket, szúnyogokat.
 • Vegyszermentes riasztás: nem kell aggódnia, hogy a vegyszerektől próblémája lesz.
 • Nem öli meg a kellemetlenkedő rágcsálót vagy rovart, hanem elriasztja, így nem marad a helyszínen tetem, állatbarátoknak is nagyszerű megoldás
 • Elektromos áramról működik: nincs semmilyen káros vegyi anyag-párolgás
 • Biztonságos használat a lakásban, étteremben, irodában vagy bármilyen épületben
 • A készülék nem hat háziállatokra (kivéve tarantula, hörcsög, futóegér, nyúl, vagy más rágcsálók), gyermekekre, számítógépekre vagy más elektromos készülékekre.
 • Energiatakarékos működés, alacsony fogyasztású.

Környezetbarát és biztonságos az egész család számára

A Pest Repeller egy ultrahang-frekvencián működő innovatív eszköz, mely hatékonyan riasztja el az egereket, patkányokat, pókokat, szúnyogokat, hangyákat, ezüstmolyokat, fülbemászókat, poloskákat, százlábúakat, és más rovarokat. Használata felnőttek, gyermekek és állatok környezetében is biztonságos.

NE HASZNÁLD Pest Repeller ultrahangos rovarriasztiót ha a felsorolt háziállatok bármelyike él a háztartásban: nyérc, hörcsög, csincsilla, futóegér, tengerimalac, tarantula vagy bármely más rágcsáló (vagy rágcsálóval rokon) faj. VESZÉLYES RÁJUK!

Hogyan működik?

Használata

 1. Csatlakoztassa a készüléket egy fali konnektorhoz. Ha a konnektor kapcsolóval működik, ellenőrizze, hogy be van-e kapcsolva.
 2. A zöld fény villogni kezd, és a piros, illetve az éjszakai fények is világítanak, ha a készülék be van kapcsolva.
 3. A készülék megkezdi a programot, és elkezdi a kártevők elriasztását. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a piros fény nem világít, ha a készülék OFF/KI ciklusban van.

A készülék használata előtt kérjük, figyelmesen olvassa végig a használati útmutatót, melyet a csomagjához mellékelünk.

Technikai információk:

 • 2 kártevő riasztó;
 • 24 órás folyamatos működés a hét minden napján
 • 220-240V, 50Hz
 • Kevesebb, mint 10W
 • körülbelül 230 négyzetmétert fed le egy emeleten
 • csatlakoztassa fali konnektorhoz, hálózati feszültséggel működik
 • mikroprocesszor működteti, elektromos kártevő riasztó
 • piros működést jelző fény, zöld éjszakai fény
Üzleteink
Ha üzleteinkben szeretné átvenni a kiválasztott terméket nincs más dolga, csak tegye a kosárba (kérjük, ügyeljen a megfelelő szín és méret kiválasztására, amennyiben ez elérhető), a kosár oldalon válassza ki az önnek megfelelő boltot, fizesse ki bankkártyával, és kollégáink tájékoztatják, hogy pontosan mikor mehet érte. A zöld pipával jelölt üzleteinkbe rendelhető a termék.

Ezt a termékünket az alábbi üzleteinkben veheti át személyesen:

Vásárlók véleményei (0 Vélemények)

Még nincs vélemény erről a termékről

Hogyan értékelnéd ezt a terméket? *

1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star