A kosarad üres.

Próbáld ki a

Yin&Yan paplan

Photo
Video

A Yin&Yan paplan egész évben puha melegséggel ölel körül, és vigyáz a zavartalan pihenésedre. Mutatós steppelése megakadályozza a töltet összekuszálódását. Huzata argánolajjal kezelt, különleges szálakból készült, ezért puha és kellemes tapintású. 60°C-on mosható, ez a hőmérséklet elpusztítja a poratkákat. 2 méretben kapható: 140x200 cm és 200x200 cm.

Yin&Yan paplan
19 999 Ft -tól
17 999 Ft Club5* ár
Válasszon
Hívjon minket: 061-452-5186
Válassz terméket a szállítási idő megjelenítéséhez.
  • Rövid leírás
  • Termék részletei
  • Technikai információ
  • Üzleteink
Rövid leírás

A Yin&Yan paplan egész évben puha melegséggel ölel körül, és vigyáz a zavartalan pihenésedre. Mutatós steppelése megakadályozza a töltet összekuszálódását. Huzata argánolajjal kezelt, különleges szálakból készült, ezért puha és kellemes tapintású. 60°C-on mosható, ez a hőmérséklet elpusztítja a poratkákat. 2 méretben kapható: 140x200 cm és 200x200 cm.

Tudj meg többet
Termék részletei

Ébredj a jin és jang kiegyensúlyozottságával

A Dormeo Yin & Yan kollekciója az ellentétek tökéletes harmóniáját testesíti meg. Ez a Wellsleep® advanced mikroszálakkal töltött paplan argánolajjal átitatott huzattal készült, így a modern technológia és a természetes anyagok ötvözésével biztosítja a jól megérdemelt pihenést.

A modern és hagyományos anyagok kombinációja

A Dormeo Yin&Yan paplan a puhaság és melegség egyensúlyát, tehát a lehető legjobb alvási környezetet nyújtja számodra egész évben. A Wellsleep® advanced mikroszálakból készült töltet gondoskodik a paplan megfelelő szellőzéséről és a maximális kényelmet nyújtó hőmérsékletről. Az argánolajos kezelés a huzatot lággyá és kellemes tapintásúvá teszi, emellett pedig biztosítja mindazt a jótékony egészségügyi hatást, amelyet a marokkói berberek is jól ismernek.

A Yin&Yan paplant 60°C-on moshatod a megfelelő higiéna fenntartása érdekében.

Kétféle méretben kapható: 140x200 és 200x220 cm

Technikai információ
Dormeo program alvás
Dormeo termékcsalád Vitality
Mosható 60°C
Töltet 100% PES fiber 200GSM
Üzleteink
Ha üzleteinkben szeretné átvenni a kiválasztott terméket nincs más dolga, csak tegye a kosárba (kérjük, ügyeljen a megfelelő szín és méret kiválasztására, amennyiben ez elérhető), a kosár oldalon válassza ki az önnek megfelelő boltot, fizesse ki bankkártyával, és kollégáink tájékoztatják, hogy pontosan mikor mehet érte.

Ezt a termékünket az alábbi üzleteinkben veheti át személyesen:

Vásárlók véleményei 1 vélemény

5

1 vélemény

1 termék

Hogyan értékelnéd ezt a terméket? *

1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Mira

www.dormeo.hu

2019. 10. 03.

Várom!
A képviselőjük felhívott, hogy szerencsés kiválasztott vagyok, és kedvező áron rendelhetek argánolajjal kezelt paplant, amelyet huzat nélkül is használhatok, és mosás után is megőrzi a bőrre ható jótékony tulajdonságát. Kapok mellé arganolajjal kezelt párnát, ha 2 szettet kérek, akkor 2 ágyneműt és egyebek mellett 18000 Ft-értékű kedvezményes kupont és 2 évre szóló club5 kártyát is. Mindez nekem 41 996 Ft-ba került. Átgondoltam alaposan, mielőtt kifizettem a termékeket. Feljöttem ide, megnéztem az elérhető információkat az arganolajjal kezelt termékekről, és bár csak második hívásra, de rábólintottam a vásárlásra és az ajándékokra. A csomag megérkezett, már több napja. Akkor mégis miért nincs fogalmam sem arról, milyen az arganolajjal kezelt paplan és párna? Mert egyszerűen másik szettet küldtek. Én viszont szeretném kipróbálni, vagyis megkapni a lehető legrövidebb időn belül az általam már kifizetett termékeket. Az ajándékokat is jogosan tartom az enyémeknek, hisz nekem ígérték. Miért? Mert megrendeltem! Kifizettem! Ezzel egyidejűleg én teljesítettem, amit nekem kellett. Ennyire egyszerű okok miatt. Remélem minél előbb leírhatom ide, hogy Önöknek is sikerül teljesíteni az Önök álltal megígért dolgokat és hogy a megfelelő termékeket megkaptam. Ha így lesz, kipróbálom és véleményt is fogok írni a tapasztalataimról. Üdvözlettel: Egy leendő használó.

1 termék