VÁSÁRLÁS KATEGÓRIA SZERINT
Üzleteink
Club5* tagság
0
0 Ft
Losd fsdf sd
A kosarad üres.

Rovus Nano gőztisztító

100 90 4
ID: 110012911 SKU: 110012911
Kizárólag üzleteinkben érhető el
Photo
Video

Fertőtlenítsd és tisztítsd meg otthonod bármely felületét a fejlett Nano gőzölési technológiával. A Rovus Nano gőztisztító és gőzseprű erőteljes, magas nyomású gőzpárát hoz létre Nano részecskékkel és minőségi negatív ionokkal, amelyek akár 10-szer hatékonyabban hatolhatnak át a felületen. A gőzmop vegyszerek nélkül, a gőz sterilizáló erejével pusztítja el a vírusok és baktériumok akár 99,9%-át.

Ingyen szállítás minden online fizetett rendelésre!
Rovus Nano gőztisztító
29 999 Ft
Club5*: 28 499 Ft
Ez a termék kizárólag üzleteinkben érhető el.
Rövid leírás

Fertőtlenítsd és tisztítsd meg otthonod bármely felületét a fejlett Nano gőzölési technológiával. A Rovus Nano gőztisztító és gőzseprű erőteljes, magas nyomású gőzpárát hoz létre Nano részecskékkel és minőségi negatív ionokkal, amelyek akár 10-szer hatékonyabban hatolhatnak át a felületen. A gőzmop vegyszerek nélkül, a gőz sterilizáló erejével pusztítja el a vírusok és baktériumok akár 99,9%-át.

Tudj meg többet
Termék részletei

Tapasztald meg a mélytisztítás hatékonyságát a Rovus Nano technológiával

A Rovus Nano gőztisztító elhozza neked a hatékony tisztítási teljesítmény új koncepcióját. Az innovatív Nano technológiának köszönhetően hatékony, nagy teljesítményű és magas nyomású gőzköd keletkezik nanorészecskékkel és minőségi negatív ionokkal.

A negatív ionok, amit másnéven a levegő vitaminjának is neveznek, hatékonyan távolítják el a vírusokat, az inaktív baktériumokat és allergiákat okozó anyagokat otthonodból 100% biztonsággal, egészséges és környezetbarát módon. A gőz sterilizáló erejével és a mikroszálas párna kombinálva garantálja a maximális hatékonyságot minden egyes használatkor!

Rovus Nano Floor Steamer

Titka a speciális technológiában rejlik

A Rovus Nano gőztisztító titka a speciális gőzkamra által előállított gőzben rejlik. Úgy működik, hogy szabályozza a hőmérsékletet, nyomást és sebességet. Ennek következtében a vízmolekulák újra és újra összeütköznek amíg végül elég kicsikké nem válnak - nano méretűvé. Ez a folyamat nagy súrlódással jár, amely nagy mennyiségű negatív iont hoz létre.

Akár 10-szer hatékonyabb áthatolás a szikrázó tisztaságért

A Rovus Nano gőztisztító folyamatos száraz gőzt állít elő nanorészecskékkel és negatív ionokkal, amelyek akár 10-szer hatékonyabban hatolhat be a felületbe, így könnyen eljuthat az anyag mikroszintjéig.

A nano gőzrészecskék és a negatív ionok kombinációja alaposan megtisztíthatja a felületet és elpusztíthatja a vírusokat, baktériumokat. Így a szokásos gőzrészecskékkel ellentétben, a padló, a falak, a kárpitozás, az ablakok és az egyéb otthoni felületek hatékonyan tisztíthatóak.

Nano gőz a szokásos gőzzel összehasonlítva - A nano gőz részecskék mélyen áthatolnak az anyag mikroszintjéig, és kevésbé nedvesítheti.

Hatékonyan távolítja el a vírusok és baktériumok 99,9%-át a tiszta és egészséges otthonért

A Rovus Nano gőztisztítóval nem kell pénzt költened drága vegyszerekre, amelyek veszélyesek lehetnek a gyermekekre és a háziállatokra. A készülék csak a gőz sterilizáló erejét használja, és hatékonyan elpusztíthatja a vírusok és baktériumok 99,9%-át.

Rovus Nano Floor Steamer

Eltávolíthatja azokat a vírusokat és baktériumokat, amelyek veszélyeztethetik a gyermekeinket

Mindannyian tudjuk, hogy kisgyermekeink legtöbbször otthonunk padlóján másznak. Amikor elvisszük házi kedvenceinket sétálni, sok szennyeződét és baktériumot hozhatnak a lakásba, amelyek károsíthatják a legfiatalabbak egészségét.

A Rovus Nano gőztisztító azonban olyan hatékony, hogy könnyen eltávolítja a veszélyes baktériumokat is, mint például az Escherichia coli és a Candida Albicans. Emellett a gyorsan terjedő vírusok ellen is hatásos lehet. Ez azt jelenti, hogy otthonod alaposan tiszta és fertőtlenített lehet, így tisztább és biztonságosabb hely lesz a családod számára.

Rovus Nano Floor Steamer

Pillanatok alatt felmelegszik

A Rovus Nano gőztisztítóval teljesen elfelejtheted a várakozást és a hosszú felmelegedési időt. A túlhevített Nano gőz kevesebb, mint 40 másodperc alatt készen áll.

Ezáltal a napi tisztítási folyamat gyorsabbá, könnyebbé és hatékonyabbá válhat.

Biztonságos a legkényesebb felületeken is

A fejlett Nano technológia éppen megfelelő mennyiségű száraz gőzt termel, ami nem nedvesíti túl az anyagot, ezzel megóvva padlóját a károsodástól. 220ml űrtartalmú víztartálya akár 10 perc gőzölési időt adhat az újratöltések között, miközben a speciális mikroszálas párna megvédi a padlót és lehetővé teszi a magas hőfokkal szambani ellenállást 125°C-ig. Ezáltal a gőzölő alkalmas még a legérzékenyebb felületek tisztítására, ideértve a következőket:

 • Rovus Nano Floor Steamer

  Keményfa

 • Rovus Nano Floor Steamer

  Csempe

 • Rovus Nano Floor Steamer

  Szőnyeg

 • Rovus Nano Floor Steamer

  Laminált padló

Könnyű és könnyen manőverezhető

A Rovus Nano gőztisztító mozgékonysága és fordulékonysága révén kiváló tisztítási eredményeket érhetsz el. A speciálisan kifejlesztett tisztítófej könnyen befér a szűk helyekre is, mint például a bútorok és sarkok alatt, és a teleszkópos nyél és a párnázott fogantyú csökkentheti a kéz és a csukló fáradását.

Rovus Nano Floor Steamer

Mit jelent a kiterjesztett garancia?

Minimális befektetéssel már az első naptól élvezheted a maximális védelmet és hosszú távú biztonságot.

Kiterjesztett garanciával pénzt spórolsz, hiszen hiba esetén nem kell törődnöd a kár bevizsgálásával és annak költségeivel.

A termékek cseréjét mi végezzük!

Kiterjesztett garancia típusok: 1, 3 vagy 5 év

Kattints ide a részletes leírásért >>

Üzleteink
A készletek folyamatos bolti értékesítése miatt a weboldalon látható készletek és a tényleges bolti készletek eltérhetnek egymástól, ezért kérjük, érdeklődj telefonon az adott bolt telefonszámán.

Vásárlók véleményei (4 Vélemények)

4,5

4 vélemény

4 termék

Hogyan értékelnéd ezt a terméket? *

1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Dusi

www.rovus.hu

Akkumulátor
Érdeklődnék, hogy teljesen feltöltött akkumulátor mennyi ideig birja?
Kábel
Üdvözöljük! A termék nem akkumulátorral, hanem hálózatról működtethető. Üdvözlettel: a Rovus csapata
Rovus

Marika

www.rovus.hu

Fantasztikus
Karácsonyra kaptam kézi és padló gőztisztítókat. Kicserélték a lakásunkat! Fantasztikus! Nem is gondoltam, nem hittem benne! Imádom! Leghatékonyabb takarítóeszközeim, a kézi változatát mosogatáshoz is használom! Bátran ajánlom mindenkinek! Szuperjó!!!!

Edi

www.topshop.hu

Elégedett vagyok vele. Bár a kábel hossz az elég rövid, de attól kiválóan működik.

Éva

www.rovus.hu

Kiváló
Biztonságban érzem magam az influenzaszezon alatt is!