VÁSÁRLÁS KATEGÓRIA SZERINT
Üzleteink
Club5* tagság
0
0 Ft
Losd fsdf sd
A kosarad üres.

Kiegészítők

Kiegészítők

Kiegészítőinkkel igazán hangulatossá varázsolhatod otthonod!

Rendezés Szűrés a következőkre

22 termék

Bezár
Oldal:
  1. 1
  2. 2

22 termék

Bezár
Oldal:
  1. 1
  2. 2

Dormeo kiegészítők – kényelem a mindennapokban

A Dormeo nemcsak hálószobai termékeket kínál a minőségi alváshoz és pihenéshez. Mutatós kiegészítőinkkel, díszpárnáinkkal, takaróinkkal, nyári plédjeinkkel egész otthonodat és teraszodat is hangulatosabb teheted, puha textilekkel rendezheted be fürdőszobádat, a Dormeo táskákkal pedig új kalandokra indulhatsz.


Egy memóriahabos, gyorsan száradó szőnyeg nemcsak szép dísze, hanem praktikus kiegészítője is a fürdőszobának. Kínálatunkban pihe-puha, gyorsan száradó törölközőket, fürdőlepedőket is találsz.


A színes takarók és plédek egész évben jó szolgálatot tesznek. Nyáron könnyű paplanként takarózhatsz velük, magaddal viheted piknikezni, leterítheted a gyerekek alá a földre, télen pedig kiegészítő plédként használhatod, ha fázol. A kellemes színek és vidám minták között mindenki megtalálja a kedvencét. Ha alváshoz keresel takarót, nézz szét minőségi paplanjaink között.


A Dormeo márka ma már utazáskor is veled lehet. Táskáink, bőröndjeink megfelelnek a legmagasabb igényeknek és a repülőgépes utazás szabványainak.


Tudtad, hogy párnádat érdemes 2 évente újra cserélni, hogy garantáltan higiénikus környezetben alhass? Dormeo párnáink a legmodernebb anyagokból készültek és megfelelőan alátámasztják a nyakat és a hátat. Találd meg a hozzád illőt.