VÁSÁRLÁS KATEGÓRIA SZERINT
Üzleteink
Club5* tagság
0
0 Ft
Losd fsdf sd
A kosarad üres.

Top Shop Pest Repeller rágcsálóriasztó

100 100 5
ID: 105932872 SKU: 1000090462
Kizárólag üzleteinkben érhető el
Photo
Video

Űzd el otthonodból a nemkívánatos vendégeket: a rágcsálókat, egereket, patkányokat! A Pest Repeller rágcsálóriasztó készülék elektromágneses impulzusok kibocsátásával tartja távol a kártevőket. Beltéren és kültéren egyaránt használható és éjjel-nappal működtethető. Energiatakarékos és környezetbarát megoldás. Most 2 db egy csomagban!

Top Shop Pest Repeller rágcsálóriasztó
12 999 Ft
Club5*: 12 349 Ft
Ez a termék kizárólag üzleteinkben érhető el.
Rövid leírás

Űzd el otthonodból a nemkívánatos vendégeket: a rágcsálókat, egereket, patkányokat! A Pest Repeller rágcsálóriasztó készülék elektromágneses impulzusok kibocsátásával tartja távol a kártevőket. Beltéren és kültéren egyaránt használható és éjjel-nappal működtethető. Energiatakarékos és környezetbarát megoldás. Most 2 db egy csomagban!

Tudj meg többet
Termék részletei

Zavard el a kártevőket ezzel a 100%-ig biztonságos eszközzel!

Rendszeresen meglátogatnak otthonodban a rágcsálók, egerek, patkányok? Szeretnél megszabadulni tőlük, de nem akarsz mérgező vegyszereket használni? Próbáld ki a piacon kapható egyik legjobb terméket! Az innovatív áttörést jelentő Pest Repeller elektromágneses impulzusok kibocsátásával dolgozik, amely irritálja a kártevők idegrendszerét, így azok elmenekülnek.

Csak csatlakoztasd a konnektorba, és már élvezheted is kártevőmentes otthon nyugalmát. Mind beltéren, mind pedig kültéren biztonságos. Éjjel-nappal működtethető.

Mutass ajtót a kéretlen látogatóknak!

A Pest Repeller riasztó egy fejlett technológia alapján készült, nagy teljesítményű készülék, amihez nem kellenek vegyszerek vagy elemek, és újratöltést sem igényel. Elég a konnektorba csatlakoztatni, és már el is felejtheted a bosszúságokat. Ártalmatlan a háziállatokra, így a kutyák és macskák biztonságban vannak. Tökéletes megoldás a rágcsálók, patkányok, egerek ellen.

Az egész lakásból elűzi a kártevőket

A Pest Repeller hatóköre akár 230 négyzetméter is lehet, így a 2 db-os szettel könnyen megvédheted a házad, lakásod, és tökéletes ipari létesítmények lefedésére is. Használhatod a házadban, a lakásodban, a műhelyedben, a nyaralódban, a fészerben, a garázsban, a padláson, a kamrában vagy a pincében. A Pest Repeller praktikus megoldást jelent:

 • tárolóhelyiségekben vagy a pincében,

 • a teraszon vagy a balkonon,

 • a gyerekszobában,

 • a nappaliban,

 • a konyhában,

 • és a hálószobában.

Mi a Pest Repeller riasztó titka?

A Pest Repeller egy új generációs készülék, amely segít hatékonyan eltávolítani és távol tartani az otthon nemkívánatos látogatóit.

A Pest Repeller riasztó elektromágneses impulzusokat bocsát ki azokon a szabványos elektromos vezetékeken keresztül, amelyek minden otthonban megtalálhatók. Ez az impulzus irritálja a kártevők idegrendszerét, és rendszeres használattal néhány héten belül menekülésre készteti őket anélkül, hogy az életükre törne.

Több mint 2 millió eladott készülék!

A Pest Repeller hatékonyságának köszönhetően világszerte már több, mint egymillió háztartás lehet kártevőmentes. Ez az egyedülálló, mérgek nélkül működő készülék megvéd téged, a családod és a holmijaid:

 • elűzi a patkányokat és az egereket
 • ártalmatlan a gyermekekre, a kutyákra és a macskákra (és a nem rágcsáló háziállatokra)
 • mind beltéren, mind pedig kültéren biztonságos
 • nem igényel karbantartást, a konnektorba csatlakoztatás után meg is feledkezhetsz róla
 • hatóterület: akár 230 négyzetméter
 • környezetbarát és rendkívül hatékony
További információk

Műszaki információk:

 • A hét minden napján, naponta 24 órán át működtethető
 • 220-240 V, 50 Hz
 • kevesebb, mint 10 W
 • Hatóköre akár 230 négyzetméter, egyszintes épületben vagy házban
 • Konnektorba csatlakoztatható, a háztartás áramkörét használja
 • Mikroprocesszoros, elektromos kártevőriasztó
 • Piros jelzőfénnyel és éjszakai zöld fénnyel

Hogy működik?

 1. Tegye a készüléket egy központi helyre vagy többszintes épület esetén helyezzen el két készüléket az egyes szinteken, azok ellentétes végén.
 2. Csatlakoztassa a készüléket a fali konnektorba. Ha a készülék kapcsolóval működik, győződjön meg arról, hogy be van kapcsolva.
 3. A bekapcsolt készüléken a zöld lámpa villog, és mind a piros, mind pedig az éjszakai fény világít.
 4. A készülék működésbe lép, és megkezdi a kértevők riasztását.

FIGYELMEZTETÉS: kikapcsolt állapotban a vörös fény nem világít.

NE használja a Pest Repellert, ha a felsorolt háziállatok valamelyikét tartja: nyérc, hörcsög, csincsilla, futóegér, tengerimalac, tarantula vagy bármely más rágcsáló (vagy azzal rokon faj). A készülék ultrahangja megzavarhatja őket, ártalmas lehet ezeknek az állatoknak.

A Pest Repellert hónapokon keresztül csatlakoztatva hagyhatja, és egész évben biztonságban érezheti magát. Nem zavarja más elektromos készülékek működését.

Üzleteink
Ha üzleteinkben szeretné átvenni a kiválasztott terméket nincs más dolga, csak tegye a kosárba (kérjük, ügyeljen a megfelelő szín és méret kiválasztására, amennyiben ez elérhető), a kosár oldalon válassza ki az önnek megfelelő boltot, fizesse ki bankkártyával, és kollégáink tájékoztatják, hogy pontosan mikor mehet érte. A zöld pipával jelölt üzleteinkbe rendelhető a termék.

Ezt a termékünket az alábbi üzleteinkben veheti át személyesen:

Vásárlók véleményei (5 Vélemények)

5

5 vélemény

5 termék

Hogyan értékelnéd ezt a terméket? *

1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

KriSZ

www.topshop.hu

Működik.
Eltűntek a csótányok.

Adrienne

www.topshop.hu

szúnyogra?
Kérdezném, hogy ez szúnyogokra is hatásos?
Szúnyogriasztás
Kedves Adrienne, igen, a különböző rovarfajtákat, így a szúnyogot is hatásosan távol tarthatja. Üdvözlettel: a Top Shop csapata
Top Shop

MONIKA

www.topshop.pl

Monika
Rewelacyjny. Działa od razu.

Imre

www.topshop.hu

Bevált
Egy évig az egyik bírta. Addig tökéletesen dolgoztak.

Adri

www.topshop.hu

Vélemény
Egyszerűen megdöbbentő!!!! Nem igazán bíztam benne, kellemesen csalódtam! A bogarak a kerítés mellett vannak, az ablak elől eltüntek. Máskor már reggel legyekbe, méhekbe ütköztem.